7.4.14

Fondant garden [s1 ep15] (2012)

Xi Huan sai haiglast välja, kuid ei tunne Mi Eni ära. Seepeale kontsulteerib Han Xiang arstiga ning selgub, et võib juhtuda et teatud kohti ei mäletata. Han Xiang viib venna kohvikusse kus ta enne töötas aga poiss ei suuda meenutada, et oleks seal töödanud ega tunne seal olevaid inimesi ära ning saab vihaseks ja tahab lahkuda.

Han Xiangil tuleb idee kuidas venna mälu taastada ning kutsub selleks Mi Eni Xi Huani majja kokaks. Xi Huanile see ei meeldi ja ta teeb Mi Eni elu raskeks, sest ta ei mäleta mitte midagi ega saa aru miks tüdruk koguaeg temaga olla tahab. Mi En teeb poisile süüa aga Xi Huan pole rahul ja läheb välja sööma. Mi En vigastas süüa tehes kätt aga ei anna alla ja kavatseb poissi tagasi saada. Hommikul läheb ta uuesti poisi majja ja kui üles tema tuppa läheb siis näeb, et majateenijatest aitab Xi Huanil riietuda ning see ei meeldi Mi Enile ja ta saadab tüdruku välja ning peab siis ise Xi Huanil riideid vahetada aitama. See jällegi ei meeldi poisile.

Mi En helistab Han Xiangile ja käsib teistest teenijatest lahti saada ning kui Xi Huan seda kuuleb saab ta kurjaks ning nõuab Mi Enilt tõestust et nende vahel oli kunagi midagi. Mi En näitab üht pilti ja küpsetab poisile poisi lemmik shokolaaditordi. Xi Huanile meenub et esimesel ööl kui nad kohtusid lõi Mi En talle panniga pähe ning ütleb tüdrukule halvasti.

Han Xiang saadab Ai Lini Mi Eni otsima ja lohutama. Ai Lin kardab et Mi En ei taha teda kuulda ega näha kuid Mi En on väga kurb ja kallistab Ai Lini ning kurdab oma muret. Han Xiang teeb vennale selgeks et isegi kui ta ei mäleta Fondant gardeni inimesi siis peaks ta ettevaatlik olema mida ta ütleb ja teeb, sest see teeb haiget ning kui kunagi peaks mälu taastuma siis on poiss ise hädas.

Peale seda teevad teised Fondant gardeni töötajad Xi Huanile süüa ja Mi En ei tule. Xi Huan vaatab pilti ning talle meenub kes on Mi En ja mida nad koos tegid. Ta pea valutab ning asjad aina meenuvad. Ta läheb välja klubisse. Mi En ja Ai Lin söövad koos ning Ai Lini sõbranna helistab et kas too peole ei tuleks, et üks ilus korealane on seal. Ai Lin saab aru et tegemist on Xi Huaniga ning saadab ruttu Mi Eni klubisse.

Mi En on kaunilt üles löödud nii et Xi Huan ei suuda silmi pöörata kuid teeb näo nagu ei läheks tüdruk talle korda. Mi En kohtub mingi kutiga, kes joob täis ja Mi En aitab tolle mehe tuppa, kuid seal ei lase kutt Mi Eni enam minema. Xi Huan hakkab Mi Eni otsima..

Mi En: Han Ji, are you pretending to lose your memory?
Xi Huan: Why would I pretend to lose my memory?

Xi Huan: I really don’t know what I should be thinking about.

Xi Huan: I really want to eat a cake. Why would I want to eat cake?

Mi En: I’m the person that he likes the most, how could he have forgotten?

Mi En: You are afraid that even if you have lost your memory, you will like me once again so you will just keep running away.

Xiang Fu: What you said sounds more pleasant than it really is.

Xiang Fu: How can you ask chairman Po to come?
Ai Lin ema: Well, go and think of a solution.
Xiang Fu: Why is it always me thinking of a solution?

Xi Huan: I have a big problem wiht Xheng Mi En.

Han Xiang: Mi En is truly very important person in your life.

10/8 (Liiga isekas ka olla ei tasu, vahepeal ei saa aru kas kutt mäletab või teeskleb... on kutt, riideid võiks ikka ise vahetada.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar