16.4.14

The woman who still wants to marry [s1 ep6] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

 Min Jae ja Ban Seok on ülikondi valimas ning Ban Seok ei suuda uksuda, et Shin Young kutsus tõesti Min Jae restorani avamisele. Peol palub Shin Young Min Jae'd teeselda ning poiss teeb seda suurima hea meelega. Ka peaagu suudleb naist ning naise sõbrannad ja Sang Woo ei suuda uskuda. Siis aga tuleb Sang Woo Min Jae juurde ja käärib käise üles ning tahab poisilt autogrammi.

Shin Young ja Min Jae lahkuvad. Siis aga tunnistab naine et Sang Woo oli tema ekskihlatu ning Min Jae ei taha, et naine ta koju saadaks.

Hommikul aga tunnistab Shin Young sõbrannadele et Min Jae kohalolek teeb ta kuidagi teistsuguseks ja ta vist tunneb poisi vastu midagi. Tööl räägib naine koleegidega ja temast jalutab oma tuttavatega mööda Min Jae. Kutt vaatab korra naise poole aga ei ütle tere. Shin Young ei tea mida teha. Ta räägib endast kui kolmandast isikust et kolleegidelt nõu saada kuid nemad küsivad kas ta iseeendast ei räägi. Shin Young läheb poissi otsima kuid keset vestlsust lahkub, sest näeb ühe konkurendist kolleegi juures kedagi ning Min Jae ei tea mida asjast arvata.

Shin Youngi uudis anti üle tema konkurendile ning kui naine bossilt küsima läheb, siis ei saa ta siiski seda tagasi ning siis läheb ta konkurendi juurde ja annab video mehele. Hiljem kui saade käib, vaatab ise ekraani tagant kuidas tema uudis kantakse teiste eest ette. See naine keda ta moosis intervijuks tuleb Shin Youngi juurde ja selgub et see video ei lähe eetrisse ja too naine kallab veeklaasi naisele näkku. Ka ei saa Min Jae aru mis toimub kuid Shin Young teatab talle, et poiss on liiga noor ega mõista seda.

Hiljem on Shin Young oma naiskolleegidega väljas ja nad joovad. Sinna tuleb Min Jae ning teatab et see on hale mis naine teeb ning kui too küsib et kas peaks tantsima siis kutt vastab jah. Ta viib naise uisutama ning seal tehakse neist pilti ja arvatakse et nad on üheealised ja paar. Min Jae õpetab Shin Youngi uisutama. Boo Ki saab selle Sang Mi'ga kokku kelle abikaasa teda petab nig teatab et lilli polnud, kuigi oli, Boo Ki ütles et ei maksa kuna naine valetas.

Parklas tungivad Boo Kile naised kallale, kuna süüdistatakse abielumehega sehkendamises. Boo Ki saab Sang Miga kokku ning naine vabandab oma käitumise pärast. Da Jung saab nõu mida teha et mees leida ning siis lendab ta Londonisse tõlketööle. Seal kohtub ta Ban Seokiga, Shin Youngi arstiga. Nad ajavad juttu ning kui tagasi tulevad siis kutt räägib sellest kohtumisest Min Jaele ja näeb poisist ja Shin Youngist pilti ja käsib enne ema tulekut pildist vabaneda kuid Min Jae ei taha eriti.

Sang Mi läheb poodi ja haarab sealt kõike, kuid enne maksmist laob kõik tagasi ja lükkab korvi eemale ja lahkub poest. Sang Mi läheb Boo Ki restorani ja seal nad ajavad juttu. Selgub, et Sang Mil on 24 aastane poeg. Shin Young näeb kuulutust ning läheb Min Jae lindistamist vaatama ning tunneb, et nagu oleks ainult tema ja Min Jae. Da Jung jõuab reisilt tagasi ning hiljem läheb Ban Seokiga kohtuma. Seal selgub et neil on ühine arvamus abielu ja vanusevahega suhtes. Ka ütleb mees, et tal on sõber, kellega vedas kihla ühe naise kohta.

Boo Kil on tööd palju ja ta toob Shin Youngile sauna, millele teed tule alla ning istud tekiga peale. Peale õhtusööki saadab mees Da Jungi koju ning kuna naine komistab siis aitab ta üles tuppa ja seal kohtub ta Shin Youngiga.


Ban Seok: Where did that punk go?

Ban Seok: I told you to pick out my clothes, but who said anything about yours?
Min Jae: Am I your girlfriend? Why should I pick out your clothes?

Shin Young: Then, should we go dancing?
Min Jae: That's right, let's go dance
woman: Where to? Shall we go to a club?
Min Jae: No, today I only taking Lee Shin Young

Min Jae: Did you hear him say "girfriend"?
Shin Young: I heard him
Min Jae: Even when he said that looked the same age?
Shin Young: I heard him
Min Jae: Oh, do I look that old?

Sang Woo: What I should buy to Shin Young?
Da Jung: Anything but chocolates.

Shin Young: How can it be so tomorrow morning we're the same age?

Shin Young: My heart being lost to this kid is scary

Shin Young: Is this where your butt goes?


10/8 (Kisub huvitavamaks. Ma olen kindel et Sang Mi on Min Jae ema ning poisi vanemad hakkavad nüüd lahutama.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar