11.4.14

When love walked in [s1 ep9] (2012)

Yu Jiang ei taha Ya Yiniga pilti teha ning viivitab kohale minekuga, sama teeb ka Ya Yin ning Shang Lin ei saa aru mis nende kahega on, et nad teineteist üldse ei salli. Ya Yin on pilti tegema nõus 3 tingimusel: ei rääkimist, vaatamist ega katsumist. Nad pannakse pingile istuma ning tehakse selja tagant pilti. Alguses on asi üsna imelik, kuid siis hakkab tüdruk joonistama klaaskuulile kaunistust ning Yu Jiang küsib selle kohta. 

Tüdruk on vihane sest poiss lubas ju mitte rääkida aga siis uurib mees, et kas Ya Yin tahaks teada kuidas vanaisa veenda tädi perele süüdistust esitamast ning Ya Yin hakkab kohe rääkima temaga. Yu Jiang annab nõu ning Ya Yin tormab kohe vanaisa juurde. Qiong ei saa aru mis juhtus aga Yu Jiang ainult naeratab.

Ya Yin läheb vanaisaga rääkima ning peale seda helistab Yu Jiang Shang Linile ja käsib tal tüdruk aeda viia. Poiss teebki seda aga nad ei saa aru miks, siis leiab ta Ya Yin ema tehtud kaunistuse rippumas ja ta ei suuda uksuda, et vanaisa selle üles võis riputada. Siis aga saab Ya Yin teada, et tänu Yu Jiangile on nad aias ja leidsid selle kaunistuse. Hiljem läheb ta meest tänama ning alguses arvab Yu Jiang, et tüdruk tahab arvutit laenata kuid siis tüdruk tänab ja nad teevad vaherahu.

Järgmisel päeval läheb Ya Yin oma tädi restorani ja aitab neid natukene. Yu Jiangi stuudio ukse taha ilmub aga Yu Ru. Tüdruk palub andeks ning tahab Yu Jiangi juures tööle hakata aga mees ei vasta midagi. Firmas valmistutakse suureks lepinguks kuid siis selgub, et firma kellega plaaniti leping sõlmida valis kellegi konkurendi ning too konkurent kasutas oma joonistes ja disainis Chuani stuudio näidiseid ning nüüd jääb Chairman Yuani firma ilma mitmest miljonist. Qiong, Shang Lin ja Qing Feng nõuavad Yu Jiangilt aru, miks too firmale niimoodi tegi kuid mees ei tea millest jutt ning siis meenub et mõni kuu tagasi tegi ta jooniseid ühele tuttavale.

Ceo Li ja General Manager loodavad, et peale seda Yu Jiang vallandatakse aga Chairman ei tee seda. Ya Yin saab oma sõbranna Xiao Feniga kokku ja viib ta oma uude koju, sõbrannal on alguses raske uskuda, et Ya Yin ongi too lapselaps kuid on väga rõõmus sõbranna edu üle. Mõne päeva pärast toimub Ya Yini avalik tutvustamine. Yu Ru tuleb koju tagasi. 

Yu Ru süüdistab juhtunus ema ning keeldub talle andmestamast. Ya Yin valmistub konverentsiks ning kannab ilusat kuid odavat kleiti. Kõik on ilusad kuid siis selgub et Chuani värk ähvardab avalikuks tulemist ning vanaisa ning sõbrad teatavad et kutt ei saa sellega üksi tegeleda ning nad aitavad teda igal juhul. 

Yu Jiang: Li Ming Qiong, if you dare tell her, I’ll slaughter you.

Qiong: How is it, do you receive these 3 conditions? No talking, no looking at you, no touching her.
Yu Jiang: Just like what I want too.

Ya Yin: Really bad luck, how could I face this situation?

Yu Jiang: Do you want to know how to convince Chairman?
Ya Yin: I want to. Say it quickly.
Yu Jiang: Didn’t you just say not to talk with you?
Ya Yin: Please don’t take offense to my childish behavior.

Ya Yin: You're actually not a bad person, but why do you speak such poisonous words?

Ya Yin: What do two girls seem like when they're all cuddly in public?
Xiao Fen: Most of the time I'm in the delivery truck looking at others. Today I’m doing it. Is that not okay?
Ya Yin: Alright.. then hug tighter!

Xiao Fen: When did I have such a rich friend?

10/9 (Oh god.. see pildistamise värk oli ikka päris hea :D nii lahe.. aga samas ma juba tunnen et selle Yu Ru saabumine keerab asjad ikka väga tuksi ning kas ainult mina või mulle tundub et see jama Chuaniga on kellegi meelega tehtud värk? ja tahate öelda et sellised jamad jätkuvad ning keegi püüab kas Yu Jiangile või Chairmanile kätte maksta?? god..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar