4.4.14

When love walked in [s1 ep8] (2012)

Ya Yin vaatab vanaisa albumist pilte, samal ajal vanaisa uurib tütre tehtud kaunistust. Nad kallistavad ja lepivad ära. Samal ajal teatab Qing Feng, et Shang Lin peaks bossi juurde kolima, sest saab Ya Yiniga nii hästi läbi ning siis aga uurib Shang Lin Yu Jiangilt miks too alati imelikuks muutub kui jutt Ya Yinile läheb kuid kutt teeb näo nagu ei saaks aru millest räägitakse. Kõik söövad koos ning vanaisa kuuleb et tüdruk huvitub disainist ning kritiseeris ka neid kolme nende ande juures. 

Siis aga kuuleb Ya Yin Mo käest et Yu Jiang elab samas majas. Pärast ajavad Shang Lin ja Qing Feng tüdruku pöördesse, et too ütleks mis ta Yu Jiangi kohta arvab. Tulemuseks on see et Yu Jiang ja Ya Yin saavad vihaseks ning poiss kõnnib toast välja. Tüdruk sammub oma tuppa. Sõpradel on nalja palju ning mõistavad et erimeelsus nende kahevahel on palju sügavam kui nad arvasid. Ya Yin tahab teada mida Chuan talle vastas aga kuna tema toas arvutit pole siis ta suundub Yu Jiangi tuppa ja lunib poisi arvutisse.

Lõpuks Yu Jiang lasebki ta arvutisse ning tüdruk hakkab Chuaniga rääkima, teadmata et tegelikult suhtleb temaga samas toas olev Yu Jiang. Nad räägivad väheke aga Yu Jiang on tüdrukuga suheldes karm ning peagi lõpetab jutu. Qing Fengi ema loodab et poeg joonistab Ya Yingi ning et nende vahel juba susiseb midagi, sama lugu on Shang Lin isaga, kes loodab, et poeg andis tüdrukule juba sõrmuse. 

Hommikul söövad nad kolmekesi lõunat ning Yu Jiang peab tüdrukule firmas tuuri korraldama aga poisile see ei meeldi. Tuur on igav ning tüdrukule tuleb uni peale kuid kuuldes et Yu Jiang läheb disaini koosolekule, siis tahab ta kaasa minna. Seegi idee ei istu Yu Jiangile hästi aga mis teha. Siis näeb Ya Yin Qiongi ning tal tekib väike lootus et Chuan on ehk ka selle firmaga seotud kuid naine teatab et ei ole.

Ya Yinist ja Shang Linist ilmuvad pildid ning jamast välja saamiseks peavad Qing Feng ja Yu Jiang ka koos Ya Yingiga pilditatud olema ning peale seda saab ametlikult välja öelda, et Ya Yin on Chairmani lapselaps. Qing Feng teeb pildi ära aga ainus kellele pildistamise idee kohe üldse ei istu on Yu Jiang. 

Shang Lin: Why when we mention Ya Yin, you don’t seem happy?

Shang Lin: It isn’t just me. At first, I thought Yu Jiang would be together with her.

Ya Yin: Don’t you feel that eating with grandfather comes with a lot of pressure?
Shang Lin: We were under this kind of pressure for a while. So, we get used to it.

Qing Feng: Ya Yin, there's only one thing I want to ask. Why does your attitude change whenever we mention Yu Jiang?

Shang Lin: Say it. There's no problem. We'll definitely support you.

Qing Feng: You two are both very angry, like two hedgehogs.

Shang Lin: Looks like the misunderstanding is not as small as we thought.

Ya Yin: What are you laughing at?
Yu Jiang: No idea. Someone called me a pervert.

Ya Yin: Okay, but you have to agree to my condition.
Yu Jiang: What it is?
Ya Yin: Put a smile on your poker face. I will feel much better then, okay?

Ya Yin: However, the problem is, if I were to take pictures with that dinosaur, I really wouldn't know what to do.

Ya Yin: Do you want me to become your fan? I can consider joining.

Qing Feng: How many angels do you think can dance on the tip of a needle?

10/9 (oh.. jamad hakkavad tulema.. millal küll Ya Yin teada saab et Yu Jiang ongi too Chuan??)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar