28.4.14

It started with a kiss [s1 ep1] (2005) - 惡作劇之吻

Xiang Qin on armunud kooli populaarsesse ja kõige targemasse poissi Zhi Shu. Lugu on sama mis PLAYFUL KISS ainult et see on Taivaani versioon.

Tüdruk tahab poisile anda kirja, kus räägib oma tunnetest kuid poiss kõnnib lihtsalt mööda ja suurest pettumusest kukub tüdruk sinna samma teepeale pikali. Zhi Shu sõber tahab lennuki kohta küsida, kuid poisi tähelepanu pälvib hoopis maas lamajal. Poiss väljendab oma arvamuse tüdruku kohta ja lahkub.

Peagi saab kogu kool teada, et kooli üks rumalamaid armastab kooli kõige targemat. Ning see pakub kõigile nalja. Zhi Shu ei tee ikka tüdrukust välja. Ka siis mitte kui tüdruku sõbrad ja poiss, kellele tüdruku meeldib, seda nõuavad.

Xiang Qin kolib isaga uude majja, kuid toimub maavärin mille tagajärjel maja koost laguneb. Appi tulevad aga mehe vana sõber oma naisega ja pakub enda juures elamispinda. Samal ajal teevad tüdruku sõbrad koolis korjanduse maja korda tegemiseks. Ka Zhi Shult küsitakse aga ta pole eriti nõus.

Õhtul kolivad Xang Qin ja ta isa uude majja. Suureks on aga Xiang Qin üllatus kui majast väljub ja appi tuleb pere suurim poeg ja selleks pole keegi muu kui Zhi Shu. Poisile pakub see olukord aga nalja ja ema on õnnelik, et noored üksteist tunnevad.

Jiang Zhi Shu: Could it be that you have nothing else better to do in your life?

Zhi Shu: I hate woman without a brain.


Mom: I heard that you and Zhi Shu goes to the same school but in different classes.
Xiang Qin: Yes
Mom: Have you two seen each other around the school? Do you know each other?
Xiang Qin: Yes
Zhi Shu: Although our class level is separated very far we're become quite familiar with each other recently.



Boy: If there weren't you, then Xiang Qin wouldn't be on that situation
Zhi Shu: I didn't call for the earthquake.


10/7 (Tundub ka samamoodi naljakas kui korea versioon, nii et elame näeme. Muidugi ei ole eriti põnev vaadata selles suhtes, et mõlemad versioonid on ühe manga järgi tehtud aga samas jällegi kuidas keegi olukorda lahendab)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar