29.4.14

Just you [s1 ep15] (2013)

Qi Yi ja Liang Liang lähevad õnnelikult koju ja söövad kuti isaga koos lõunat. Seda näeb pealt ennast ilusaks teinud Jia Yu ning tal tekivad hingamisraskused. Ta läheb koju ning sinna tuleb õnneks ta sõbranna Na, kes aitab tal rahuneda. Jia Yu räägib mis ta oma eksile teinud on ja milline mees nüüd on ja Na kuulab seda teadamata et tegu on ta enda pojaga kellele haiget tehti. Hai Bo kaitseb Cui Xiad ning ei suuda enam bossi suhtekeelule vastu olla ning kirjutab lahkumisavalduse. 

Sõbrad on uhked et Hai Bo jäi endale kindlaks. Princess ja Kate uurivad mis juhtus Qi Yi ja Liang Liangi vahel kui nad kohvikus vaidlesid ja siis ära kadusid. Liang Liang mõtleb suudlusele ja see ajab teda kihistama kuniks sõbrannad saavad aru et nad suudlesid, siis aga tuleb Jia Yu kes tahab Liang Liangiga rääkida ning süüdistab teda valetamises, et too ikkagi mehe juurde tagasi kolis peale seda läheb ta Qi Yi juurde ja teatab et tema on ainus kelle armastust Qi Yi väärib. Dean ja Qi Yi mängivad korvpalli.

Liang Liang valib riideid ja avastab oma riidekapist luugi ning avab selle ja sealt leiab karbi koos fotoga, kus on väike poiss koos vanematega. Pildilt tunneb ta ära Qi Yi isa ning eeldab et väike poiss on Qi Yi. Samal ajal paneb Jia Yu riideid oma sõbranna Na  kotti ning leiab fotoalbumi kus on täpselt sama pilt sees ning taga infoks just Qi Yi sünnipäev. 

Liang Liang vaatab pilti ning Qi Yi ja ta isa näevad ka seda. Siis aga meenutab Qi Yi isa kuidas tegelikult asjad olid. Nimelt läks isa ärid pankrotti ning nad tegi emaga võltslahutuse ning naine sõitis minema. Mees lubas asjad 3 aastaga korda seada aga siis ei julgenud ta enam naisega ühendust võtta ning pole teda tänasepäevani leidnud. Selle pildi sinna põranda alla pani väike Qi Yi kunagi. Järsku aga teatab Liang Liang et too naine tundub talle tuttav ning mehed teevad suured silmad pähe. Liang Liang lubab mõelda kus ta on varem naist näinud. Hiljem lähevad nad kolmekesi, tegelikult neljakesi, Ming Ming ka kaasas, välja jalutama ing mehe isa imestab miks Liang Liang kutsub Qi Yi'd ka väljaspool tööd ülemuseks.

Nad lähevad Buzzi kohvikusse ning Princess tahab Qi Yiga rääkida Liang Liangist. Peale seda viib Liang Liang poisi ruttu endaga poodi kaasa, et Princess ei saaks hakata jälle igasugu küsimusi esitama. Kui need kaks on lahkunud siis Qi Yi isa, Princess ja Buzz muigavad omaette ning on rõõmsad, et noortel asi susiseb. Poes tahab Qi Yi et Liang Liang ta nime ütleks ning lõpuks suuda neiu noormehe nime välja öelda. Siis aga plaanivad nad teha borzisuppi ning Qi Yi räägib, et kord tuli ta ema tema juurde ja tahtis et poiss temaga kaasa läheks aga Qi Yi valis isa kuna leidis, et isa jõi salaja ning tahtis kord suure koguse tablette koos alkoholiga võtta ning leidis et isa vajab teda rohkem. Peale seda lähevad nad tomateid otsima ning kui need kaks on edasi läinud tuleb sama leti juurde tomateid otsima Na, kes on poes koos Jia Yuga ning näeb jälle Liang Liangi.

Poes astuvad samasse riiulivahesse Qi Yi ja ta ema aga mõlemad otsivad mingit toodet ning kõnnivad teineteisest mööda. Liang Liang ja Qi Yi aitavad isal süüa teha ning neil on tore aga veelgi lõbusam on neil koos nõusid pesta. Hiljem tuleb Qi Yi Liang Liangi juurde koos rendilepingu ja maja reeglitega ning naine kardab et ta viskab ta välja aga mees rebib paberid hoopis puru ning Liang Liang kallistab teda ning naeru saatel, et nad pead ära lõid, korjavad nad paberid taas maast üles. 

Tööl aga tulevad Kate ja Alex koos kohale aga mees jääb välja ootama. Hai Bo räägib veidi Qi Yiga ning Kate tunneb huvi kus on Liang Liang. Hiljem uurib Qi Yi Deanilt mingi tegevuse edenemise kohta.

Qi Yi: You can like me. But right now, I can’t tell you that I like you. I still haven't found that rose that wouldn't wither.

Hai Bo: Cui Xia.
Qi Yi: Who?
Hai Bo: Cui Xia.
Qi Yi: I can't hear you, can you speak up?

Jia Yu: Qi Yi, don’t me my enemy

Dean: This is what I expect from someone who deserves Liang Liang's love.

Qi Yi dad: People need a partner, no matter what.

Liang Liang: You're so cute when you're jealous.

Liang Liang: (to Ming Ming) This is a small step for human. But it’s a big step for your dad.

10/9 (Princess kuidas sa saad öelda Aaronile ugly face??? ma vihkan selliseid nõmedaid napikaid..kus nimesed võiks ju teineteist loogiliselt märgata aga ei märka..- kõik on liiga hea et tõsi olla... Qi Yii...love youuu :D )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar