23.4.14

The woman who still wants to marry [s1 ep7] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Shin Young katsetab Boo Ki toodud sauna kui uksest astuvad sisse Da Jung ja Ban Seok. Shin Young paneb oma tuppa jooksu ning mees ei tea mida öelda või teha. Da Jung pakub talle teed.

Samal hetkel tuleb telekast Min Jae esinemine ning Shin Young kuulab seda läbi ukse ning Ban Seok vaatab sõbra esinemist telekast. Ka Sang Mi satub samale kanalile ja jääb kuulama.

Hommikul püüab Da Jung mõista kas Shin Young on armukade tema peale ja uurib kas tema ja selle mehe vahel ei olnud midagi, sest ta ei taha et tema ja Shin Young peaks mehe pärast tülli minema. Tööl aga tänatakse Shin Youngi selle eest et Min Jae eetris oli ja ta oli edukas. Min Jae rääkis, et Shin Young olla soovitanud tal esineda, kuigi naisel polnud aimugi. Da Jung ootab mehe kõnet.

Da Jung on meeleheitel. Juba on lõuna aga mees pole ikka helistanud. Ta läheb Boo Ki restorani. Samal läheb ka Sang Mi Boo Ki restorani ja tahab seal veini juua. Ka sööma tuleb Shin Young. Kõik naised lähevad kokatundi. Lõpuks Ban Seok helistab. Shin Young läheb minema ning teise kohta lõunat sööma.

Shin Young on tööl kui Min Jae talle helistab. Naine läheb poisile peale kooli vastu ning pöörab pea ära kui fännid tahavad poisiga pilti teha. Siis lähevad nad õhtust sööma ning Shin Young palub Min Jaelt teenet. Nimelt peab poiss võtma osa ühest saatest kus poiss peab teist naist suudlema. Min Jae keeldub aga kui Shin Young on nõus poisiga kinno minema, siis Min Jae nõustub. Kui Min Jae uurib et kas naine pole pahane et kutt teist naist suudleb, siis põikleb naine vastusest eemale.

Min Jae läheb sisse ning siis tuleb naine. Min Jae tahaks kaamerat puutuda aga naine paneb käe ette ning siis kui Min Jae on naist suudlemas, astub uksest sisse Shin Young ning viib poisi minema. Aga selgub et see stenaarium on küpsenud Shin Youngi peas ning ta ei julge tegelikult sisse minna. Ning olukord pole tegelikult nii nagu Shin Young ette kujutas. Sisse astub üks mees kes tahab Min Jae kaamera ära võtta kuid poiss lükkab mehe eemale ja jookseb minema. Ta haarab ka Shin Youngi.

Nad lähevad kohvikusse. Seal märkab Shin Young kuidas üks naine tänaval õpilase kaubikusse kutsub ning mõne aja möödudes nad koos kottidega välja tulevad. Ta kutsub töökaaslased kohale ninhg üks mängib õpilast. Selgub et nad müüvad mingeid tooteid. Too naine aga teatab et nad müüüvad ka meesssoost õpilastele midagi. Taaskord vaatavad kõik Min Jae poole ning kutt lähebki. Shin Young hoiab kaubikul silma peal, aga siis sõidab buss järsku minema. Shin Young püüab poissi kätte saada, aga ta telefon on välja lülitatud ning Shin Young on murest murtud ega tea mida edasi teha.


Järsku ilmub tema ette Min Jae käes suured ostukotid. Selgub et ta palus ennas teise auto juurde viia, kus veel asju müüdi. Min Jae ja Shin Young lähevad Boo Ki restorani ning seal palub poiss Shin Young oma tüdrukuks. Alguses ajab naine vastu aga Min Jae suudab teda tunnistama oma tundeid saada ning nad hakkavad käima.

Da Jung läeb Ban Seokiga lõunale ning seal uurib naine kas mees tunneb Shin Youngi ja mees teatab et naine oli tema patsient, muud midagi. Siis uurib Da Jung et kas too noor sõber Min Jae oli see kes tegi kihlveo vanema naise südame võitmiseks. Alguses ajab Ban Seok vastu aga naine teeb sellest järedused ning õhtul kui Shin Young kutsub sõbrannad oma suhet tähistama, teatab Da Jung, et sõbranna ei saa Min Jaega koos olla, sest too tegi tema peale kihlveo.



Da Jung: Hey, was it really him? Are you sure you weren't wrong becauce you panicked while wearing that wierd plastic bag?

Min Jae: I don’t want to share my first kiss in a place like that.
Shin Young: What a lie
Min Jae: It’s not lie
Shin Young: Aren’t you 24? You’ve even gone to the millitary
Min Jae: What does age and the millitary have anything to do with this?


Boo Ki: If you have nothing else to do, then just come and learn how to cook


Min Jae: They like me, but it’s not like I like them

Shin Young: Allright. I’ll go dressed up as a man.
Min Jae: Go ahead.

Min Jae: I’ll do your favour if you go to the movies with me on the weekend.

Min Jae: What kind of a woman is this driven in her career?
Shin Young: That's also why I was dumped by my old boyfriend

College: If something really happens to Ha Min Jae, you're going to have a hundred thousand anti-fans


Min Jae: Please be my girlfriend
Shin Young: That's going to be hard
Min Jae: Why?
Shin Young: You're much too young for me
Min Jae: Then how old do you want your guy?
Shin Young: Maybe 32?
Min Jae: Then wait while we're dating, because I’ll be 32 someday

Boo Ki: Now they're really started dating.

Shin Young: What happened? Even your phone was turned off
Min Jae: I turned if off so you'd worry

Shin Young: I’m afraid I’m going to like you
Min Jae: You already like me


Min Jae: Don’t bring your car, when we going to watch movie, so I can bring my car

Min Jae: That’s why you’re still alone. You think too much. Your heart wants to go, but your brain stops you. I said, if that man appears, I’ll let you go.

10/8 (Endisel hea, mul oli korraks paanika, et mis Min Jaega juhtus, siis aga õnnelik, et Min Jae ja Shin Young on koos aga nüüd olen pahane, et Min Jae selle kihlveo üldse tegi...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar