2.4.14

The woman who still wants to marry [s1 ep4] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Boo Ki'l, Da Jung'l ja Shin Youngil õnnestub reporterite eest minema saada ning kuna neil on külm siis lähevad nad spaasse sooja vette ligunema. Peale seda lähevad koju kuid kohtuvad Sang Wooga ning Shin Young kõnnib mehest mööda. Boo Ki viib mehe enda juurde ja teatab et Shin Young ei taha temaga tegemist teha

Sang Woo ootab naist mänguväljakul kaks tundi ning Shin Young läheb välja süüa ostma ja ütleb mehele et too ärgu lootkugi uuele võimalusele ning joob koos Da Jungiga ennast täis.

Shin Young peab minema arsti jurde kontrolli ning Min Jae keeldub sõpra selle naise juures aitama, sest on ikka pahan et naine ta kitarri juhtme katki lõikas. Ban Seok tuleb ideele kuidas naisele oma number anda. Ta läheb tööasjus reisile ja annab numbri, et kui naisel peaks olukord hullemaks minema. Koolis aga teeb Min Jae Shin Youngist pilti ja filmib ning naine tunneb ennast ebameeldivalt. Ning teeb pausi ja palub Min Jael enda juurde korraks jääda.

Shin Young keelab poisil kaamerat kasutada aga Min Jae teatab et teeb tahvlist pilti ning naine jääb uskuma. Kuid lõpuks viskab naisele poisi pildistamine üle ning ta kustutab info tahvlilt. Hiljem vaatavad Min Jae ja Ban Seok naisest pilte. Ban Seok lendab tööreisile kuid ei suuda vastu panna ja helistab naisele. Shin Young tahab et boksitreener annaks intervijuu ja käib igapäev kohal, et meest nõusse saada aga Shin Young peab jõudma 3 roundini et mees nõus oleks. Ban Seok helistab Shin Youngile ja nad kohtuvad lennujaamas, naine viib mehe haiglasse ja mees annab naisele kingi. Shin Young viib selle koju ja avab koos sõbrannadega.

Pakis on oodatud kingi asemel shokolaad ning naised hakkavad sööma, sest idee kohaselt loodavad sõrmust leida. Ban Seok räägib Min Jaele et helistas naisele ja nad said kokku ja mees andis naisele kingi, see peale küsib Min Jae mida mee naisele kinkis.

Kolm naist söövad shokolaadi lootes sealt sõrmust leida aga ei leia ning kiruvad meest. Peale seda tahavad Da Jung ja Shin Young magama minna aga Boo Ki käsib neil trenni teha ja nad lähevad kolmekesi välja jooksma. Shin Young saab boksitreeneri nõusse ja boss on naise intevijuuga rahul. Naised lähevad shoppama ja spaasse ning seal näevad nad telekast oma põgenemist Sahmaani juurest, seda näeb ka Sang Woo. Naised lülitavad telefonid välja ja Ban Seok püüab Shing Youngi kätte saada aga vihastab ja läheb Min Jaega baari ja teatab sõbrale, et ei võta tema nõu enam iial kuulda.

Sellepeale teatab Min Jae et tahab sõbraga kihla vedada, et saab Shin Young südame endale enne kui sõber ning sõber on nõus. Kui Min Jae kaotab siis loobub ta muusikast. Järgmine päev läheb ta tundi ja teeskleb haiget. Lahkudes annab ta Shin Youngile temast tehtud pildi ja tööjuures märkab naine poissi ja tahab tead miks poiss seal on aga Min Jae kõnnib temast mööda. Hiljem kuuleb kuidas Shin Young vaidleb ühe kolleegiga ja lubab et jõuab nii kaugele kui vaja.

Min Jae ootab kui Shin Youngl saab tööpäev läbi ja teatab et kuulus tantsija Lee Cho Hee laulaub ning ühel jaapani tuttaval on lindistus ning Min Jae ja Shin Young lähevad kuulama kus ja mis ning Min Jae leiab ning laseb naisel kuulata. Sellest saab naise esimese uudiste peauudis ning peale seda kutsub naine poisi õhtul esimest show'd tähistama. Enne seda aga luba Min Jae et saadab Ban Seokile pildi endast ja Shin Youngist õhtul koos ning naine lubas Sang Woole, et reede õhtul saadab Min Jae naise koju, sest Sang Woo ei suuda uskuda et naine võiks endast nii palju nooremaga koos olla.

Peol aga ei suuda poiss nii palju järge pidada alkoholist ning tähelepanu haarab Shin Young ning hiljem valutab tal pea. Min Jae läheb toob vett ning naine paneb huuleläiget juurde. Siis aga tirivad sõbrad nad tantsima ning Min Jae kasutab võimalust teha neist kahest pilti aga siis segavad sõbrad vahele. Ban Seok ootab pilti ning Sang Woo ei suuda kodus passida ja läheb Shin Youngi maja ette et vaadata kas Min Jae viib ikka tõesti naise koju või naine ainult valetas. Peol toetub Shin Young Min Jae peale ning poiss küsib kas viib naise koju.


Sang Woo: I’m going to see her before I leave
Boo Ki: She wont' open the door

Shin Young: Something that was broken, don’t want to fix it

Shin Young: This bottle seems to be leaking

Shin Young: Men don’t come in my life like bus


Shin Young: Everyday I am drinking a beer...

Min Jae: Oh, unbelievable, that gangster reporter lady

Ban Seok: You, do you think she will call?
Min Jae: No

Ban Seok: It is not right for a doctor to call a patient especially from Europe.
Min Jae: Then die single


Min Jae: I will go and steal Lee Shin Young's heart
Ban Seok: And if you lose?
Min Jae: I won’t do music anymore
Ban Seok: Okay!!

Shin Young: Then how am I feeling now? You said you knew?
Min Jae: I do, but I won’t tell you
Shin Young: Why?
Min Jae: I think you like me

10/9 (Kõik on tore, Min Jae on endiselt nunnu aga see kihlveo asi ei meeldi mulle, see saab veel parajat jama korraldama hakata...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar