14.4.14

Fondant garden [s1 final ep16] (2012)

Xi Huan jõuab õigeks ajaks ja viib Mi Eni minema. Tüdruk nõuab poisilt aru miks too sinna tuli kui ta teda nii väga vihkab. Xi Huan ei tea ise ka aga kui tüdruk lahkuma hakkab siis tormab poiss teda kallistama ning teatab ehk tüdruk oli siiski poisi jaoks tähtis aga ta ei mäleta ikka veel ning Mi En lubab, et ükspäev ta hakkab mäletama. Xi Huan räägib vennaga ning kardab et äkki ta mälu ei taastugi kunagi, mis siis saab ja sama küsimuse esitab Ai Lin Mi Enile. Kuid Mi En lubab mitte alla anda ning loodab et mälu taastub peagi.

Xi Huani isa ja vanaema saabuvad Taivaani. Xi Huan on üllatunud. Nad lähevad Ai Lini vanematega kohtuma ning vanaema ei suuda oma pahameelt ja viha Han Xiangi vastu mitte näidata ning õhtusöök ei lähe nii hästi taheti. Isa teatab emale, et ükskõik mis kunagi juhtus, ei tohiks naine selles Han Xiangi süüdistada kuna ta on ainult laps ega saa vastutada vanemate tegude eest ning teatab et tundis ennast väga halvasti kui Han Xiang Xiang Fu’d isaks kutsus.

Mi En teeb Xi Huanile süüa. Xi Huan tahab et Mi En räägiks nende minevikust ja kuidas nad kohtusid. hiljem istuvad nad õues ja vaatavad tähti ning poiss palub et Mi En paneks talle tüdruku isa kaelakee tagasi kaela, et ehk siis tuleb mälu ka paremini tagasi. Korra nagu meenub et kaelakeed on juba korra kaela pandud.

Xi Huani isa tahab pojaga lõunat süüa ja tunneb halvasti kõige pärast mis Han Xiang on läbielama pidanud ning tahaks poja pulma minna aga vanaema poleks sellega iial nõus. Vanaema shoppab ning kaotab ühe koti. Ai Lin ja ta ema märkavad ja teatavad naisele sellest. Hiljem tuleb Han Xiang ning poiss läheb vanaemaga shoppama. Nad veedavad koos terve päeva ning Han Xiang räägib kuidas nad emaga hakkama pidid saama ja kui palju ema tööl käis, et poeg saaks koolis käia.

Seda kuuldes tekib Xi Huanil idee. Ta laseb Ai Linil helistada et Han Xiang on röövitud ja raha on vaja. Vanaema teatab mures et võib oma raha, mis tal Taivaanis ka on, anda, et poiss kätte saada ning et kuigi Han Xiangil pole nende perenime on ta siiski liige ning siis selgub et tegelikult pole poisil viga midagi. Vaid kuulis kogu juttu kõrvalt.

Toimub Ai Lini ja Han Xiangi pulmad. Poisi isa ja vanaema on ka kohal. Mi En joob ennast täis ning Xi Huan tahab et tüdruk lõpetaks ning kordub sama stseen mis kunagi enne, tüdruk näpib poisi tagumikku ning see tuleb Xi Huanile meelde. Ta kallistab tüdrukut ja suudleb ning selle jooksul meenub talle kõik mis toimus kui poiss Taivaanis oli ning kuidas ta üldse Taivaani ning Fondant Gardenissse sattus. Ning ta pea hakkab valutama ja hakkab halb.

Hommikul ärkab Xi Huan Mi Eni voodis ning tüdruk tukub voodi kõrval. Mi En ärkab nig tema suureks õnneks teatab poiss et ta mälu on taastunud. Nad suudlevad ning nüüdsest töötab Xi Huan iga reede poolest päevast Fondant gardenis ja aitab kooke küpsetada. ühel päeval teeb aga Xi Huan Mi Enile kohvikus abieluettepaneku. ja Mi En vastab jaatavalt.. !!

Mi En: Don’t worry
Xi Huan: I’m not worried. I’m just afraid, tomorrow morning I won’t have any breakfast.

Mi En: Han Ji, why won’t you hurry and remember?

Xi Huan: In the future, if I forget myself, I won’t forget you

Xi Huan: You are my brother. What's wrong with helping me answer phone calls?

10/8 (Väga kaval selle röövimisega aga samas ikka natukene julm ka... lahe et poisile mälu tagasi tuli... kuigi vahepeal ei saanud aru et kas talle meenusid siis ainult kohad või mis värk on? Aga üldises mõttes väga tore ja naljakas sari.. kuigi pean ütlema, et vaatasin ikka väga kaua seda.. alustasin juulis ning nüüd uue aasta jaanuaris vaatasin viimase osa.. polnud nii et nüüd pean ta ära vaatama.. vahepeal kadus nagu huvi..aga Park Jung Min on nii lahe.. )


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar