28.3.14

When love walked in [s1 ep7] (2012)

Yu Jiang teatab et Ya Yin on Singapuris. Shang Lin ja Qing Feng ei mõista kuidas poiss seda teab aga Yu Jiang teatab ainult, et teab et tüdruk on seal. Nii saadab Chairman Yu Jiangi, Shang Lingi ja Qing Fengi Singapuri tüdrukut otsima. Mehed lähevad lennujaama aga Singapuri lendavad ainult Shang Lin ja Qing Feng. Qiong küsib Yu Jiangil igasugu küsimusi miks mees ei läinud Ya Yingi Singapuri otsima ning kas põhjuseks on see et tüdruk on Chairmani lapselaps ning seetõttu ei saa ta lubada endal huvituda tüdrukust kuid Yu Jiang ei vasta.

Ya Yin on tõesti Singapuris ning käib läbi kohad piltidel mida ta isa maalis. Chairmani mehed ja Qing Feng ning Shang Lin käivad kõik kohad läbi aga ei leia tüdrukut. Samal ajal palub tädi Yu Jiangi et too ei laseks vanaisal nende kohta avaldust kirjutada. Yu Jiang lähebki vanaisale seda ütlema aga Yuan saab sellepeale vihaseks. Siis tuleb Mo ja teatab et nad ei leidnud Ya Yingi ning kas mees teab veel mõnda kohta. Yu Jiang mõtleb väheke ja teatab et mingu orbudekodusse ning kui kutid lähevad siis saavad teada, et tüdruk oli just seal aga lahkus. 

Mehed ei suuda uskuda et Yu Jiangil oli taas õigus. Nad paluvad tal veel mõelda aga nüüd läheb Yu Jiang välja jalutama ning jalutab sillal ja vaatab vett. Siis aga meenub talle maantee kus nad kahekesi käisid kui nad väiksed olid ning käsib poistel sinna minna. Shang Ling ja Qing Fengi suureks üllatuseks ongi tüdruk maanteel ning püüavad teda tagasi tulema veenda. Aga Ya Yin ei taha sellest midagi kuulda.

Yu Jiang on üllatnud et tüdruk siiski sinna maanteele läks. Poisid püüavad teda tagasi tulema meelitada ning Ya Yin helistab onule, et küsida kas asi on ikka õige. Peale seda läheb Ya Yin hotelli kus ta isaga oli ning leiab sealt ema tehtud kaunistuse mis neist aastaid tagasi sinna maha jäi, ta saab selle endale ning on valmis tagasi koju minema. Lennujaama tuleb Mo vastu ning kui Ya Yin välja astub siis enne kui teised tähelepanevad, tormab ta oma sõbranna autosse, millel on pagasiruum juba lahti ning sõidavad minema. Nad lähevad kohvikusse, kuid ei saa seal kaua olla kui Mo, Qing Feng ja Shang Lin tulevad. Lõpuks on Ya Yin nõus vanaisaga kohtuma. Samal ajal uurib Yuan Yu Jiangilt, et mida too arvab kas tüdruk suudab talle andestada. Yu Jiang ütleb et tüdruk vajab lihtsalt aega.

Qiong tahab teada miks Yu Jiang Ya Yingi väldib ning mis tegelikult toimub aga Yu Jiang ei räägi midagi ja teeb selgeks et minevik on minevik. Peale seda vaatab mees ikka seda roosat plassmassist sõrmust ning püüab endale selgeks teha, et Ya Yin on vanaisa lapselaps ning minevik on minevik...

Ya Yin kardab minna vanaisa majja ning kui ta temaga kohtub siis on see kõike muud kui südamlik lapselapse- vanaisa kohtumine... Shang Li püüab tüdrukut veenda olema vanaisaga leebem ning püüda andestada mineviku, alustades teda vanaisaks kutsumisega. Ya Yin näitab vanaisale ema tehtud kaunistust.

Chairman Yuan: I will fight this family with a fire in my belly.

Qing Feng: Yu Jiang, just use your weird instinct.

Shang Lin: She did really come here.
Qing Feng: Yu Jiang guessed correctly again. That's unbelievable.

Qing Feng: What the hell? Quick, tell Yu Jiang to buy lottery ticket.
Shang Li: Hey uncle Mo, tell Yu Jiang to buy lottery ticket
Qing Feng: Not that, tell him we found the person.

Qing Feng: How can you persuade her? Use your beauty.

10/9 (Nii lahe, et Yu Jiang teadis kus tüdruk on aga keegi ei saanud aru kuidas ... rääkimata sellest lennujaama osast.. lihtsalt geniaalne :D ) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar