26.3.14

The woman who still wants to marry [s1 ep3] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Boo Ki viib Shin Youngi arsti juurde ja naise arstiks satub too mees, kelle käest Shin Young küsis miks ta Da Jungi maha jättis. Mees tundub et ei tunne naist ära, kuid Shin Young tunneb küll. Arst teeb naisele nõelravi ja käsib paigal olla. Boo Ki saadetakse ukse taha kuna too tahab pilti teha Min Jae helitsab Shin Youngile kuid arst lülitab telefoni välja ja Min Jae läheb naist tööjuurde otsima. Seal tunneb üks naine ta ära, tegemist on noore muusikuga, kelle fänn too naine on.

Da Jung on tööl ning tema kõrval olev mees mängib telefoniga ja see ei meeldi naisele. Selgub et mehe ema on poja kirja pannud tutvumislehele ning nüüd naised aina helistavad. Da Jung meenutab kuidas ta oleks rikka mehe saanud aga kui ainus tingimus oli, et naine laseks ennast uurida et kas ta on olnud rase või teinud aborti, siis Da Jung kõnnib minema.

Nii Da Jung kui ka Shin Young keelduvad tubadest lahkumast ning söömas ning Boo Ki on pahane. Da Jung läheb masaazi ning Boo Ki saab Shin Youngi lõpuks sööma. Da Jung palub Boo Ki'd et too tutvustaks teda mõnele naise sõbrale. Aga kohtudes pole naine kellegagi rahul. Esimene oli kiilakas, teisel oli liiga palju õdesid ning kolmas oli liiga lühike. ning Boo Ki ei tea mida või keda Da Jung üldse tahab.

Min Jae räägib oma sõbraga Shin Youngi haigusest aga nimesid ei nimeta kumbki. Shin Young paraneb ning naaseb tööle. Sang Woo katkestab kihluse ja tahaks Shin Youngiga ära leppida aga ei julge naisele helistada. Shin Youngi kolleegid teatavad et Min Jae käis naist otsimas ja uurivad mis nende kahevahel on. Koolis aga ootavad mõned tüdrukud Min Jae'd, et iidolit näha.

Shin Young viib oma õpilased ekskursioonile uudiste tegemise telgitagustesse. Seal tunneb üks mees Min Jae ära ja kutsub mehe ühte saatesse ning poiss lubab mõelda, kuid ei taha et Shin Young seda kuuleks. Hiljem vaatab naine poisi esinemist ning üks fännist kolleegi kutsub naise endaga Min Jae kontserdile kaasa. Seal laulab poiss oma uut lugu, mille inspeerivaks allikaks oli Shin Young kui poisi kitarri juhtme läbi lõikas.

Peale kontserti ootab naine väljas sest tahab teada et kas poiss kirjutas tõesti loo peale seda juhtunut. Ban Seok ootab Shin Youngi vastuvõtule aga naine ei lähe. Ta läheb koos Da Jungiga Boo Ki avamisele. Seal lahkuvad nad ning Shin Young läheb süüa ostma kuid kohtub Sang Woo'ga. Mees tahab naisega ära leppida. Shin Young saadab mehe pikalt lahkub.

Shin Young on edast väljas ja haigus annab uuest tunda. Ta läheb arsti juurde ja ravi jätkub. Enne seda viib Da Jung naise mingi Shamaani juurde. See lubab et naiste ellu tuleb varsti mehed. Ban Seok on Min Jae juures kuid ei kuula sõbra uut lugu ja tunnistab et talle on hakanud üks patsient meeldima. Rääkides naisest küsib Min Jae äkki, ega tegemist ei ole Shin Youngiga ja selgub et on. Ban Seok ei saa aru kuidas Min Jae naist tunneb ning Min Jae ei suuda uskuda, et tegemist on Shin Youngiga

Da Jung, Boo Ki ja Shin Young lähevad selle Sahmaani juurde ning asi väljub kontrolli alt. Shin Young ja Boo Ki kahtlevad mehes ning keelduvad kaasa tegemast. Siis tuleb see Shamaan ning karistab neid ning järsku ilmuvad ajakirjanikud ning naised püüavad põgeneda.




Shin Young: For men, it's all good as long as a girl has big busts.

Shin Young: Why is that doctor So Young?

Boo Ki: Come to eat, before it gets cold.
Shin Young: I don't want to eat.
Da Jung: I don't want to eat.
Boo Ki: That's why one of you has no boyfriend and the other gets her face paralyzed.

Boo Ki: What's wrong with the mood in this house today?

Boo Ki: What have you missed in your life?
Shin Young: The chance to get married.

Min Jae: She looks like a stupid gangster.

Woman: His new song title is wierd: "The woman who broke my guitar string".


Min Jae: What you cut is called a 55/60 Hz cable and a guitar string is something you pluck with your hand.

Shin Young: Do you want to write a song called "The woman who spilled coffee on my face"?
Min Jae: Try it. I'll just kiss you.

Min Jae: That person, she isn't lee Shin Young, is she?
Ban Seok: Huh? How do you know that?
Min Jae: Huh?

10/8 (Min Jae on ikka nii nunnu...)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar