21.3.14

When love walked in [s1 ep6] (2012)

Mo tuleb Qing Fengi ja Shang Lini juurde paberiga mis tõestab et Ya Yin on lapslaps. Ya Yin ja hetkeline lapselaps on tegelikult Yu Ru kuid poisid juba teavad seda. Neile pakub see nalja aga Mo karp on kinni. Ya Yin läheb Chuani juurde, et öelda et ta ei saa tööd vastu võtta. Seal võtab tüdruku vastu Qiong ning Ya Yin ei saa öelda miks ta ei saa tulla tööle ja ütleb et lubas perele lihtsalt. 

Hiljem ta vabandab aga Yu Jiang ei vasta tüdrukule ning on kindel et kolmandat võimalust ta ei anna. Yu Jiang tegeleb oma kuulidega kui Ya Yin kirjutab poisile ikka vabandus kirja ja kirjutab põhjuse miks ta üldse temaga ühendust võttis ning räägib loo kuidas ta kohtus ühe väikse poisiga kellel oli taoline klaaskuul ning kuidas poiss oli tema ainus sõber. Ning küsib ega Chuan juhuslikult seesama väike poiss pole.

Kui siis Yu Jiang ükskord avrutisse läheb näeb ta teksti ning kirjutab ruttu vastu et on jah sama poiss kuid tüdruk on välja loginud. Ya Yin jätab onuga hüvasti ning ta sõbranna Xiao Fen viib ta lennujaama. Yu Jiang läheb tüdruku otsima kuid saab kõne firmasse minemiseks ning satub teel kõrvuti Ya Yingiga kuid ei märka tüdrukut, sest Ya Yin peidab ennast autos ukse varju. Chairman Yuan saab teada tõe ning nõuab Chengi perelt aru ning näha kus Ya Yin need aastad elama pidi. Ta kuuleb et tüdruk lahkus riigist kuid keegi ei tea kuhu täpselt. Chairman Yuan paneb oma töötajad tüdrukut otsima ja mõtleb miks tüdruk temale nende kohtumisel tõtt ei rääkinud, Yu Jiang lohutab et ehk tüdruku tädi ei lubanud tal seda teha. 

Vanaisa teatab Yu Jiangile, et kavatseb temast firmaomaniku teha ning kutt ei tea mida öelda, sest arvas et selle koha saab lapselaps kelle mees üles leidis. Yu Jiang ei tea mida teha tunnetega mida ta Yaya vastu tundma hakkas ning mida ta tegema peaks kui Ya Yin nende juurde kolib. Yu Ru pole koju tulnud ning isa ja ema lähevad teda otsima. Qiong loeb Yu Jiangi ja Ya Yini vestlsust ning tahab et kutt räägiks mis nende vahel minevikus toimus. Alguses on poiss vastu aga siis nõustub rääkima. Peale seda ütleb ta et teab kuhu tüdruk minna võis.

Mo: Being friends with such clever young men, life will not be that interesting anymore !

Ya Yin: Strange.. why am I so unlucky, always seeing him.

Yu Jiang: Why must the only happiness I had disappear so quickly? 

10/8 (LÕPUKS SEE KAUAOODATUD TÕDE:D aga nagu ikka siis peategelane saab enne minema. pagan... kuid kas ma sain aru, et Ya Yin hakkas juba Yu Jiangile meelidma??

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar