17.3.14

Fondant garden [s1 ep12] (2012)

Õnneks ei juhtu Xi Huaniga midagi hullu. Kuid kohale tormanud Mi En on murest murtud ning poiss tunnistab et Mi En meeldib talle. Õhtul ei saa kumbi magada, kuid lõpuks lepivad ära ja teevad näo et on sõbrad kuniks tüdruk otsustab kas talle meeldib Xi Huan või ei.

Mi En proovib uuesti teha isa kooki ning too naine kes seda tellis tuleb seda proovima. Välimus on sama aga maitse mitte. Mi En ja Xi Huan mõtlevad mis võiks olla teisiti. Samal ajal saabub Taivaani Xi Huani isa, kes soovib Mi Eniga kohtuda. Han Xiang püüab isa kohvikust eemale hoida, sest teab et seal on Xi Huan. Õnneks ei khtu isa pojaga, kuid ei kohtu ka Mi Eniga, sest noored läksid jalutama ja tollele naisele külla ning hiljem poodi et uut kooki teha.

Xi Huani vanaema saab teada et poisi asjad olid Taivaanis ja ta lendab sinna, laseb ajakirjanikel ennast pildistada ja kukub kokku. Selgub et see oli võlts ja teesklus, et saada lapselaps haiglasse. Mi En teeb uue koogi ja see on täpselt nagu isa tegi. Xi Huan näeb uudistest et vanaema kukkus kokku ja tahab minna haiglasse vaatama. Han Xiang püüab poisi kinni ja viib enda juurde, sest isa on valve haiglasse välja pannud et siis poiss kinni püüda.

Han Xiang annab unerohtu vennale ja seob kinni. Vanaema ei suuda uskuda et Xi Huan ei tulnudki haiglasse teda vaatama.

Yin Jie: Why are you guys together?
Mi En & Xi Huan: We're not together
Yin Jie: No I mean, why did you come here together?

10/8 (Uskumatu et Han Xiang midagi sellist teha võis, vanaema on igatahes kaval muti :D samas on väga julm küsida sama maitsega torti, mis tehti mitu aastat tagasi, kui sa maitset nii hästi tead ja tunned siis valmista ise see pagana kook valmis...) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar