14.3.14

When love walked in [s1 ep5] (2012)

Yu Jiang näitab Yu Rule firmat. Kõik töötajad vaatavad neid. Saabub Chairmani abiline ning Yu Jiang annab Yu Ru naisele üle ja kõnnib ise minema. Yu Ru on pettunud et ei saa poisiga rohkem aega veeta. Yu Jiang läheb Qiongiga kohtuma ning naine uurib miks kutt nii väga Ya Yinile võimalusi annab ja teda näha tahab ning selgub, et mees tahab küsida kuidas tüdruk neid kuule disainib ja mida ta sel ajal mõtleb.

Samal ajal tuleb onu Ya Yini juurde ning tüdruk räägib kuidas isa teda viimast korda pildistas ning kuidas ta ühe sama üksiku poisiga kohtus ning neist suured sõbrad said ning kuidas nad koos klaaskuuliga aega veetsid ning kui tüdruku kuul katki läks siis läksid nad koos jalutama ning sel hetkel tulid poisi sugulased ja viisid poisi minema. Ning mõni aeg hiljem leidis Ya Yin blogi kus kuule disainis keegi Chuan ning tüdruk tahab teada et kas see Chuan on ehk see sama poiss tema minevikust ning tahab samuti teada et kuidas mees klaaskuule disainib, millest talle ideed tulevad. 

Onu püüab veenda tüdrukul mitte ära kolima aga Ya Yin on otsutanud välismaal õppida ja Chuani juurest ära tulla. Yu Jiang võtab välja sõrmuse mis ta väiksena ühele tüdrukule sõrme pani aga peale ära viimist kaasa sai. Ta mõtleb et kas see tüdruk minevikust võib tõesti olla Ya Yin. Tädi kurdab muret, et Yu Jiang ei käitu temaga viisakalt ning kutiga räägitakse aga Yu Jiang leiab et pole midagi valesti teinud. Qiong räägib isaga sellest.

Tädi läheb Chairmani juurde ja teatab et Yu Jiang pole temaga hästi käitnud ning kui poiss ennast ei muuda siis ei jää muud üle kui tema ja Ya Yin peavad majast välja kolima. Vanamees korraldab koosoleku. Shang Lin teatab isale, et kui too laseb Yu Jiangi vallandada siis lahkub ka tema ning sama juttu räägib Qing Feng oma emale. 

Shang Lin, Qing Feng ning Qiong teatavad Yu Jiangile, et kui mees lastaksegi lahti siis lahkuvad ka nemad firmast, Yu Jiang on sellepeale üllatunud kuid rõõmus. Toimub koosolek ning Chairman uurib General Managerilt mida teha ning too vaatab poja poole, kes on nõus lahkuma, ning teatab et peab enne ka teise osapoole ära kuulama ning Ceo Li ütleks midagi kui kumbi ei midagi.

Chairman teeb selgeks, et Yu Jiangi vanemad tegid firma jaoks suurepärast tööd ning ka Yu Jiang on suurepärane ning teda ei vallandata mitte kunagi ning mees võib ka tema majas edasi elada. Ning kui see tädile ei meeldi siis võib naine kohe majast välja kolida. Koosolek lõppeb ning Ceo Li hingab kergentatult et vait oli.

Poisid teevad Qiongi kulul nalja ja naine oleks ennas äärepeal lasknud vallandada kuid kui poisid naerma hakkavad siis saab ta aru et õnneks on Yu Jiangi töökoht alles. Ta maksab poistele kätte ja korraldab joogisõja. Yu Ru on vihane kui kuuleb et ema on Chairmanilt raha luninud ja töökoha ka ning kui veel et too püüdis Yu Jiangile õpetust anda siis keelab ta emal ennast selles majas Yu Ruks kutsuda ning ema lööb tütart selle peale. Yu Ru teatab et kui nad tahavad samasugust elu edasi elada siis tehku parem nii nagu Yu Ru ütleb, muidu on asi läbi.

Shang Lin: If the Chairman really decides to fire you, then we will all three leave the company.

Chairman Yuan: We will not ever fire Yu Jiang !

Ceo Li: Heavens.. it's good I didn’t say anyhing

10/9 (oh kuidas mulle sellised sõbrad meeldivad, nad on parimad :) ja loodan et kunagi leian ka endale sellse sõbra ja kelleig kellele selline sõber olla )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar