4.3.14

Just you [s1 ep8] (2013)

Liang Liang ei saa aru mis toimus. Naisel on külm ning tal tõuseb palavik. Qi Yi võtab ta selga ja nad lähevad metsas olevasse majja puhkama. Qi Yi teeb naisele süüa ning aitab kuivad riided selga. Samal ajal avastavad teised töökaaslased nende kadumise ning suunduvad otsima. Qi Yi ja Liang Liang on selles majas terve öö ning hommikul viib mees naise tagasi hotelli. Ja peale seda koju.

Koju jõudes on seal taaskord politsei ning seesama mees, kes eelmine kord Qi Yile loengut luges kuidas oma tüdruku eest hoolitseda, arvab et ka seekord käitus Qi Yi oma tüdrukuga halvasti aga siis Liang Liang teatab et asi on vastupidi. Qi Yi teeb tüdrukule süüa ning Dean ning Kate ja Princess tulevad ka külla. Kui Liang Liang ennast paremini tunneb, siis lähevad nad uuele kalale asju ostma ning nimetavad uut kala Ming Mingiks. 

Hommikul suundub Liang Liang rattaga tööle aga tal hakkab poole tee peal paha, õnneks sõidab Qi Yi talle murelikult järgi ning püüab tüdruku enne kinni kui too asfaldile prantsatab. Ta viib Liang Liangi haiglasse ja teatab et tuleb hiljem tööle. Mie Mie tänab Lai Eni et too teda metsas lohutas, nüüd aga ei saa Lai En naist peast välja. 

Selgub et lähenemas on Qi Yi sünnipäev aga mees teatab et ei tähista oma sünnipäevasi ning Liang Liangil on sellest raske aru saada. Ta plaanib mehele pidu teha. Ta kirjutab Qi Yile kaardi kuid ei julge seda otse mehele anda ning kui mees ei vaata, viskab ta selle lauale ja jookseb minema. Õhtul helistab ta Qi Yi isale ning uurib et mida nad sünnipäeval teevad kuid saab ka temalt teada et nad pole juba aastaid poisi sünnipäevasi pidanud. See teeb Liang Liangi kurvaks. 

Ta läheb Qi Yi juurde ja tahab et mees lubaks et tuleb järgmine õhtu varem koju ning kui nad oma näpud lubaduse märgiks ühendavad, saavad nad mõlemad särtsu ega mõista mis juhtus. Peale seda räägib Liang Liang telefoniga ning Qi Yi teeb sooja piima ning pakub ka naisele. Vastutasuks teeb naine mehele korraliku hommikusöögi. Siis aga haaravad nad ühest kausist sööki ning peatuvad korraga ja vaatavad teineteisele otsa...

Nagu kiuste jäävad nad koos punase tule taha seisma ning aeg nagu veniks, kumbki ei tea kuhu vaadata.. Tööl aga annab Liang Liang Qi Yi isale nõu mida pojale sünnipäevaks kinkida ja nendeks on vabaaja jalatsid, sest Qi Yi kannab ainult kingi. Liang Liang läheb koos mehe isaga ostma kuid siis nad ei tea mis jalanumber Qi Yil on. Kui Liang Liang lahkub, läheb mees tagasi poodi ja ostab veel. Qi Yi juurde läheb aga Hai Bo ning teatab et teab et Qi Yi ja Liang Liang elavad koos. Seepale kutsub mees Liang Liangi oma kabinetti, sest oli kokkulepe et naine ei ütle tööl kellelegi et nad koos elavad. Kui Liang Liang saabub peab ta lahkumisavaldusele alla kirjutama..

Qi Yi: How could you always put yourself into unnecessary dangers?

Liang Liang: I actually feel he's more lonely.

Liang Liang: I find it wierd that someone is so unwilling to celebrate his birthday.

Kate: but I feel that our lion hunting might end up with Liang Liang being hunted.

Kate: Actually a pink elephant and a stinky lion dating will be interesting.

Hai Bo: Boss, I accidentally found out that you live with Liang Liang.
Qi Yi: How do you know it?
Bo: Just know. The person who told me, already confirmed it with Liang Liang.

10/8 (Nii armas, et nad koos kalale asju ostma läksid.. :D nagu päris pere :D see on nii oblivious et nad täiega hoolivad teineteisest aga lõpp läks lappama.. ei tea kui kaua Qi Yi arvas et keegi ei saa teada, et nad koos elavad?)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar