24.3.14

Fondant garden [s1 ep13] (2012)

Sõbrad otsivad Xi Huani taga. Mi En tuleb kohvikusse tagasi aga ilma Xi Huanita. Mi En läheb haiglasse lootes sealt kutti leida, ses et peale uudiseid tormas poiss minema. Seal kohtub ta aga Xi Huani isaga ning too saab aru et Han Ji, keda Mi En taga otsib, võib olla tema kadunud poeg Xi Huan. Peale selle tuleb Xi Huani isa kohvikusse poissi ootama aga Han Xiang sidus poolvenna kinni ega lase minema.

Isa ja vanaema lähevad Han Xiangi juurde ja seal lähevad nad tülli, ning vanaema keeldub Han Xiangi oma lapselapseks pidama. Seda kuuleb ka Xi Huan ning Han Xiang laseb vennal minna. Xi Huan läheb kohvikusse ja kohtub seal oma isaga ning tunnistab et tal polnud mingit mälukaotust ning ainult teeskles koguaeg. Mi En vihastab ta peale ja isa viib poja tagasi Koreasse. Seal lubab poiss isale ja vanaemale head meelt teha ja võtta oma tööd tõsiselt.

Varsti lendab Xi Huan tagasi Taivaani, et töö asju ajada. Ning et leida Mi En ja ta ees vabandada. Sõbrad aga arvavad et Mi En on siiski veel vihane ja käsivad Xi Huanil lahkuda kiiremas korras. Tööl aga ei suuda Mi En keskenduda ja tema toidud on jubedad. Selgub et Han Xiang andis lahkumisavalduse ja Xi Huan hakkab Han Xiangi asemel tööle.

Xi Huan: You helped to hide my whereabouts, kidnapped me, abandoned Mi En for the contract and got engaged to Ai Lin all because you wanted to be Dad's successor?

Han Xiang: Because I, from the beginning, did not want to be the successor. What I want to do is be dad's son.

Xi Huan: I never lost my memory.

Xi Huan: Someone's looking for me when I just got back?

Hae Yoon: I will jump down!
Xi Huan: You won't jump
Hae Yoon: What did you say?

10/8 (Ütleme nii et täitsa tore osa... kahju muidugi Mi Enist, et Xi Huan talle valetas aga samas kes teab mis siis saanud oleks kui ta oleks tõtt rääkinud... )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar