10.3.14

Fondant garden [s1 ep11] (2012)

Xi Huan ja Mi En teevad torti. Tan Rui vallandatakse ning ta pakib asju. Mi En kohtub Tan Ruiiga ning mees kuuleb põhjust miks Xiang Fu tegelikult haiglas on. Mi En ja Xi Huan lõpetavad oma esimese koogi. Salaja läheb seda vaatama Tan Rui.

Päeval aga küpsetab Mi En kooke kohvikus ning jääb peaaegu magama ning Xi Huan käsib neiul istuda ja puhata, samal ajal aga Xi Huan teeb muffind valmis. Õhtul segab Mi En kokku kreemi ning jääb peaaegu magama. Xi Huan läheb juua tooma ning järsku on kohal Han Xiang.

Üsna pea on toimumas koogikonverents aga enne seda saab Han Xiang teada et Mi Eni koogiplaanid on sattunud konkurendi kätte ja need enne neid avaldanud. Selgub et reetur oli äsja vallandatud Tan Rui. Ai Lin otsib mehe üles ning too tunnistab süüd. Samas saab ta ka teada et Han Xiang on süüdi miks Ai Lini isa haglas on. Han Xiang käsib konverentsi ära jätta aga ta isa käsib sel toimuda. Mi En on nõus ruttu uued koogid tegema kuid asjaga pole nõus Xi Huan.

Xi Huan tahab minna Mi Eni juurde aga teda ei lasta sisse. Ta laseb Han Xiangile helistada aga too keelab Xi Huani sisse laskmast. Hommikul õnnestub Xi Huanil sisse saada ning näeb Mi Eni toetumas Han Xiangi õlale. Ta tirib tüdruku endaga kaasa, õus aga ei jõua tüdruk sammu pidada ja kukub kokku. Ai Lin teatab Han Xiangile et tahab kohe mehega abielluda. Alguses on see mehele shokiks aga siiski on ta naise üllatuseks valmis minema naisega kohtingule. Mi En puhkab voodis ja tuleb lõpuks teadvusele. Ja läheb norutavat Xi Huani vaatama.

Mi En saab tellimuse teha oma isa võidutort, tort mida tüdruk ei ole valmis tegema sest ei usu et suudab seda nii hästi teha kui ta isa. Kuid ta proovib. Kahjuks ei suuda Mi En teha sama kaunistust mis isa tordil. Han Xiang teatab Ai Linile et too ei pea nii palju pingutama nende suhtes, et mees ei ole nii perfektne ise ka.

Mi En saab koogid valmis ja tahab need ära viia. Järsku on ta ees Xi Huan kes vaatab missugune tort on, selgub et kaunistus on palju kergem ja teine. Poisson pettunud ning Mi En püüab kõigest väest kaunistust järgi teha. Xi Huan püüab Hui Xiongi knni ja too peab esitlema plaani nagu oleks see tema idee olnud, õpetada Mi Enile klaverit. Mi Eni õpingud ei lähe nii hästi kui arvati aga Xi Huan ei anna alla. Ja läheb jääkuubikuid tooma. Ning ta jääb auto alla.


Han Xiang: Did you think that if you told me you are Mi En boyfriend, I believed?
Mi En: He really is my boyfriend.

10/7 (Mõistan Mi Eni käitumist ning kahju et Xi Huan ei mõista kui raske on tüdrukul oma isa torti järgi teha.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar