11.3.14

Just you [s1 ep9] (2013)

Qi Yi arvab et Liang Liang rääkis välja, et nad koos elavad, siis käsib ta tüdrukul kirjutada lahkumiavaldusele alla ning Liang Liang lastakse lahti. Selgub et tegelikult ei olnud asjad üldse süüdi Liang Liang ning Dean läheb ja ütleb seda Qi Yile. Peale seda poiss mõtleb natukene ja läheb tüdrukut otsima. Liang Liang kukub rattaga ning ta üles leidnud Qi Yi annab talle esmaabi ning kutsub ta tagasi tööle. Liang Liang keeldub ning poiss haarab ta järsku sülle.

Ta viib Liang Liangi tagasi tööle ning töökaalased on rõõmsad, et Liang Liang taas seal töötab. Liang Liang tuletab bossile meelde et too õhtul kaua ei töötaks. Ning meisterdab mängulooma lõvi mehele sünnipäevaks. Õhtul tuleb Qi Yi isa ka kohale ning Liang Liang ning Qi Yi isa teevad süüa ning kui Qi Yi on lahkumas, näeb ta Liang Liangi ratast tööl ja teeb selle korda. Nad söövad kolmekesi õhtust ning Liang Liang ning isa annavad kingid üle.

Õhtul noored teevad maja korda ning Qi Yi aitab Liang Liangil ta haava puhastada. Hommikul aga lähevad Qi Yi, ta isa ja Liang Liang jalutama ning neil on üsna tore. Siis aga lahkub isa ning noored lähevad tagasi tööle. Tööl loeb Alex Qi Yi antud intervijuud ja uurib kas mehel pole tõesti kedagi kes talle oleks oluline ja meeldib, Qi Yi ei vasta. Dean kutsub Qi Yi õhtul joogile, kuna on ju siiski Qi Yi sünnipäev. Seal keelab Qi Yi endale sünnipäevalaulu laulmast ning Dean joodab ta ühest joogist täis. Liang Liang tormab rohtu ostma.

Seal läheb väikseks võitluseks ühe rohupaki pärast. See sama naine, kellega Liang Liang rohu pärast võitles, läheb üksi parki ja süütab tordil küünla ning soovib õnne. Liang Liang annab Qi Yile rohtu ning et tal oleks jõudu mees koju viia siis joob ta samuti end täis ning Deaniga koos viivad Qi Yi koju. Seal maanduvad nad purjus kolmekesi Qi Yi voodis ning ei ärka enne hommikut. Qi Yi ei saa aru miks oli Dean tema toas ja mis Liang Liang tema voodis. Peagi suunduvad nad kõik tööle ning Qi Yi küsib Liang Liangilt mis toimus. Seda kuuleb pealt Lai En kes loodab et nüüd võtab boss suhtekeelu maha.

Kõik mehed tööl üritavad teha oma parimat ja veenda Qi Yid keelu maha võtma. Kohale tuleb Liang Liang ning kutid kiidavad teda taevani ning usuvad, et ükspäev Liang Liang hakkab bossile meeldima ning too võtab keelu maha. Qi Yi ei saa aru mis temaga toimub ning tal on raske tööle keskenduda. Liang Liang tuleb ja pragab et too pole hommikust söönud. Qi Yi üritab tööd teha. Dean üritab sõbrale selgeks teha, et Qi Yi on palju muutunud võrreldes minevikuga ning sõber peaks andma kõigile võimaluse olla õnnelik. Qi Yi jalutab minema.

Järsku aga saadab keegi naine Qi Yi kirjale vastuse ning sätib ennast kenasti riidesse. Naine kohtub oma onuga ning Qi Yi teeb tööd kuid Liang Liang tuleb lõunat tooma ning märkab et boss pole ka hommikust söönud ja teeb viipekeeles selgeks mida boss tegema peaks. Ainus kes korralikult liigutusi mõistab ongi Qi Yi ning teised töökaaslased teatavad et see juba tähendab midagi. Qi Yi läheb oma kabinetti lõpuks sööma ja avastab Jia Yu kirja vastuse.

Jia Yu tahab hakata oma onu firma ja Qi Yi firma vahendajaks ning see idee meeldib onule ning too korraldab väikse tervituspeo naisele ning kutsub Qi Yi, Deani ja Liang Liangi ka. Dean saab teada et peole tuleb ka Jia Yu ning too läheb kohe uurima Qi Yilt, aga tollel pole aimu kes veel peole tuleb, kuna on endiselt Jia Yu kirjast shokis. Ka bossi imelikku käitumist märkavad teised töökaaslased ja on mures. Õhtu saabub ning on aeg istumisele minna. Liang Liang on Qi Yi pärast mures, et too ei ole midagi söönud. Siis aga ilmub kohale Jia Yu ning Qi Yi on veelkord shokis.

Qi Yi: I take you to the company
Liang Liang: What did you say? I didn’t hear you clearly.
Qi Yi: Go back to the company to work.
Liang Liang: Huh?
Qi Yi: THE SEABELT !!!

Liang Liang: In the future, if boss purposely gets mad at me, I will wear these and run away.
Qi Yi: What did you say?

Liang Liang: I’m slowly turning into a clean-freak like him

Qi Yi dad: If Liang Liang comes into our family, you'll have lots of happiness.

Alex: How come inside didn’t saying anything about you having a girlfriend or not?
Qi Yi: This is a finance magazine, not a gossip magazine.

Dean: Come and drink with me. or I will take my Liang Liang and won’t let her go home.

Buzz: So if you ever want to force him to do anything, just give him two cups of alcohol and you're fine.

Hai Bo: If he’s like this after one cup, what will happen if he drinks two?

Dean : Why am I sleeping here?

Lai En: Boss, will you ever think Liang Liang is cute? Then the dating ban will disappear from the bulletin board.

Dean: You’re different from how you used to be. Many things can be changed.
Qi Yi: Don’t bring up the past.

Dean: Hua Lian wants someone to enter the company. Do you know?
Liang Liang: Who?
Dean: A person who will scare everyone.

Dean: Do you know who he brings to?
Qi Yi: Don’t know
Dean: You don’t know? Then why do you look like you lost your mind?

Lai En: Boss is been weird all day, did he say anything to you?
Dean: No. Only the person who can subdue the lion, has finally appeared.

Dean: When the lion meets the lion-hunting expert, it'll be pretty exciting.

10/8 (Ei ole võimalik lihtsalt ühest klaasist purju jäääda.. no ei ole.. ka siis kui sa oled täiskarsklane.. juhul kui seal joogis on kõike muud ka kui ainult alkohol...okay.. my bad.. tal on alkoholitalumatus, seega piisab väiksest kogusest kui pilt läinud... nagu alati.. peab kuskil mingi biiaatch välja ilmuma kui kutil hakavad uued tunded tekkima... Dean on parim sõber eales. :D )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar