18.3.14

Just you [s1 ep10] (2013)

Qi Yi on shokis nähes Jia Yud ning ei suuda ennast kokku võtta. Dean läheb vaatama kuidas Qi Yi ennast tunneb ning lõpuks tulevad nad koos lauda tagasi. Samal ajal ajavad Liang Liang ja Jia Yu veidi juttu. Jia Yu ei seleta mis nende kahe vahel õieti toimus aga teatab et väike arusaamatus. Õhtusöök on läbi ning Qi Yi läheb Buzzi juurde nõu küsima. Dean saadab Liang Liangi koju ega seleta mis Qi Yiga lahti on.

Buzz annab sõbrale nõu ning Qi Yi on nõus Jia Yu tööle võtma. Liang Liang valmistas bossile õhtusöögi. Jia Yu on Qi Yiga kohtumise üle üliõnnelik. Järgmisel päeval lahkub Qi Yi varakult kodust ning kohtub lifti juures Jia Yuga. Ta ei vasta naise küsimustele ning teatab et räägib temaga ainult tööst. Ta tutvustab naist töökaaslastele. Jia Yu vaatab kuidas Qi Yi tööd teeb ning hiljem hoiatab Dean naist, et too jätku Qi Yi rahule ega plaanigu midagi. Jia Yu ühineb teistega lõunalauas.

Dean, Qi Yi, Liang Liang ja Jia Yul on koosolek ning esimesena lahkub Qi Yi. Dean peaaegu sunnib Jia Yud ütlema Liang Liangile mis toimub aga naine suudab ennast välja vingerdada ning ei pea tõtt rääkima. Tööpäeva lõpus on veel Kate, Liang Liang, Qi Yi ja Jia Yu tööl ning lõpuks lahkub Kate, kuna Jia Yu ja Liang Liangil läheb projekti arutamine kauem. Sel ajal uurib Jia Yu ka suhtest ja olukorrast Qi Yi ja Liang Liangi vahel. Liang Liang lahkub ning Jia Yu läheb Qi Yi juurde ning tahab et mees ei oleks temaga nii karm, kuid Qi Yi ei suuda talle andestada et too 3 aastat tagasi ilma sõnagi lausumata lahkus ning meenutab et kui raske oli tal tööle keskenduda. 

Qi Yi teatab et on Jia Yust üle saanud ja lahkub, kodus sunnib Liang Liang meest vürtsikat toitu sööma, mida mees pole kunagi söönud.. ja see on nii naljakas.. :D Jia Yu vannub endale et suudab Qi Yi taaskord endasse armuma panna. Tööl aga püüab ta kõigile pugeda ning Kate haistab jama aga Liang Liang ei kuula teda. Taaskord õhtul kui Liang Liang ja Kate on lahkumas, tahab Jia Yu mingit asja arutada ning asja hammustab läbi Dean, kes jääb samuti õhtuks sinna. Lõpuks ei suuda Liang Liang enam ja jääb magama, Dean lubab naisel koju minna. 

Qi Yi sätib Liang Liangi äratuse hilisemaks. Dean on rahul Liang Liangi tööga. Jia Yu püüab aga Qi Yi ees endiselt pugeda. Liang Liangi töö saadetakse ära aga siis selgub et saadetud versioonis on kõige tähtsam puudu ning Liang Liang peab tööst mõnda aega eemal olema kuniks uuritakse mis tegelikult juhtus. Qi Yi annab Deanile nädala jooksul väja selgitada mis tegelikult juhtus. Liang Liang otsustab vanemate juurde sõita ning pakib asju, asju pakib ka Qi Yi, kes suundub tööreisile. Salaja paneb tüdruk poisi kohvrisse mängulõvi ning hommikul jätab talle söögi lauale enne kui lahkub.

Dean: Didn’t you let it go already?
Qi Yi: I thought so.

Liang Liang: Hey, why is boss acting strange?
Dean: He will probably continue to be strange in future.

Cui Xia: Damn.. she's just as pretty as me.

Jia Yu: Although Liang Liang is lacking in experience she is very serious in her work
Liang Liang: I get yelled at by boss often

Qi Yi: I can’t eat spicy food
Liang Liang. You can’t eat spicy food cause you haven’t even tried it

Qi Yi: Cheng Liang Liang, are you trying to kill me?

10/8 (DEAN, minu uuus nunnu lemmik... vürit’sika toidu söömine oli ikka niii naljakas.. ja lahe :D aga se ejian yu alles hakkab jama korraldama..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar