3.3.14

Fondant garden [s1 ep10] (2012)

Mi En keeldub võtmast vastu Fondant Gadenit selle eest et Han Xiangi Ai Linile andis. Ta tahab selle ausalt välja osta. Sellest kuuleb ka Xi Huan. Hiljem räägivad nad õues ning tüdruk uurib poisilt et kas too ikka veel ei mäleta oma perest midagi. Ning kuuldes ei lubab poisile et nemad võivad olla tema pere ja kodu. Han Xiang läheb Ai Lini juurde hommikust sööma ja kui tüdruk ta käe vastu läheb siis on mehel valus. Hiljem kui ta autosse läheb ja sideme ära võtab siis selgub et Han Xiang teeskles vigastust ja käel pole häda midagi.

Xiang Fu kutsub Tai Run enda juurde ja tahab mehe puhkusele saata et too rohkem kahju ei põhjustaks. Siis kukub mees kokku. Haiglas aga süüdistab Ai Lin isa olukorras Tai Runi ning kohale tuleb ka Han Xiang. Uudisest kuulevad ka Mi En ja Xi Huan kes lähevad kohe haiglasse. Han Xiang saadab ema ja tütre sööma ning arst teatab et olukord pole lootusetu. Han Xiang rebib arstipaberi pooleks. Hiljem kui ta Ai Liniga lahkub tuleb sinna ka Tai Run kes ürtitab naisele selgeks teha et asjad ei ole nii nagu paistavad aga Han Xiang suudab asja oma kasuks keerata ja Tai Run saab vasta nina...

Han Xiang ja Ai Lin lähevad korra koju ja seal helistab Han Xiangi isa mehele ning tahab et too ikkagi Mi Eni üles otsiks. Ai Lin kuuleb seda pealt ja Han Xiang peab rääkima mis toimub. Xiang Fu on ikka koomas. Mi En ja ta sõbrad peavad välja mõtlema midagi et päästa kohvik. Nad õpetavad lastele erinevaid magusaid vahepalasi ja kooke tegema.

Ai Lin läheb Fondant Gardenisse et Mi Eniga rääkida aga sõbrad ei ole sellega nõus ning Mi En ei taha Ai Liniga rääkida. Ai Lin peab väljas ootama ja ta ootabki vihma käes tunde et Mi En temaga räägiks. Lõpuks Mi En lähebki õue kuid ei tea kas suudab sõbrannale andestada ja aidata..

Mi En nõusutub Ai Linile ja Han Xiangile kooki tegema. Xi Huan läheb Mi Eniga kaasa ning tüdruk üritab tugev olla kui näeb Han Xiangi koos Ai Liniga. Järsku teatab Xi Huan Han Xiangile et tema ja Mi En on paar.

Xi Huan: You’re really dumb. Although I’ve long known that you’re an idiot, I didn’t think you would be dumb to this point.

Xi Huan: You have someone as handsome as me pretending to be your boyfriend.

10/8 (Mul on nii kahju Xi Huanist et Mi En ei tee temast ja ta tunnetest välja... )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar