17.2.14

Fondant garden [s1 ep8] (2012)

Kõik peale Xi Huani on õnnelikud reisi üle. Ai Lini plaan on Mi En kaugele saada ja siis ise Han Xianiga kihluda. Han Xiang läheb Xiang Fu juurde ja tetab et ei saa tema tütrega kihluda sest ei armasta Ai Lini aga mees ei taha sellest kuulda ja ähvardab et kui mees tema tütrega ei kihlu siis mingit firmade ühinemist ei ole. Han Xiang läheb töö juurde ja seal on mingi mees ärritunud, mis paneb Han Xiangi mõtlema asjade üle.

Han Xiang kustub Mi En välja. Samal ajal ütleb Xi Huan et polegi ammu Hawail käinud ning teised imestavad et kas kutil tuli mälu tagasi. Han Xiang on kohtumisel imelik kuid ei ütle Mi Enile põhjust. Ta viib tüdruku tagasi kohvikusse ning teatab isale et kihlus Ai Liniga toimub.

Tan Rui tellib koogi Mi Enilt ning selgub et kõik peale Xi Huani saavad minna reisile. Xi Huanil pole passi ning ta jääb kohvikusse. Mi En viib tordi kohale, kuid Han Xiangi assisent võtab tordi ega lase näha kellele see mõelud on. Mi En helistan Tan Ruile ning too paneb Mi Eni uurima et kellele ta koogi tegi. Xi Huan näeb Ai Lini ja Han Xiangi kihlus teadet telekast. Ai Lin ja Han Xiang vahetavad sõrmuseid ning Mi En vaatab mis ja kelle peoga on tegu.

Mi En nõuab seletust ja lahkub saalist nuttes. Kohale jõuab ka Xi Huan, kes tüdrukut lohutab. Tan Rui püüab Ai Linile selgeks teha et too teeb haiget nii Mi Enile kui ka Han Xiangile, kuid neiu mõtleb ainult sellest et nüüd on tal Han Xiang. Teised kes Hawaiile pidid lendama tulevad tagasi kui on kihlusest kuulnud. Lõpuks jõuavad ka Mi En ja Xi Huan tagasi kohvikusse.

Xi Huan läheb Han Xiangi juurde, nad kaklevad veidi ja siis saab Xi Huan teada et kihlus oli ainult äritehing. Xi Huan läheb tagasi kohvikusse, kus otsib plaastrit kuid kolistab ja Mi En tuleb asja uurima. Siis saab ta poisilt teada, et senior oligi Han Xiang. Mi En palub et poiss enam kunagi ei valetaks. Hommikul avastab Guai Li et raha on kadunud ning Yin Jie tuba sassis. Mi En saab kõne politseist.

Xi Huan: It’s been a while since I’ve been to Hawaii.. I really want to go.

10/8 (I would kill that dad.---ei tahaks Han Xiangi asemel olla... ma nii lootsin et Xi Huan ja Mi En jäävad kahekesi aga samas tore kui sõbrad raskel ajal toeks tulevad.)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar