9.2.14

Itazura na kiss [s1 ep1] - The Kiss That Changed Their Lives! (1996)

On esimene koolipäev ja Aihara Kotoko kiirustab koos oma sõbrannadega tundi kuid jookseb koridoris otsa Irie Naokile, kes kooli geenius. Peale selle meeldib Naoki tüdrukule juba 3 aastat aga kutil pole sellest aimugi, ta pole tüdrukutest ja suhetest huvitatud. Kotoko kavatseb poisile oma tundeid avaldada ja kirjutab talle kirja. Naoki aga ei taha tüdrukust ja ta kirjast midagi kuulda kuna esiteks pole huvitatud ja teised on Kotoko F klassis ehk kooli kõige nõrgemate klassis.

Kotoko läheb koju ja tal avaneb õudusunenägu.. ta kodu on tules.. Tema ja ta isa juurde tuleb üks naine ja kutsub nad enda juurde elama. See naine on Kotoko isa kunagine tuttav ning naise abikaasa Kotoko isa sõber.

Nad kolivadki siis nende juurde ja siis selgub et tegemist on Naoki vanemate ja tema majaga.. Kotokole anti Naoki väikevenna Yuki tuba. Naoki keelab tüdrukul endaga koos kooli minna ning käsib vähemalt 2 meetrit vahet hoida. Suurest vihast, et poiss temast välja ei tee kuigi nad samas majas elavad, lubab tüdruk et saab kooli top 100 hulka. Seda aga ei usu mitte keegi.. Kotoko püüabki õppida aga mitte miagi ei tule välja.

Naoki ema näitab Kotokole Naokist pilte kui emal oli kombeks poissi tüdrukuks riietada sest soovis tütart. Naokile see ei meeldi ning tahab pilti tagasi aga Kotoko on nõus seda tegema kui poiss aitab tal eksamiks õppida ja top 100 hulka pääseda. Mis naokil muud üle jääb.. Poisi emale on suureks üllatuseks et poeg õppida tahab ning seda veel Kotokoga.

Kotoko on kahjuks aga lollim kui lauajalg ning Naoki on otsi andmas. Ema toob neile vahepeal näksimist ning siis jääb noori piiluma, kohale tulevad ka poisi ja tüdruku isad ning kolmekesi uurivad, kuniks Naoki läheb ja nad minema ajab..

Igal võimalusel Kotoko õpib ning see on F klassiõpilastele suureks üllatuseks ja ka on nad veidi mures, kuid Kotoko areneb ning suudab juba asjadest aru saada.. Naoki jääb tema kõrval magama ning peagi uinub ka tüdruk, ema tuleb ja teeb neist pilte. On eksamipäev ning ema annab tüdrukule õnnekingi kaasa. Naoki soovib edu Kotokole.

Selguvad tulemused ning Kotoko kiirustab vaatama mis koha poiss sai, endiselt ikka esimese :D ning Naoki aga suundub taha ritta vaatama kuidas Kotokol läks aga selgub et viimane on A klassi õpilane ja Kotoko pole top100 hulgas. Kotoko kaotab õnnekingi ära ning õpetajad arutavad eksami tulemusi ning selgub et tehtud on viga ja Kotoko on top 100 hulgas. Kotoko annab Naokile tema pildi tagasi nagu kokkulepitud.

Siis aga selgub karm tõde: kas Naoki ja Kotoko on paar, sest leitud õnnekingi sees oli pilt kus Naoki ja Kotoko kallistavad. Ning nüüd nõuavad kõik aru et mis nende kahe vahel toimub..

Kotoko: Not often could people read what was going through his head.

Kotoko: What a ridiculous birthday

Kotoko: Don’t just stand there
Naoki: Then don’t leave your door open.

Kotoko: What the heck? You saw that I was having a problem.

10/8 (Ütleme nii, et naljakas ta ju on ja paras ajuvabadus, sest noh.. on nähtut nii „Playful kiss“ 2010, „Michevious kiss: Love in Tokyo“ 2013 ja „It started with kiss“ 2005 ja on teada mis toimub ja kuidas on. Ja tegelkult oli ju „Itazura na kiss“ esimene draama versioon sellest, see on lihtsalt lühem versioon animatsioonist)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar