6.2.14

You're beautiful [s1 ep13] (2009)

Taekyung lubab Mi Nyeol ennast armastada ning viib ta koju. Reporter leiab Mi Nyeo foto ja saab asjale pihta. Shinwoo peab Mi Nyeoga minema reporteri juurde ja neist tehakse pilti ning too kirjutab et Mi Namil on kaksikõde ja et too käib Shinwooga.

Mo Hwaran tahab leida Jaehyuni lapsed ning lubab teatavat tasu tädile kui tal lubatakse mehe lugu kasutada. Mi Nyeo hakkab Taekyungi ametlikuks fänniks ja peab mõnele Taekyungi küsimusele vastama. Kui Taekyung küsib kui palju poiss talle meeldib, vastab tüdruk et 100st 100.

Mija viib Mi Nyeo Mo Hwaraniga kohtuma ning naine saab aru et tegemist pole poisiga kuid ei ütle mitte midagi.




Youie läheb A.N.Jelli poiste juurde ja tahab et nood talle süüa teeks, igaüks lisab parajalt juurde ka soola, suhkrut ja vinegari ning lõpuks on Jeremy see kes selle ära sööma peab, kuna Mi Nyeo astub uksest sisse hetkel kui Youie sööma hakkab ning Youie tahab et Mi Nyeo sööks aga Jeremy päästab tolle olukorrast välja.

Youie näeb Shinwoo autos kingitust ja lilli ning kingituseks olnud kingad käsib ta Mi Nyeol jalga panna. See ei meeldi Shinwoole.

Mo Hwaran läheb stuudiosse uurima kaugel Taekyung looga on ning näeb kui hästi Mi Nyeo ja Taekyung läbi saavad. Ta arvab et poeg ei tea et Mi Nyeo on tüdruk ning ei ütle ka mitte midagi enne kui poeg loo valmis teeb.

Shinwoo, Mi Nyeo, Jeremy, Kodi ja Hoon Yi lähevad Busani Shinwoo vanematele tõtt rääkima kuid Hoon Yi laseb Shinwool ja Mi Nyeol kahekesi minna. See uudis ei meeldi Taekyungile kes kardab et pärast seda sõitu ei meeldi ta enam 100 %  Mi Nyeole ja kiirustab tüdrukule ütlema et ka tema meeldib talle.





Taekyung: Welcome to my fan club

Manager: Please focus on your fan club instead of your love life. Fans are people who will marry someone else after being crazy about you

Mija: Mo Hwaran made Mi Nam's mother die

Mija: You say my brother had an affair with you?
Mo Hwaran: They weren’t married so you can’t call it an affair

Mi Nyeo: It’s easy to join his fan club. What? It’s easy to leave it too

Mi Nyeo: "Lets see how well you know Taekyung Hwang" I have 6, 7 out of 10
Taekyung: 7? Only 7? She is not very interested in me. I was expecting  at least 9.

Taekyung: If someone shakes me even a little, I will fall down

Taekyung: I am even more scared than my first piano concourse

Mo Hwaran: He is not a boy. Even with my age, it shouldn’t be so easy to touch me. If it’s not a boy, it must be his sister

Youie: You want me to help you?
Taekyung: I have a knife in my hand.

Shinwoo: It’s going to be a little salty, I put a lot of salt.
Jeremy: You too? I put sugar.
Taekyung: I did too. 


Mo Hwaran: He wouldn’t even talk to her if he knew she was Jaehyun's child

Youie: I will tell everyone about Mi Nam and A.N.Jell
Taekyung: Really? Then how are you going to get out of this?
Youie: I’ll act like I didn’t know anything
Taekyung: I’m going to act like you did know everything

10/8 (YOUIE get a life ja Shinwoost on nii kahju kuid kuidas kurat Mi Nyeo ei saa aru et jutt on temast, kui kõik teised seda teavad???)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar