19.2.14

Hannah Montana: Forever [s4 ep12] - I am Mamaw, hear me roar (2011)

On Miley ja Lilly keskkooli lõpetamine ning Miley vanaema tahab pilti teha aga igakord seadistab ajastuse valesti ning ei saa korralikku pilti. Siis aga kui Miley poseerib vanaema ja Jacksoniga tahavad teised Miley fännid teha Mileyga pilti ning järsku on suur järjekord ning vanaema ei saagi pilti. Autos aga püüab Miley asja siluda ja lepib vanaemaga järgmisel päeval istumise kokku.

Rico näitab Jacksonile lühikeste juustega tüdrukut ning Jackson teatab et ei vaataks isegi Siena poole kui tal oleksid lühikesed juuksed ja seda kuuleb ka Siena ning nad vaidlevad juukse pikkuse üle. Miley ja vanaema lähevad teed jooma. Seal meenutavad kui nad seda esimest korda tegid ning siis tuleb üks naine küsima autogrammi ning vanaema ajab kõik minema. Kuid siis kõnnib vanaema minema ja Miley annab autogramme.

Mamaw istub üleval oma toas ja keeldub alla tulemast, Miley tuleb koju ja keeldub vanaema ees vabandamast, sest leiab et ei teinud midagi valesti ning siis ilmub endast väljas Jackson ja teatab et ei vabanda Siena ees, et talle lühikesed juuksed ei meeldi. Robby Ray näitab oma juuksestiile läbi aegade, mis emale ei meeldinud aga ta lasi mehel neid kanda.

Jackson on teel vabandama kuid uksele ilmub Siena, kellel on poisipea. Jackson ei tea mida teha ning hakkab otsima komplimente ning Robby Ray ja Lilly panevad toast jooksu. Jackson teatab et ükskõik mis soeng tüdrukul ka poleks, on ta ikka ilus ning siis võtab Siena peast paruka ja tal on endiselt kaunid pikad juuksed. Jackson tänab jumalat.

Siena ja Jackson lepivad ära. Mileyl on kodus intervijuu. Siis aga tuleb vanaema alla. Vanaema rikub intervijuu oma kohvi tegemise ja jonnakusega ära. Miley katkestab korraks oma intervijuu ja proovib vanaemaga ära leppida. Siis aga meenub Mileyle intervijuu ja ta tormab tuppa, seal teeb saatejuht Kelly kätekõverdusi ja ei luba Mileyl ennast segada.

Vanaema Mamaw laulab Miley hitti ja lõigub pilte kokku kuna ta ei saanud korraliku lõpupilti siis kleebib ta oma näo pildile ja pilt olemas nagu naksti.

Robby Ray: It's not doing anything
Jackson: We're not doing this my graduation of college
Miley: You mean if you graduate

Mamaw: Take the picture before I lose my happy face
Robby Ray: I don't feel very happy

Mamaw: Yellow line, yellow line
Robby Ray: Oh sweet home Alabama mama, I know your upset today but one of your fake nails just run true blood

Jackson: I would be international super model too, if I had talent

Lilly: Please tell me it came from her mouth not her down so...
Robby Ray: I'm not gonna go up there to find out

Lilly: And when guy opens his mouth stupid things comes out

Jackson: Kind of
Robby Ray: Son, with women the kinda, it kills you
Lilly: Kills you dead

Jackson: Oh god, I really don't deserve Siena
Lilly: You guys never deserve us
Robby Ray:..Right


Jackson: Right Lilly?
Lilly: Good luck
jackson: Dad?
Robby Ray: What she said

Jackson: Thank the Lord
Siena: What do you mean thank the Lord?
Jackson: ...for giving me you

Siena: You're so cute when your stupid
Jackson: I know, and I'm not even trying

Mamaw: I saw him 3 hours for next 3 years

Mamaw: This is little photoshop Mamaw style

Laulud:
"Gonna Get This"


10/7 (Ikka keerleb kõik asjad liialt Miley ümber aga see ongi sarja mõte, vahepeal ajas vanaema oma jonnakusega vihale aga Jackson on libe valetaja ja oskab asjades välja keerutada.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar