3.2.14

Fondant garden [s1 ep6] (2012)

Mi En õpetab lapsi martsipanist kujusid tegema ning Xi Huan märkab kuidas vend tüdrukut vaatab ja valmistab ise ka ühe kuju. Mi En on kukkumas ja Xi Huan püüab ta kinni. Han Xiang märkab kuidas vend Mi En vaatab. Han Xiang peab lahkuma ning Xi Huan ja Mi En korjavad asju kokku. Xi Huanile ei mahu pähe et Mi Enile võiks vend meeldida ja uurib miks Han Xiang ja mitte tema.

Xi Huan lahkub kuid märkab et Han Xiang räägib Ai Liniga, keda peab Mi Eniks. Ai Lin tunnistab nüüd kaine peaga oma tundeid kuid Han Xiang tunnistab et südames on tal juba tüdruk olemas. Ja selleks on koogiküpsetaja. Ai Lini maailm variseb kokku.

Xi Huan aga läheb Ai Lini juurde ja lohtutab tüdrukut. Han Xiang otsib Mi Eni üles ning nad veedavad terve päeva koos lõbustuspargis, sest Mi En tahab et Han Xiang saaks kordki veeta aega pargis mille omanik ta on. Ai Lin tahab Mi Enile helistada aga Xi Huan keelab, sest ei taha et Ai Lin saaks teada et Mi En ongi too neiu keda Han Xiang armastab.

Xi Huan ja Ai Lin veedavad aega ning lõpuks õnnestub poisil tüdruku tuju parandada. Ai Lin hakkab lahkuma, Xi Huan jääb veel parki. Mi Enil läheb süda pahaks ning Ai Lin näeb kui Han Xiang kallistab Mi Eni. Ja mõistab et too ongi see koogiküpsetaja ning saab aru miks Xi Huan valetas Mi Eni kohta.

Ai Lin näeb Mi Eni ja Han Xiangi koos ja tahab nende juurde minna aga Xi Huan hoiab neiut kinni ja tirib auto juurde. Tal õnnestub veenda tüdrukut mitte Mi Eni juurde minema vaid koju. Siis aga sõidavad Mi En ja Xi Huang tagasi kohvikusse, terve tee on kutt vait ning Mi En ei saa aru mis poisil viga. Han Xiang ostab kingi, Ai Lin helistab Mi Enile ja tahab kokku saada. Xi Huan mõtleb ainult sellele kuidas vend Mi Eni kallistas aga kui kuuleb et too tahab sõbranna juurde minna siis topib käe kaktusesse ja vigastab, Mi En korjab okkad välja ja seob poisi käe kinni, peab teda söötma ka.

Hommikul otsib Han Xiang Mi Eni üles ning kui tüdruk tema jurude läheb siis teeb talle abieluettepaneku. Mi En võtab selle vastu, seda kuuleb aga Xi Huan kes püüab Mi Enile teha selgeks et abieluettepanek tehti Ai Linile aga vastu võttis selle ju Mi En. Han Xiang viib neiu eemale ning algul ei ütle Mi En midagi, kuid siis uurib et mis poiss siis teeks kui ta poleks rikas koogiküpsetaja. Xi Huan on kurb ning Hui Xiong ja Guai Li saavad aru et Xi Huanile meeldib Mi En. General Po helistab Ai Lini vanematele ja õnntileb peatse pulma pärast. vanemad ei saa midagi aru. Mi En tahab Ai Liniga kokku saada sest kavatseb Han Xiangile tõtt rääkida. Ai Lin püütakse enne aga kinni ning tüdruk peab vanematele tõtt rääkima, sest vanemad on marus et tüdruk kavatses vanematele ütlemata abielluda aga tegelikult Ai Lin ei teadnud ettepanekust midagi. Siis aga mõistab miks Mi En tõtt rääkida kavatses.

Xi Huan: Ai Lin and Mi En both like Han Xiang?

Xi Huan: How long do you want to cry?

Mi En: Waht are you doing? Weren't you ignoring me just now?

Ai Lin dad: I’m so mad to death

10/8 (Mul on nii kahju Xi Huanist tegelikult, samas on hetkelises olukorras ju Ai Lin süüdi, sest tema oli see kes käskis Mi En teeselda ennast ja siis veel pealeseda kohtuda selle kutiga, arvata on et tunded tekivad, ta oleks võinud seniori kohta kohte tõtt rääkida...)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar