11.2.14

Just you [s1 ep5] (2013)

Toimub lepigute sõlmimine ning seal kohtub Qi Yi ühe oma vana tuttava Deaniga. Hiljem peab tegema Liang Liang märkmeid ja nö edutatakse töökohal, selle asemel et vallandada. Töökaaslased ei suuda uskuda et Qi Yi ei vallandanud Liang Liangi vaid edutas. Neiu sõbranna annab idee et naine võiks mehele süüa teha ja nad lähevad poodi.

Liang Liang läheb koju ja leiab sealt eest ühe mehe, kelleks osutub Qi Yi isa Qi Tian Duo. Nad söövad õhtust ning Liang Liang läheb mehega ka jalutama. Hommikul aga lahkub mees kohe. Hommikul ajab Liang Liang kreemi vannituppa ning kuna on kiire siis see jääbki sinna. Tööl on tal palju tegemist ning kuna pole oma tööd lõpetanud siis jääb ta viimasena tööle, ka Qi Yi lahkub.

Siis meenub naisele et kreem on vannitoas laiali ning kiirustab autole järgi aga igakord tuleb enne roheline kui naine autoni jõuab. Kodus läheb Qi Yi vannituppa ja libiseb kreemi peal ning lööb käe vastu kraanikaussi ära. Ta läheb haiglasse ja käsi seotakse kaela. Peale seda püüab Liang Liang oma tegu heastada ja aitab kutil süüa, juukseid pesta ja fööniga kuivatada ning vannis pesta ka, peale selle veel ka habet ajada.

Qi Yi: I hope so, if not I will definitely fire you.

Woman: Are you sure boss is not saying that you are officially fired?

Liang Liang: Because when everyone is young, their first idol is their dad.

Qi Yi: Some question don’t have answer

Liang Liang: I beg you to do me a favor. Don’t look in places you should, alright?

Qi Yi: Do you think I’m a toilet?

Liang Liang: Would you hold your breath until I finish shaving.
Qi Yi: At your speed, I’ll suffocate to death by the time you finish.

10/8 (Miks nad arvavad et rattaga saab autole järgi ja veel enne kohale? nonsense.. aga nalja sai kui kutil käsi kaela pandi ja kuidas tüdruk teda aidata püüdis... kuigi osa tegevust oleks saanud ka vasakuga ära teha..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar