18.2.14

Just you [s1 ep6] (2013)

Liang Liang aitab Qi Yil habet ajada ja sõidab mehe autoga tööle. Teel tööle aga kiirustab keegi neist mööda ning Liang Liang ei anna alla ning kihutab autoga võidu. Kui nad ükskord firmasse jõuavad on Qi Yil süda paha. Tööl tutvustab Qi Yi uut töötajat Deani. 

Hiljem astub Dean Qi Yi kabinetti, samal ajal sügab Liang Liang Qi Yi selga. Siis aga meenub Qi Yile, kuidas armunoolega kuju nende majja sai. Selgub et Qi Yi oli purjus ja nägi tänaval üht meest kellel oli käruga probleeme ning Dean möödus ka sealt ning Liang Liang palus ka tema appi ning tänutäheks viis ta selle kuju Deani abiga koju. Dean sai samal õhtul teada et maja on Qi Yi oma. 

Dean uurib Qi Yilt kas suhtekeeld on pärit ühest vanast juhtumist aga Qi Yi ei taha sellest rääkida. Ta käsib Liang Liangil oodata autos ning naine suudab autovõtmed tänaval veeäravoolutorusse kukutada. Peale seda lähevad nad arsti juurde ning lahas võetakse maha, ainult väike side jäetakse. Liang Liangi vanemad läksid tülli ning tüdruk lohutab ema. 

Liang Liang käsib Qi Yil käega ettevaatlikum olla ja õhtul on Deani tervituspidu. Seal saab Liang Liang Buzzilt teada, et Qi Yi ja Dean teavad teineteist juba ülikoolist ning on alati nö võistelnud, kes parem on. Alguses keeldus Qi Yi tervituspeole minemast aga siis ilmub kohale. Liang Liang ja Qi Yi lähevad koos koju. Teel jääb aga Liang Liang jalgratturitele ette ning Qi Yi tõmbab ta eemale nii et tüdruk maandub ta süles. 

Liang Liang jääb kutti vaatama ning pärast kodus süües kujutab ta ette kuidas kutt võtab sõrmega toidutüki ta suu juures aga tegelikuses võtab Qi Yi pulkadega tüdruku näost toidu ja lahkub lauast. Hiljem räägib tüdruk oma roosidega. Liang Liang on bossi armumas.. hommikul peab Qi Yi tüdruku kala söötma ning kogemata ajab mingit maitseainet vette. Peale seda on kala kõht üleval ja selgub et surnud. Qi Yi ei tea mida teha. Siis läheb ta kalapoodi ja ostab Shan Shanile sarnase kala ja loodab et naine ei saa aru.

Liang Lian: Would it kill him to compliment me?

Liang Liang: You usually don’t say much. How come when I drive, you talk too much?

Dean: Women are the world's cutest animals.

Dean: That bastard (jaapani keeles)
Cui Xia: I heard that.

Dean: You just like to do things that annoys everyone.

Qi Yi: Don’t bring that event up in front of my employees.
Dean: Is it that you don’t want your staff to find out or that you don’t want Liang Liang to find out?
Qi Yi: Same thing
Dean: Really?

Dean: I help your workers get revenge!

Liang Liang: Leave your 40 year old romance to me.

Liang Liang: If love really comes, can the dating ban stop it?
Qi Yi: Are you meant that someone is violating the rules?

Qi Yi: We're outside. Don’t be so touchy

Liang Liang: Xing Xing is also a girl. She can hug you and not let go, but I’m just trying to help you scratch your back and you become all nervous.

Qi Yi: What does it means when a fish is swimming upside down?
Buzz: If a fish turns belly up, it’s dead. Don’t you have any common sense?

10/8 (Oh.. miks Dean ja Qi Yi nii ilusad peavad olema?? ;D tundub et asi hakkab põnevaks minema, see Dean teab midagi... ja see kinni püüdmine oli nii lahe :D )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar