4.2.14

Just you [s1 ep4] (2013)

Liang Liang korraldab jama kokku ning Qi Yil on naisest kõrini ja tahab teda vallandada. Naine käib aga meest palumas ning anumas. Õhtul saab Qi Yi ühel tähtsalt direktorilt Zhaolt kõne ning Liang Liangil õnnestub ennast kaasa sebida, et joob kõik alko bossi asemel ning jääbki õhtu jooksul mõnusalt täis. Nad lähevad kohvikusse kus selgub et direktor Zhao igatseb oma pere järgi kes kolis Ameerikasse kuna mees töötas pidevalt, enne oli mees aga õpetaja.

Liang Liangil tekib idee minna koolimajja ja mängida et on tema õpilased ja pere ning see rõõmustab väga Zhaod. Peale seda tänab mees naist ja Qi Yid ning on valmis nendega lepingu tegema. Peale seda jäävad Qi Yi ja Liang Liang kahekesi ning naine joob veel rohkem.

Liang Liang viib Qi Yi firma katusele tähti vaatama ning teatab et tema unistus on et vanemate roosistandus saaks veelgi kuulsamaks ning uurib mis mehe unistus on. Selgub et mehe unistuseks on oma pere taas kokku tuua.. kuna ta isal ei läinud äri hästi siis läksid ta vanemad lahku.

Liang Liang aga kasutab võimalust et mees võiks reegli suhete kohta maha võtta aga Qi Yi keeldub. Seepeale võtab naine ta telefoni ja jätab ööseks rõdule luku taha. Hommikul ärgates ei mäleta ta aga midagi ja arvab et Qi Yi on tööl. Tööl aga mõtlevad kõik kus mees on, Liang Liang helistab kutile ja avastab et mehe telefon on ta kotis.

Lõpuks saab Qi Yi katuselt minema kuid Liang Liang saab kinga. Qi Yi ei taha naisest kuulda aga too jälitab teda koju ja tagasi tööle et oma töökohta siiski tagasi saada. Qi Yi ei taha naist kuulata kuid saab kõne direktor Zhaolt ning kuuleb et too tahab neid kahte kohtumisel näha.

Liang Liang: It’s obvious you were born with a silver spoon in your mouth

Qi Yi: I keep wondering how you could think of an idea like "back to the future" with that melon head of yours?

Qi Yi: Let go of me
Liang Liang: No, you’ll run away...

Qi Yi: Are your family members overly naive and romantic just like you?
Liang Liang: You..
Qi Yi: I know.. the pain in the ass. This is the tenth time you’ve said that to me tonight.

Qi Yi: I don’t think it’ll be a problem if I tell you. Besides you’ll forget tomorrow.
Liang Liang: Who’s says I’ll forget tomorrow? Are you trying to say that I have a bad memory?
Qi Yi: What I mean is, you’re already drunk

Qi Yi: I said it many times already;  can’t do it means I won’t do it.

Liang Liang: When I’m drunk, I’m pretty logical.

Qi Yi: Do you know why I didn’t let you stay at the company and allowed you follow me back?
Liang Liang: Because you are willing to give me another chance
Qi Yi: It’s because you are no longer an employee of the company.

10/8 (Mine muffi..see naine on lucky bastard et peale seda kõike ta veel tööle edasi saab jääda...ausalt..arvata on et kui sa oma bossi ööseks rõdule lukutaha jätad et siis saad kinga..) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar