25.2.14

Just you [s1 ep7] (2013)

Liang Liang saab aga kohe aru et tegemist ei ole Shan Shan ning on Qi Yi peale vhane. Kate ülesanne on aga leida mingi normaalne tegevus firmale nädalavahetuseks, et saaks töö asju arutada. 

Liang Liang kolib majast välja aga Qi Yi suudab naise tagasi meelitada, kuigi Liang Liang endiselt mehega ei räägi, sest Qi Yi keeldub vabandamast naise ees, et lasi ta kalagi nii juhtuda.

Siis aga minnakse nädalavahetust veetma ning selgub et koht pole see mida Kate broneeris, teadmata et Dean vahetas kohad ära. Lõpuks on Qi Yi nõus sinna jääma ning Dean ning Qi Yi teevad meeskonnad ja hakkavad üksteist võitma. Üks ülesnanne on apelsini hoidmine kahe pea vahel. Liang Liang on Deani meeskonnas aga lõppkokkuvõttes võidab Qi Yi meeskond. Kuna nad söövad mereande, siis ei söö Qi Yi midagi, see on aga teistele üllatuseks.

Sõbrannad lohutavad Liang Liangi tema kala kaotuse pärast aga veenavad samas, et nemad oleksid samamoodi käitinud nagu Qi Yi kui kalaga oleks midagi sellist juhtunud, sest kes ikka teab kas kala on emane või isane, kui sa just ise kala ei kasvata. 

Hommikul toob naine mehele söögi, kuna ikka pakutakse mereande ning mees vabandab Liang Liangi ees ning nad lepivad ära. Järgmiseks lähevad nad metsa orjenteeruma. Cui Xia eksib ära aga Lai En ja Bo leiavad ta. Bo tunnistab naisele oma tundeid aga naine ei tunne tema vastu sama. 

Liang Liangil ja Qi Yil läheb taaskord ütlemiseks ning mees kõnnib omapead metsas ringi. Lai En leiab nutva Mie Mie ning lohutab naist. Qi Yi jõuab veeäärde ning pillab seal oma taskurätiku vette ning see ujub eemale nii et mees ei saa seda kätte ning läheb metsa edasi jalutama. Taskurätti näeb aga Qi Yid otsima läinud Liang Liang ning arvab et mees on upunud, ta jookseb vette, ise oskamata ujuda. Ta karjub appi ning Qi Yi kuuleb ning tormab naist päästma. Ta teeb talle kunstlikku hingasmist ning lõpuks hakkab naine hingama. 

Qi Yi: Why is bathroom full of water?
Liang Liang: Isn’t it normal for bathrooms to be full of water?

Kate: Normal people can’t tell if a goldfish is male or female

Cui Xia: Look you guys. Boss is not like normal people. He doesn’t just eat anything.
Liang Liang: It’s probably not that he's not eating, but that he can't eat it.

10/8 (Oii..Dean, Qi Yi ja Liang Liang.. ma mõistan Qi Yi käitumist ja samas saan aru ka Liang Liangi käitumisest.. :( jama lugu igatahes... aga see õppuse värk.. nii armas et Liang Liang siiski Qi Yi'd otsima läks ja õnneks oli Qi Yi sealsamas et sai naist õigel ajal päästa .)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar