16.2.14

Itazura na kiss [s1 ep2] - The last race of love and tears (1996)

Naoki ja Kotoko saavad teada et piltide autor oli poisi ema. Yuki avastab Kotoko sõbrad luuramas ning ema kutsub nad sisse. Yuki teeb Kotokole selgeks et too on nii rumal, et lihtsam ja probleemide ära hoidmiseks peaks tüdruk välja kolima.

Koolis levib aga kiirelt jutt, et Naoki ja Kotoko elavad koos. Nakamura lööb aga Naokit ning tahab temaga kakelda aga Naoki kõnnib minema. Õpetajad ei saa aru mismoodi selline asi juhtuda sai. Sõbrannad tunnistavad Kotokole üles et nemad on süüdi aga Kotoko keelab neil Naoki juurde minemast. Nende õpetaja teatab et F klass hakkab A klassiga võistlema ning neil on võimalus olla neist kasvõi korra parimad. 

Naoki pole võislusest huvitatud kuid Kotoko lubab anda oma parima ja treenib ka selleks kõvasti. Naoki isa tuleb tüdrukule appi treenima ning peagi on kõik peale Naoki ja Yuki abiks Kotoko treeningul. Kotoko on päris palju edenenud jooksus ning kõik kiidavad. Kotoko püüab Naoki kinni ja tahab temaga kihla vedada et F klass võidab A klassi. Lõpuks on poiss nõus aga tingimusel et kui a võidab siis Kotoko kolib Iriede juurest välja, seda aga Kotoko oodata ei osanud...

Kotoko treenib kõvasti kuid päev enne võistlusi päästab ta Yuki jalgratturi eest ning too jalgrattur sõidab tüdruku jalast üle. On võistluspäev ning Kotoko ei ütle kellelegi et jalg on haige. Tal hakkab poole jooksu pealt valus ning ta peaaegu et roomab finishisse. Nakamura ja Naoki on viimases vahetuses ning Naoki jookseb Nakamurast ette ning võidab võistluse. 

Koduteel õnnitleb tüdruk poissi võidu puhul ja siis minestab nii et kukub Naokile otsa ja mõlemad asfaldile pikali, Naoki vigastab kätt. Kotoko pakib asjad ja jätab Naokiga hüvasti kuid siis palub poissi et võiks siiski neile veel edasi jääda, Naoki ei ütle ei'd ega jaa'd. Oma toas tõstab ta väikevenna voodisse ja teeb veel käele haiget.

Järgmine päev süüdistab Naoki klassiõde, kes on Naokist sissevõetud, Kotokot Naoki vigastamises ja seeõtttu kaotab nüüd kool tähtsa korvpallivõistluse kuna Naoki ei saa võistelda.. ka a klassi õpetaja on marus ja süüdisab juhtunus Kotokot...

Naoki: If I say its none of your business, it's none of your business.

Yuki: Only stupid people will ask their friends to come over.

Nakamura: That guys a man and one day he’ll turn into a wolf.

Kotoko: Why did I have to open my big mouth?

Kotoko: I love that "get up and run in the morning" feeling! I haven’t seen you running.

Kotoko: I didn’t think geniuses had such little self-confidence..

10/8 (nalja saab.. noh ma ei ole originaal mangat lugenud ega näinud.. seega on naljakas ja huvitav seda sarja jälgida sest nii mõnigi asi on hoopis teistmoodi.. :D )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar