14.2.14

When love walked in [s1 ep1] (2012)

Üks mees ratastoolis joonistab ning tal hakkab halb. Vahepeal meenutab ta auto õnnestust kus ta vanemad surma said, väike poiss pääses napilt ise välja. Ta viiakse lastekodusse kus ta kohtub ühe tüdrukuga ning neist saavad parimad sõbrad. Ühel päeval aga võetakse poiss ja viiakse ta tüdruku juurest minema. Poiss lubab tüdruku kunagi üles otsida.

On tänapäev ning Yuan Coporationni juht otsib oma kadunud lapselast. Samal ajal veab pakke laiali noor neiu nimega Ya Yin. Paljud tüdrukud saadavad endast lindistusi Chairman Yuanile, lootes olla too kadunud lapselaps. Samal ajal sõidavad kolm ilusat noort kutti ringi ning lõbutsevad. Üks on audis, teine hummeris ja kolmas sõidab mootorrattaga. Ya Yini töökaaslane unistab just nende kolme kutiga kohtumisest, sest on nende suurim fänn.

Nende viimane saadetis on just seal kus need kolm kutti avamisel osalevad. Nendeks kutideks on Qing Feng, Shang Lin ja Yu Jiang. Ya Yini töökaaslane tahab neilt autogrammi kuid Yu Jiang keeldub andmast, Sang Lin ja Qing Feng annavad. Selline käitumine ei meeldi Ya Yinile. Tundub et Yu Jiang eitaha üldse seal olla.

Chairman Yuan kutsub kõik enda juurde sest tahab teada kaugel on tema lapselapse otsingud. Kuid pole veel kedagi leitud. Samal ajal töötab Ya Yin oma tädi kohvikus tööd rabades, samal ajal kui tädi tütar Yu Ru niisama istub. Yu Ru keerab jama kokku ja süü saab kaela Ya Yin. Siis aga avastab Yu Ru lehest, et Ya Yin võib olla Chairman Yuani lapselaps ning ema tuleb idee: Ta kavatseb oma tütre esitleda Ya Yinina et too saaks siis hea elu peale.

Ya Yin aga räägib kellegi Chuaniga internetis ning saadab ühe oma kunstiteose kutile ning kutile meeldib see. Yu Ru laenab Ya Yinilt juukselõksu, et sealt juuksekarv saada. Chuanile meeldib tüdruku teos ja uurib ka too ei tahaks talle assistendiks hakata. Ya Yini kuulipildi prindib aga välja Yu Jiang.

Hommikul läheb tädi Yuani Coporationi pildi ja juuksekarvaga ning kolmele kutile teakse tööülesandeks leida ja rääkida selle tüdrukuga, kes võib olla ta lapselaps. Nii suundub kolmik naise restorani ning tädi käsib Xu Yangil hoida Ya Yin eemale.





Yu Jiang: You two. One's mom is the chief executive, the other's dad is the general manager. No matter how far you guys want to get out from that, your mom and dad won’t let you go. 
Qing Feng: Unlike you. You still have to call to chairman grandfather. Do you think the chairman will let you off?

Qing Feng: But in this world, there is only Yu Jiang, who is not afraid of this Tyrant.

10/8 (Tundub huvitav.. alati on nii, et mingid popid tüübid, mingi fänn, kes pettub kui iidol autogrammi ei anna ning parim sõbranna kes iidolitele tuule alla teeb ja nad teisiti mõtlema paneb... yeah.. like it happens in real life..)







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar