13.2.14

You're beautiful [s1 ep14] (2009)

Mi Nyeo naerab ja on õnnelik fakti üle et Taekyung tunnistas et armastab teda. Taekyung võtab ta bussijaamast peale ja viib stuudiosse kus tõestab manager Hoon Yile et Mi Nyeo armastab teda ja mitte Shinwood.

Jeremy on kurb et Taekyung ja Mi Nyeo saavad hästi läbi ja tahab Mi Nyeolt teada kas too armastab Taekyungi ja kui neiu jaatavalt vastab jookseb ta minema. Mi Nyeo otsib teda bussist ning kui poiss maha astub, on ta seesama vana rõõmus Jeremy.

Taekyung uurib tolle mehe kohta kes kirjutas laulu mida Mo Hwaran tahtis et poeg produtseeeriks.

Taekyung viib Mi Nyeo öösel kinno ja nad mõlemad jäävad magama seal ning hiljem tahab Taekyung et Mi Nyeo otsiks tähti ja näitaks talle, kuigi Mi Nyeo suurimaks täheks ongi Taekyung.

Mi Nam saab new yorkis arstidelt kinnituse et võib koreasse naasta. Kodi teatab Youiele et teab et tema ja Taekyungi suhe on võlts aga sellepoolest on Taekyungi ja Mi Nyeo suhe päris tõsine. see ajab Youie nutma ja ta ei mõista mida on Mi Nyeol ja temal mitte.

Mi Nyeo kuuleb tädilt et tema isal Jaehyunil ja Mo Hwaranil oli tõsine suhe ja et isa jättis tema ema et olla koos Mo Hwaraniga ning kiirustab naise juurde et tõde selgitada.

Mo Hwaran otsustab et räägib Taekyungile Jaehyuni kohta tõde ning kutsub poja kohale. Mo Hwaran kinnitab Mi Nyeole et tema oli tüdruku isa armastus ja põhjus miks perekond lahku läks. ja saab Mo Hwaran teada et Taekyung ei tea et naine teab et mo nyeo on tüdruk ning et Mi Nyeo isa on Jaehyun ning ka et Mi Nyeo teab et Mo Hwaran on Taekyungi ema.

siis astub uksest sisse Taekyung ning ema näitab et Mi Nyeo ongi too tütar kellele Mo Hwaran oleks kasuemaks hakanud. Taekyung jookseb välja ja Mi Nyeo järgi. Shinwoo püüab Mi Nyeod kätte saada kuna reporter tahab teha lugu Mi Namist ja Mi Nyeost kuid satub peale kui Taekyung ja Mi Nyeo räägivad ja neiu püüab selgitada et millal ta teada sai et Mo Hwaran on poisi ema ja et tema on Jaehyuni tütar.

Taekyung kõnnib minema ning Mi Nyeo nutab lohutamatult.

Taekyung: Looks like she heard it correctly. I will never say it again because it’s so embarrassing.

Mi Nyeo: If I hear again that he loves me, my heart will explode

Mo Hwaran: I really don’t like my son hanging out with her daughter

Taekyung: Why is it so humiliating to defend my score?

Mi Nyeo: Taekyung, are you okay with the photo taken at the airport?
Taekyung: I don’t care. Taekyung sent Mi Nam off. our fans don’t mind anyhing that happens between members they will write a novel with what happened today

Jeremy: Mi Nam, do you love Taekyung?
Hoon Yi: Did you know that?
Jeremy: Do you?

Jeremy: Ill be back to being the joyous Jeremy when I get off this bus
Mi Nyeo: Taekyung, if I go to the theater now, I may fall asleep. 
Taekyung: Do you think I called for you to watch a movie with you? I just needed a guide in the dark theater. Mi Nam, I didn’t need you but your eyes. If you’re that tired, just leave your eyes here and go away.
Mi Nyeo: Taekyung, let me guide you

Mi Nyeo: Do you mean since you loved each other, my father abandoned my mother while you abandoned Taekyung?
Mo Hwaran: Did you know that Taekyung was my son?


Mo Hwaran: She is the daughter of the man I loved.

10/8 (So much drama. drama...)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar