21.2.14

When love walked in [s1 ep2] (2012)

Tädi käsib Xu Yangil hoida Ya Yin kohvikust eemal ning kui tüdruk saabub püüab poiss teda kinni hoida aga tüdruk kavaldab ta üle ja tormab kohvikusse. Seal ei suuda ta oma silmi uskuda, et toda kolmikut näeb ning kolmik ei suuda uskuda, et tüdruk seal elab ja töötab. Nad tahavad teada tüdruku arvamust nende kunsti kohta. Ning lõpuks peab tüdruk neile seda ütlema. 

Kutid arutavad hiljem autos Ya Yini arvamust ning Yu Jiang on tüdruku arvamusega nõus. Ya Yin hakib köögis ning vaatab kella et kas ta jõuaks kohtumisele Chuaniga. Tädi mees nõuab selgitust mis toimub ning saavad teada et Ya Yin on Chairman Yuani lapselaps ning seda et naine kavatseb Yu Ru'd Ya Yinina esitleda. Yu Jiang sõidab nende kohtumisele. Natukene enne kolme tuleb tädi ja lubab Ya Yinil minna kohtumisele. Tüdruk tormab kohale aga Yu Jiang sõidab just minema kui tüdruk kohale jõuab. Hakkab vihma sadama ning Ya Yin ronib varju. Yu Jiang tuleb tagasi ja saab oma mõttele kinnitust, et Ya Yin ongi too sama tüdruk, kellega ta netis suhtles.

Chairman Yuani mehed tulevad kohvikusse, sest selgus et DNA klapib. Chairman Yuan kohtub lõpuks Ya Yiniga, kelleks on Yu Ru. Ya Yin on kurb ja leiab eest tühja kohviku. Ta palub Chuanilt vabandust, et hilines, kuid poiss ei vasta. Ta on koos teistega Ya Yini auks korraldatud õhtusöögil. Hiljem valmistab ta klaaskuuli ning sinna tuleb Qiong. Ya Yin saadab uue vabanduse ning kuuli näidise. Yu Jiangile meeldib see kuid ta ei vasta midagi. Lõpuks kirjutab aga Qiong tema eest, et annab andeks ning kuulinäidis meeldib ning ta tahaks tüdrukuga uuesti kohtuda. Kuulinäidist vaadates meenus poisile taaskord too autoõnnetus kus ta oma vanemad kaotas.

Yu Ru ja ta vanemad ning vend kolivad Chairman Yuani majja. Mr.Shen tellib endale ja oma perele nii palju asju, et Chairman Yuan ei suuda seda uskuda. Ta tahab naise välja visata aga Yu Jiangil on plaan. Ya Yin valmistub peoks ja kohtumiseks Chuaniga. Yu Ru valmistub samuti selleks peoks. 

Qing Feng: I never thought that even Qin Yu Jiang would be this easy defeated.

Chairman Yuan: You want to overthrow my decision? Well then you better give me a very good reason.

10/8 (Juba ootan millal tõde välja tuleb ja millal Ya Yin saab teada et Chuan on tegelikult Yu Jiang-. .)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar