20.2.14

You're beautiful [s1 ep15] (2009)

Takeyung ja Mi Nyeo ei suhtle omavahel ning neiu püüab poisi teele mitte ette jääda. Shinwoo pakub välja, et võiks Mi Nyeo viia kusagile eemale seniks kui Mi Nam naaseb ning nad lendavad bändiga Jaapanisse, kuid ainus kes kaasa ei lenda on Taekyung.

Keegi ei saa aru mis nende kahe vahel juhtunud on. Mo Hwaranile ei meeldi et on käimas jutud et ta varastas selle loo, mida Taekyung teha  aitas ja et tegelikult kirjutas Jaehyun selle oma naisele, ehk siis Mi Nyeo emale.

Taekyung küsib emalt Mi Nyeo ema kohta ja saab naise pildi ja teada et naise nimi oli Lee Sujin. Taekyung lendab Jaapanisse ja otsib Mi Nyeod ning annab talle seejärel ema pildi ja laulu.  Ja lahkub taaskord. ta teatab Youiele et nüüdsest lähevad nad lahku ja laseb tüdrukul välja mõelda vale millega nad lahku lähevad, sest niigi on ju kogu suhe vale.

Too reporter on ka Jaapanis ja püüab saada tõendusmaterjali et Mi Nam ja Mi Nyeo on üks ja see sama isik. Taekyung ei taha minna stuudiosse kui ta ema seda laulu lindistab, kuid kuuleb et too lugu oli mõeldud Sujinile ja et Mo Hwaran varastas selle ning maksis kinni. Taekyung tormab seepeale aga stuudiosse ja nõuab naiselt kas see on tõsi.

Samal ajal on A.N.Jell lennujaamas et Koreasse lennata kuid Mi Nyeo ei tule nendega ning Mi Nam on juba Koreas ootamas. Bänd kohtubki Mi Namiga ning Youie, kes on teel puhkama, on koheselt võlutud Mi Namist. Ka kirjutavad lehed Youie ja Taekyungi lahkuminekust ning fännid on Mi Namist sissevõetud ja tema populaarsus aina kasvab ja tundub et  fännidele meeldib et Youie ja Mi Nam koos on.

Takeyung kuuleb et Mi Nyeo on endiselt Jaapanis ja lendab sinna ning tunnistab et lugu oli tegelikult tema emale ja mitte Mo Hwaranile ning palub oma ema käitumise pärast vabandust. Ning nad jätavad hüvasti.

Jeremy loeb fännilehelt uudiseid ja leiab Mi Nyeo saadetud video, kus on kirjas et temaga on kõik korras ning poisid tormavad karaokeklubi otsima kus Mi Nyeo laulda võis.

Takeyung alguses ei ühine nendega kuid tormab ka siis neiut otsima ja peaagu näeb teda...

Mi Nyeo: Since you didn’t want to see me, I’m tyring to disappear for you.
Taekyung: You’re thinking a lot about me

Taekyung: Since we started with a lie, tell me what kind of lie we are going to end with.

Taekyung: You’re not ashamed of your lie, however you will be shamed of your truth

Youie: I will  dump you. You don’t know how scary my fans are

Paparazzi: I prefer one real good picture instead of a dozen useless pictures

Taekyung: This song doesn’t  belong to you, right?

Mi Nam: Nice meeting you guys, I am Go Mi Nam
Youie: That face is not bad as  a man's face either.

Jeremy: Mi Nam took my bike again. I think he is seeing Youie. Arent’ they riding my bike together? They’re conducting a popularity poll on internet.

Jeremy: Mi Nam is on the top. I’m going to introduce some comic stories to get a better score.

Jeremy: Why doesn’t Taekyung do anything to find her?

Taekyung: If I don’t see her, it won’t be okay

Youie: Is he coming with to Bali? He said the real Mi Nam was coming. reporter Kim is going to come back today, too.  Is everything  going to blow up today? I better go to Bali.

Reporter Kim: A.N.Jell has a secret and that secret is Mi Nam

10/8 (Hea et tõde välja tuli aga mis ajast tädi teadis et Mi Nyeo on tüdruk ja mitte Mi Nam? kas algusest? kus ma sellest niimoodi mööda jooksin??)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar