24.2.14

Fondant garden [s1 ep9] (2012)

Yin Jie läheb Ai Lini juurde, et osta välja Ai Lini osa Fondant gardenist. seal läheb rüseluseks ning Ai Lin saab viga. Tema ema tahab aga politseisse Yin Jie kohta avaldust kirjutada. Xi Huan ja Mi En lähevad ja toovad Yin Jie politseist ära. Hiljem saab Mi En Han Xiangiga kokku ing mees teatab et valetas koguaeg tüdrukule oma tunnete kohta ja tahtis lihtsalt lõbutseda.

Mi En annab sõrmuse tagasi ning Han Xiang viskab selle minema, kui aga tüdruk lahkunud on selgub et mees ikkagi tegelikult ei visanud sõrmust ära. Mi En läheb kohvikusse kus sõbrad teevad alle üllatuse ning lõbustavad teda. Seda näeb ka Ai Lin kes läheb Han Xiangi juurde. Mehe isa helistab Han Xiangile ja teab et koogivõistlusevõija ei olnud seesama Ai Lin ning käsib Han Xiangil Mi Enil silma peal hoida. Ai Lin nõuab aga Han Xiangil seletust miks too Mi Enilt tagasi saadud sõrmust ikka veel alles hoiab.

Han Xiang valab oma viha Ai Lini peale välja aga tüdruk ainult kallistab ning lõpuks nad suudlevad. kKõik peale Xi Huani joovad ennast täis ja lahkuvad. Xi Huan püüab koristada aga Mi En koguaeg segab. Lõpuks ütleb poiss oma päris nime välja ja kui Mi En seda lausub siis ei suuda poiss vastu panna ja suudleb tüdrukut. Siis viib ta Mi Eni magama. Hommikul ei mäleta tüdruk aga suudlusest, tagumiku näppimisest ja laulmisest midagi ning arvab et poiss ajab pada. Peale selle on hommikul veel halb uudis: keegi on köögi segi peksnud. Han Xiang viib Ai Lini koju ning ta vanemad ootavad tütart koju.

Neile ei meeldi idee et tütar oli oma kihlatu juures, sest kes teab mis juhtuda võis. Kohvikus toimus rööv kus kõik tähtsad tehnikad on katki ning nad peava vahvleid pakkuma. Rahvas pole üldse õnnelik. Toimub ka indsidents ja peale seda tunnistab Xi Huan et talle meeldib ja ta hoolib väga Mi Enist. 

Xi Huan jalutab linnas ja tahab et isa võiks olla ta üle uhke ning helistab koju. Vanaema võtab vastu aga poiss ei suuda midagi telefoni öelda ja hakkab nutma. Vanaema üritab teda rääkima saada aga Xi Huan paneb kõne ära. Ai Lini isa tuleb Mi Eniga rääkima. 
Xi Huan: Don’t you really remember?
Mi En: What I should remember?

Xi Huan: And you also touched mu butt.
Mi En: Don’t talk nonsense. Sorry I don’t remember. Forgot everything
Xi Huan: I don’t care. I want... to touch you back.
Mi En: You're joking right?

10/9 (Mi Eni täis jäämine oli päris hea..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar