23.2.14

Itazura Na Kiss [s1 ep3] - Their first night together (1996)

Klass a süüdistab Kotokot et Naoki käsi on haige ning Kotoko püüab poissi igal võimalusel aidata, kuid vastupidiselt ootustele ja lootustele teeb ta asjad alati hullemaks. Klass a tirib Kotoko oma klassi et teha talle selgeks et too hoitku Naokist eemale. Kotoko on sõbrannadega kokku saama kiirustama kui näevad Reikot, tüdruk kes on a klassist ja Naokist sissevõetud. Kotoko tormab lõpuks kokkusaamisele aga tema riietuse üle naerdakse.

Kotoko vaatab kuidas Yuki ja Naoki korvpalli mängivad ning korra lendab pall tüdruku juurde ja too viskab selle kaugele põõsasse. Ta peab seda otsima minema kuid enne seda võtab Reiko palli ära. Nii otsib Kotoko palli mitu päeva. Yuki on tüdruku peale pahane ja tahab palli tagasi kuna selle andis talle Naoki.

Koolis levib kuulujutt et Kotoko varastas Naoki majast raha ja terve kool arvab et tüdruk on varas. Klass a tahavad et Naoki tüdruku välja viskaks aga Naoki teatab et Kotoko ei võtnud raha, see ei mahu aga Reikole pähe, sest ta tahab Kotokost lahti saada. Järjekortsel otsingul saab Kotoko politseiga kokku aga Naoki teatab et tüdruk on ta õde ning politsei lahkub. Kotoko leiab lõpuks palli kuid see on katki ning vabandab Yuki ees et ei leidnud palli.. 

Koolis aga nõuab Naoki Reikolt aru miks too tema palli katki tegi. Kotoko ostab uue palli kuid Yuki ei taha sellega leppida. Naoki räägib väikevennaga ning lõpuks võtab Yuki uue palli vastu. Kotoko on selle üle väga rõõmus. Koolis aga tirib Nakamura ühe a klassi õpilase f klassi et too kutsuks Naoki kohale aga Naoki on juba kohal ja teatab et Kotoko ei ole varas ega võtnud neilt midagi, sest Kotoko on vargaks olemiseks liiga loll..

Kotoko isa ja Naoki isa lähevad klassikokkutulekule ning kui mehed on läinud tuleb Naoki teatega et vanaema on haige. Ema ja Yuki tormavad vanaema juurde ning Naoki ja Kotoko jäävad koju. Kotoko kavatseb süüa teha aga see ei edene ning lõpuks teeb õhtusöögi valmis Naoki.

Kotoko ei suuda uskuda et on majas koos Naokiga ning järsku koputab poiss ta uksele ja astub tuppa..

Disasters that are expected to happen

Policeman: A basketball is so big, how can you not find it?
Kotoko: That's right! It’s a big but I can’t find it! It’s not my fault.

Naoki: That person didn’t take the money. She's not smart enough to be a thief.

10/8 (okei, ma arvasin et tean mis edasi juthuma hakkab aga tundub et siin on asju kas muudetud või lisatud omad nüansid et asi on veidi teine kui ma arvasin.. iial ei tea mis juhtuda võib.. )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar