10.2.14

Fondant garden [s1 ep7] (2012)

Ai Lini vanemad võtavad tütrelt telefoni ja raha ära ning Ai Lin peab õppima kooke tegema. Mi En läheb sõbranna koju kuid kuuleb tolle emalt et Ai Lin sõitis korraks teise riiki. Xi Huan läheb Han Xiangi juurde ja palub et mis ka ei juhtuks et Han Xiang kaitseks Ai Lini kõige eest, ning vend teatab et teab et talle meeldib Ai Lin, kes on tegelikult Mi En.

Yin Jie tuleb tagasi kiiremini kui arvati, sest kuulis Mi Eni kihlusest. Mi En ja Yin Jie räägivad ning Mi En on nõus Han Xiangile tõtt rääkima, seda kuuleb ukse tagant pealt Xi Huan. Mi En on teel Han Xiangile tõtt rääkima kui jääb pulmakleite vaatama. Teda märkab Xi Huan.

Mi En ja Xi Huan lähevad poodi sisse ning poisil õnnestub Mi En nõusse saada ja tüdruk proovib kleiti. Poiss ei saa silmi kuid teatab et tüdruk on kole. Mi En helistab Han Xiangle et tõtt rääkida, nad lepivad aja kokku ning mees läheb Ai Lini vanemate juurde, kus lepitakse kokku et järgmine nädal on kihlus. Vanemad saadavad mehe minema kuid ei tea mida ette võtta. Hommikul ei tule Xi Huan alla ning Mi En on mures.

Han Xiang kohtub fännidega ja nad uurivad talt et mis suhe on tal ja Mi Eni vahel. Siis saab mees teada, et neiu keda ta Ai Liniks pidas on Mi En ja Mi Eniks pidas on Ai Lin. Ta ei vasta Mi Eni telefonile ning läheb baari ja joob täis. Ai Lin küpsetab ja küpsetab aga miskit ei tule välja. Ta tahab põgeneda aga Tan Rui püüab ta kinni. Mi En on mures ja läheb koos Xi Huaniga Han Xiangi maja juurde, Mi En saadab Xi Huani minema, kes salaja jääb ikkagi ootama. Peagi saabub purjus Han Xiang taksoga ning Mi En räägib mehele kes ta tegelikult on.

Han Xiang annab Mi Enile andeks ja see on halvaks uudiseks Xi Huanile. Mi En läheb õnnelikult koju kuid siis avastab et sõrmus on kadunud. Mi En ja Xi Huan hakkavad seda otsima, poiss leiab karbi aga sõrmusest pole haisugi. Terve öö otsivad. Hommikul leiab Xi Huan selle lillepotist siis kui selle kogemata ümber ajas. Ta paneb selle Mi Enile sõrme ja loodab et Han Xiang suudab tüdruku õnnelikuks teha, kuigi ise on kurb et Mi En teda ei armasta. Ai Lin saab lõpuks ühe tordi ise valmis ning on õnnelik et saab minna seniori otsima, suurest kurnatusest aga kukub ta kokku.

Ai Lin saab teada et senior on kihlatud. Ta läheb kohvikusse kus tahab Mi Eniga rääkida. Mi En tunnistab sõbrannale et Han Xiang on kutt keda ta armastab. Kuna aga Mi En ei tea mis järgmine nädal toimub siis teeb Ai Lin ettepaneku et nad Läheks reisile, siis ei saaks Mi En ja Han Xiang kihluda.

Xiang Fu: The daughter of cake enterprise can't even make a cake.

Xi Huan: It’s rare to see such an ugly pride... let me see it more.

Xi Huan: As long as she's not as ugly as you, she'd be fine.

10/7 (Nii lahe on kuulda inglise keelseid/ laule Hiina/Korea sarjas :D aga nii kuradi kahju Xi Huanist ja Ai Linist ka veidi....)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar