30.5.14

When love walked in [s1 ep16] (2012)

Yu Jiang annab Ya Yingile plassmasssõrmuse mida ta need aastad alles on hoidnud. Qiong toob mehele ja Yu Rule süüa ning Yu Rule ei meeldi et Qiong on Yu Jiangiga lähedasemaks saanud ning teeb esimese tehingu Mr.Brettiga ning too kirjutab talle tshekki. Yu Jiang läheb Qiongi juurde õhtusöögile. 

Peale õhtusööki tahab Shang Lin teada et kas Yu Jiangile meeldib Ya Yin aga mees ei taha sellele eriti vastata. Kolm, Ya Yin, Qiong ja Yu Ru on koos Yu Jiangi stuudios ja arutavad töö asju. Seal ajal Yu Ru meelega kohvitassi Qiongi riietele ning peale seda läheb ta koos Ya Yingiga tüdruku koju ning söövad õhtust. Valetades et läheb tualetti, suundub Yu Ru asitõendeid otsima ning viib need Mr.Brettile. hommikul hiilib ta Qiongi arvutisse tööjuures ja saadab tema arvutist ajakirjanikule kirja. 

Toimub suur koosolek ja uue toote esitlus mis läheb suurepäraselt ning Chairman Yuan kiidab Qiongi tööd. Qiong märkab et Yu Jiang pole eriti rõõmus vaatamata et kõik läks hästi. Selgub et Qiongi isa rääkis mehega nng käskis Ya Yinist eemale hoida ja Qiongile mitte haiget teha. Qiong ei saa peast mõtet Yu Ru jutu kohta, et ükspäev olid Yu Jiang ja Ya Yin koos stuudios ja seal võis midagi juhtuda ning tahab et Yu Jiang ütleks kas Qiong tõesti ikka meeldib mehele aga Yu Jiang ei suuda seda välja öelda ning nad lähevad lahku. Seda kuuldes tormab Shang Lin Yu Jiangile kallale. 

Ya Yin püüab Yu Jiangi mõista ning ega tegelikult selles olukorras polnudki Yu Jiangil muud võimalust kui paluda Qiong enda tüdrukuks. Hommikul saabub pommuudisena jutt Chairmani tervisest ning saadakse teada et kiri saadeti Qiongi osakonnast ja Qiongi enda arvutist.

Qiongil tuleb palju jama. Qing Feng teeb emale selgeks et jätku järele tema upitamine teiste asemele. Vanaisa tahab Yu Jiangi ja Ya Yiniga rääkida ning tahab et Yu Jiang tuleks nii ruttu kui saab firmasse tagasi tööle ning et mees tutvustas võimalikult ruttu Ya Yinile firma äriasju, sest kui peaks minema nii, et Chairman peab tagasi astuma siis on Ya Yin ainus kes firma pärib ja edasi peab viima..

Shang Lin: Do you like Ya Yin? We're like brothers, you should answer that.
Yu Jiang: Shang Lin, can I not answer this question?

Shang Lin: Futhermore, if anyone should hit him, it should be Ya Yin instead.

Shang Lin: Strange. You really won’t let me help to beat him.

Qiong: My computer has a password. Others wouldn't be able to use it.
Shang Lin: Please, isn’t your password easy to guess?
Qiong: Is it?
Shang Lin: Yu Jiang's birthday
Qiong: How did you know?
Shang Lin: I guessed

10/9 (Oh..nii palju draamat... appi... kas rahulikumalt ei saa? millal need bitchid karistuse saavad? ei jõua oodataa.. :D)

29.5.14

90210 [s1 ep4] - The bubble (2008)

Tabitha ja Brenda juhivad koos koolimuusikali ning Brenda teeb Tabithale selgeks, et too on Annie vastu liiga karm ja seetõttu ei suuda Annie piisavalt keskenduda oma esinemisele. Samas räägib Brenda ka Kellyga tema tunnetest Dylani vastu, mees, kes on Sammy isa, ning tunnetest Ryani vastu. Dixon saab kooli kohvikus tööd ning ei pea enam pere raha asjadega enda pead vaevama, sest tundub et neil on probleeme Kansases oleva maja müümisega.

Naomi palub Ethani abi, et uurida oma isa uue naise Gaili kohta. Naomi saab shoki kui kuuleb, et too naine kolib Clarki pere rannamajja. Annie lükkab tagasi Ty pakkumise minna Ethaniga kohtingule, sest ei taha pettuda, et poiss ei tule kohale, kuna Ethan ja Naomi tunduvad jälle koos olema ning Annie peab välja tulema Ethani-Naomi suhtest ja otsustama , et kas olla Ethaniga või on tal tundeid ka Ty vastu. Slver aga otsustab Naomile andeks anda.

Tabitha Wilson: I have to remember some of those breathing exercises I used to do. I had a director who'd say, "If you're not breathing from your ass and reaching to the skies, the back row won't hear you." I slept with him.

Naomi Clark: Hi, Mom. Where are we going for dinner tonight?
Tracy Clark: I made reservations at Craft.
Naomi Clark: Is Dad coming?
Tracy Clark: He has a meeting.
Naomi Clark: Is that code for "sleeping with his girlfriend"?

Naomi Clark: Please don't blog about my dad's affair.
Erin Silver: You thought my family problems were gossip. Why shouldn't I treat yours the same way?

Debbie Wilson: Harry, how hard can it be to find an acting coach in LA? I could throw a rock through a window and hit an actor.

Naomi Clark: My family is so fake. I mean, my sister's being Photoshopped into the Christmas card from Paris. My dad is kissing my mom while having an affair.

Dixon Wilson: I'm a black kid living with a white family. It doesn't get any more different than that.

Erin Silver: I just like being different. That's how I'm made.

Annie Wilson: You're working here?
Dixon Wilson: Yeah.
Annie Wilson: Are you trying to make me look bad with Mom and Dad?
Dixon Wilson: No, I'm trying to make me look good.

10/7

28.5.14

The woman who still wants to marry [s1 ep12] (2010)

Sang Mi näeb et Sang Woo ja Shin Young lähevad mehe korterisse ning suundub järgi, kuid ei julge korterisse minna. Sang Woo räägib Shin Youngile oma armastatust ning avastab et naine on talle helistanud Sang Mi lahkub majast ja jookseb all kokku Min Jaega ning teades, et Shin Young on üleval, tirib ta poja ruttu majast välja. Sang Woo tormab alla lootes naist näha ning Shin Young läheb ka alla, et kohtuda tolle naisega.

Da Jung läheb vanemate juurde,et enne pulmi veel asju sättida. Da Jung ja Ban Seok on rõõmsad läheneva pulma üle. Shin Young läheb Min Jae juurde ja nad ajavad juttu, hiljem suundub naine Sang Woo juurde, sest unustas oma võtmed sinna. Seal kohtub ta Sang Miga ning veenab naist endaga kohvikusse rääkima. Järsku tuleb üks näitlejanna ning palub Shin Youngilt autogrammi, naise saatsid sinna Shin Youngi kolleegid. Sang Mi ei taha ikka uskuda et Min Jae armastab endast 10 aastat vanemat naist ning Shin Young soovib poisist rohkem teada ja ema näitab talle Min Jaest pilte kui too väike poiss oli, siis aga saabuvad nende juurde mõned Min Jae kunagised sõbrad, tüdrukud.




Da Jung proovib pulmakleite ning ei taha oma pulmas kortsus olla ja laseb endale botoxit süstida. Min Jae ja Sang Mi söövad lõunat. Min Jae loodab et ema mõistab tema armastust Shin Youngi vastu. Hiljem Sang Mi shoppab ning sinna tuleb lilledega Sang Woo. Nad lähevad teed jooma ning seal teatab naine et otsustas mehe ja poja juurde naasta ja lahkub. On Da Jungi ja Ban Seoki pulmapäev.


Ei ole just lõbus olla pruutneitsi ja näha oma ekspoissi ja praegust poiss ühel peol ning teisel kedagi keda ka näha ei taha... Sang Mi kuuleb et Sang Woo andis korteri ära ning ei suuda mõista miks. Ta helistab Sang Woole kes on just Ban Seoki ja Da Jungi pulmas ning nad jätavad hüvasti, Sang Woo teatab et armastab naist. Sang Mi tormab pulmamajja ja kohtub seal Boo Kiga. Min Jae ja Shin Young on kahekesi pulmasaalis ning naine kutsub mehe enda juurde. Sang Mi otsib Sang Wood ning mees märkab teda ja kallistab. Uksele tuleb Shin Young kes tunneb Sang Mi ära. Sang Woo ja Sang Mi suudlevad.




Shin Young: How old is her son? Is he in kindergarden?
Sang Woo: She says he's a university student
Shin Young: What? Then, how old is she? Is he 60?

Sang Woo: Nowadays a ten year difference in age doesn't mean anything.
Shin Young: I'm just amazed that we were once lovers

Da Jung: I feel like my body is melting away because I'm so happy right now

Ban Seok dad: Did you sleep?
Ban Seok: I didn't sleep. I haven't slept with her yet.

Min Jae: What is it, this time?
Shin Young: Pick a song that would set my mind at peace.

Min Jae: Are you crazy?
Shin Young: You think I'd be crazy enough to be jelaous of a 24-year old?
Min Jae: Love and jelaousy have nothing to do with age though.

Min Jae: How could I sing that at someone else's wedding? People will throw rocks at me

Min Jae: I wish you could find yourself lover too.. Then you would understand me
Sang Mi: You wish your mom would get a lover so you could keep dating that woman?


Min Jae: If you get a lover, whether it's a 70 year old grandpha or someone who is as old as I am, I'd be nice to him.

Da Jung: He said he'd do the wedding song, but he's confessing his love to Lee Shin Young.

Min Jae: I'll marry you when you're 40. That's all I have

10/8 (Korea teab kuidas närve üles kütta esimese 5 minutiga.. ja seda üleval hoida terve osa?? :D Min Jae!! Ema võiks aru pähe võtta juba ükskord..)


26.5.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep1] (2013)

Sarja avaosas räägib peategelane Do Min Joon kes ta on ja kus ta pärit on. Ta on nimelt pärit kaugelt planeedilt mis on peaaegu samasugune kui Maa. Aastal 1609 saabus ta Maale ja on siin juba 400 aastat elanud. Ta on nagu tulnukas aga näeb väga ilus välja. Tal on võime kuulda ja näha kõike ning saab aidata inimesi nende õnnetuste ärahoidmisel.

Nüüd 400 aastat hiljem töötab ta ühes ülikoolis õppejõuna. Samal ajal korraldab oma rumalate lausetega probleeme kaunis ja kuulus näitlejanna Chun Song Yi. Selgub et Song Yi uus korter on samas majas ja otSe Min Joon kõrval. Alguses arvab naine liftis et mees jälitab teda ja sõimab selle eest aga siis selgub et nad elavad samal korrusel. Song Yi ema ja ta sõbrannad söövad koos ning nende käest kuuleb naine et tütar kolis jälle. Ta helistab tütrele aga selgub et ema ise oli see kes keelas tütrel talle helistada. Peale selle tahab naine Song Yilt raha. Song Yi helistab vennale, kes on juba mitu päeva kodust jalga lasknud aga poiss ei võta kõnet vastu ning nähes oma sõpru Song Yi pilte tuunimas, saab ta vihaseks.





Õhtul laulab Song Yi kõva häälega ning kuna Min Joonil on väga hea kuulmine siis ta kuuleb naise laulmist ja see segab tal magamist, ta läheb naise ukse taha. Naine valab oma viha mehe peale välja ja hiljem nutab patja. Min Joon kuuleb ka seda. Mees läheb raamatukokku ja kirjutab vihikusse sissekande. Hommikul on noor näitlejanna Se Mi võtteplatsil varakult kohal aga Song Yi pole ning ka võttekoht pole valmis. Siis aga ilmub uudistes uudis, et Song Yi pole päevagi ülikoolis kohal käinud ning naine peab nüüd kohale ilmuma.

Ta läheb loengusse, kõik pildistavad teda ja ülla ülla... tema selle loengu õpetajaks ei ole keegi muu kui Min Joon. Naisel on loengus igav kuid peale loengut palub ta Min Joond et too aitaks tal aines läbi saada ja esseed kirjutada. Min Joon aga keeldub. Min Joon saab kokku oma vana tuttava advokaadi Jangiga ning teatab mehele, et 3 kuu pärast on tal vaja uut surmatunnistust ning teatab et lahkub siis. Samal ajal teeb üks Song Yi vana tuttav naisele abieluuettepaneku. Song Yi keeldub ning meenutab juhutunud, mis toimus 12 aastat tagasi. Nimelt tuli kutt tüdrukule lilli tooma ja jõule soovima kuid Song Yi jooksis kuti eest ära ja otse kaubiku ette. Kui kaubik pidama sai, siis polnud tüdrukut auto ees ega all, vaid teisel pool teed mingi mehe süles. Ning Song Yi kavatseb selle mehe üles otsida ja küsida miks too teda päästis. Samal ajal meenutab Min Joon, et üks tüdruk tegi talle kunagi kingi, kuid sai hiljem surma ning nüüd 12 aastat tagasi oli sama näoga tüdruk tagasi. Ta nägi kuidas tüdruk mingi poisi eest jooksis ja otse kaubiku ette. Siis peatab Min Joon kõik ning tõmbas tüdruku auto eest ära. Song Yi küsis Min Joonlt sama küsimuSe Mida tookord see väike tüdruk.

Min Joon loodab seda tüdrukut uuesti kohata enna kui ta 3 kuu pärast lahkub. Ta astub lifti ja mõtleb juhtunule ning lifti astub ka Song Yi...




Min Joon: I can see thing what I don’t want to see and I can even hear things that I don’t want to hear.

Min Joon: Such as the fact that I had to live on Earth for over 400 years, whether I wanted it or not.

Song Yi manager: How much of a bonehead do you have to be to not know the difference?

Song Yi: Does he really not know me? How can he not know? Is he from North Korea? Is he an alien?

Song Yi: I will going to get married someday,but it will not be next year.


Song Yi: What kind of fate is this? I move,you're my neighbour. I come o school, you're my teacher.

Min Joon: 3 months later, I’m going to need you to write me another death certificate.

10/9 (Mulle meeldib Min Jooni rahulikkus :Doh ta on lahe... ja juba ma olen peategelase fänn.. Song Yi on tüüpiline endast palju arvav kuulsus)



25.5.14

Code blue [s1 ep1] (2008) - Decision

Sari siis räägib Shohoko haigla helikopter-arstidest ning üldselt Shohoko haigla arstidest ning katseajaarstisest. Nimelt on 4 inimese sooviks saada helikopteri arstideks, ehk siis kui tuleb väljakutse ja helikopter lendab välja siis tahavad nemad olla arstid kes lendavad koos kopteriga välja.

Nendeks neljaks oli Aizawa Kosaku, Shiraishi Megumi, Hiyama Mihoko ning Fujikawa Kazuo. Nende järelvalvajaks on määratud vana ja kogenud arst Dr.Kuroda. Mees pole aga uutest ja noortest arstidest vaimustunud. Need neli on teineteise rivaalid ja peavad välja paistma. 

Saabub üks vigastatud kopteril ja neil noortel on nüüd võimalus ennast tõestada. Fujikawa Kazuol ütleb närv üles ja ei lähe hästi, Hiyama Mihoko aga ei loe ekraanilt päris kõike välja ning Shiraishi Megumi on ka päris tubli kuid ohjad haarab Aizawa Kosaku ning teeb vajalikud lõiked et päästa patsiendi elu. Fujikawa saab sõbraks ühe patsiendiga, kelleks on noor 15 aastane tüdruk, kellel on käega probleemid ning ähvardab amputeerimine. 

Hiyama otsib ühe patsiendi sugulasi kuid ei saa kellegagi ühendust. Üks haigla juhtidest tahab aga Dr.Kurodalt teada kas nende nelja hulgas või kas üldse on kuskil keegi piisavalt pädev olemaks helikopteri arst. Siis aga Aizawa ja Shiraishi vaatavad kuidas patsient läheb kompuuteruuringusse ning avastavad tema peast naela. 

4 arsti söövad lõunat ning Dr.Kuroda saabub ja uurib kas ja kes neist oleks huvitatud olema esimene helikopteri väljasõidul. Kõik peale Aizawa tõstavad käed. Ja see ei jää Dr.Kurodale märkamata. Ta annab raadiosaatja Shiraishi kätte. Too on närvis veidi. Saabubki hetk kui on väjakutse ning Shiraishi uurib patsiendi seisundit liiga kiirelt. Fujikawa on aga oma patsiendile seltsiks. Sündmuskohale jõudes aga ei suuda naine piisavalt kiirelt otsustada ning tegutseda ning Dr.Kuroda teeb naise eest asjad ära. Peale kiiret operatsiooni ja patsiendi päästmist korjab mees naiselt saatja ära ja teatab et rohkem lendu pole. 

Fujikawa saab teada et tema noorel patsiendi seisundi parendamiseks tuleb tüdurku käsi amputeerida. Hiyama sõimab oma patsiendi sugulased läbi ning siis saabub üks patsiendi sugulane ning naine tänab teda, et tänu karjumisele õnnestus naisel tulla oma sugulast vaatama. Dr.Kuroda küsib aga Aizawalt miks too kätt ei tõstnud ning mees teatab et ei taha et teda valitaks meeldimise järgi vaid kogemuste kohaselt ning Dr.Kuroda viskab raadiosaatja talle. Homme on tema kord olla väljasõiduks valmis.

Järgmine päev saabubki teade et 19-aastane on kätt pidi masina vahel ning tormatakse kohale. Aizawa uurib olukorda just nagu peab ning tegeleb patsiendiga nagu professionaal, ka teatab ta et mehe elu päästmiseks tuleb mehe käsi amputeerida. Nad lähevad haiglasse ning teiste kolme jaoks on üllatus kui Aizawa teatab et toimub amputeerimine.. ja ta pani täppi.. 

Shiraishi küsib mida Aizawa tundis kui lendas ja aitas ning opereeris. Mehele tohutult meeldib see töö ning tema unistuseks on saada kuulsaks arstiks ning olla igal juhul parim. Dr.Kuroda teatab juhile et vist siiski on üks kes on sobiv kopteri arstiks. 

Man: What a pretty smile. It's not work here.

Dr.Kuroda: One mistake can mean a patient's death

Dr.Kuroda: If you have time to talk, why don’t you go look at some images?

10/8 (Mulle meeldib et mu lemmik on nii gängsta ja rahulik.. aga samas ma ei tea kas ma vaatan selle sarja lõpuni, sest noh.. see on kiirabisari ja seal on igast õnnetused ja veri ja see pole just minu teema.. olgugi et siin on see kõik fake.. )

23.5.14

When love walked in [s1 ep15] (2012)

Yu Jiang saadab tüdruku magama ning hommikul toob söögi ning viib siis ta raamatupoodi kus on klaaskuuli mustrite raamat ja peale seda tahab tüdruk näha poisi tehtud klaaskuule. Mr.Brett püüab tänaval Yu Ru kinni ning pakub naisele tehinguks koostööd, et naine annab talle Chuani kohta infot ning mees aitab tal ametil tõusta, Yu Ru keeldub.

Yu Jiang näitab üht klaaskuuli ning nagu ikka siis neil läheb ütlemiseks ning tüdruk on peaaegu taas poissi löömas aga suudab tagasi hoida. Yu Jiangile pakub nalja naise käitumine ning kui ta ringi pöörab on Ya Yin ta selja taga ning ülla-ülla nende suud kohtuvad. Mõlemad on sellest muidugi üllatunud ning Ya Yin tormab välja ning jookseb uksel seisvale Yu Rule otsa. 

Yu Ru pärib mis juhtus ning Yu Jiang tormab Ya Yini otsima. Kodus kohtub ta aga Shang Liniga kes on ka Ya Yini otsimas ning tunnistab Yu Jiangile et Ya Yin meeldib talle väga. Yu Ru käsib Ya Yinil hoida Yu Jiangist eemale sest talle meeldib mees. Yu Jiang ja Ya Yin kohtuvad taas majas ning kumbki ei tea mida öelda aga siis ütlevad et see suudlus ei tähendanud kummalegi midagi ning poleks pidanud juhtuma. Ning neid märkab Qing Feng...

Ta arutab teistega et võimalik et Ya Yin ja Yu Jiang käivad salaja aga siis tuleb General Manager Li Yu Jiangi juurde ja räägib mehele täpselt nii nagu asjad on, just seda mida sõbrad on tema eest salaja hoidnud. Peale seda otsustab Yu Jiang lasta Ya Yini ja tema minevikul minna ning hakkab Qiongiga käima. See uudis pole aga ei Ya Yinile ega ka Qing Fengile just parim....

Shang Lin loodab midagi Ya Yiniga saavutada aga tüdruk pole huvitatud. Shang Lin ja Qiong joovad kurvalt koos veini ning siis teatavad isale et tüdruk käib Yu Jiangiga. Isa pole eriti vaimustuses ning ootab kui Shang Lin tuleb teatega et käib Ya Yiniga. Ya Yin läheb Yu Jiangi juurde et asju selgeks rääkida aga ei julge uksele koputada ja lahkub. Toast väljub ka Yu Jiang ning läheb aeda kus on Ya Yin.

Yu Jiang: The gentleman uses his words, not his fists. Don't forget what happened after a certain someone got physical last time.

Ya Yin: How could I fall in love with that dinosaur?

Shang Lin: I’m in love
Yu Jiang: You're in love? That's great. Who's that girl?
Shang Lin: It's Ya Yin, of course.

Qing Feng: Yu Jiang and Ya Yin are definitely secretly dating..

Shang Lin: If I don’t succeed, I become human, right?

10/8 (Oh sweet home alabama... ei saa veel dramaatilisemaks minna? Miks on alati nii et kui peategelased saavad aru et upsi me armastame teineteist, siis tulevad kuskil nurgatagant maa alt välja mingi tädid/onud kes oma tundeid järsku tunnistavad ja asja kõik metsa keeravad sest super peategelaste paar ei saa koos ollaa... )

22.5.14

90210 [s1 ep3] - Lucky strike (2008)

Annie ja Dixon plaanivad oma reedeõhtut, kuid siis selgub et vanemad on plaaninud seda veetda pereõhtuna keegilit mängides Lucky Strike's. Annie ja Dixon otsivad võimalusi sellest mitte osa võtta aga siis kutsub Annie salaja Ty kohale, et saaks siis poisiga minema hiilida ja minna rokk-kontserdile, Dixon kutsub Ethani ja Navidi, et siis sealt minema minna ja Navidi juures veel ilmumata James Bondi filmi vaadata. Dixon kutsub ka Silveri ja tüdruk tunneb ennast hästi olles koos normaalse perega.

Ty lahkub varem, kuna näeb, et Annie veedab Ethaniga lõbusalt aega. Harry aga peab leppima oma minevikuga, kuigi teda endiselt häirib fakt, et tal on laps kuskil, kes sündis keskkooli afäärist Traceyga. Naomi saab aga isal, Charles Clark, on afäär mingi naisega, kelle nimi on Gail. Nagu see ei oleks piisavaks shokiks, siis saab Naomi teada, et tema ema Tracy teab sellest juba 2 aastat ning ei ole midagi selle peatamiseks teinud. Naomi läheb Ethani juurde. Dixon aga märkab, et Silver on autos magama jäänud. Silver räägib Dixonile oma emast ja tema alkoholiprobleemist.

Sellest kuuleb ka Kelly ning selle tulemusena Silver visatakse kodust välja ja tüdruk kolib Kelly juurde elama.

Dixon: Ooh, pancakes!
Annie: Throw me one.
Debbie: We do not throw food.

Debbie: Oh, I can pick you up tonight.
Annie: No, Silver's gonna give me a ride. I won't be home for dinner.
Dixon: Me too, peace.
Harry: Me, three. I've got a meeting with the teacher's union.

Dixon: Family night?
Annie: You want us to go bowling?
Harry: Yeah.
Debbie: Your dad and I would like to spend some time with you guys. I feel like we don't see each other anymore.
Annie: And we really, really want to hang out with you guys.
Dixon: Especially on a Friday night.
Annie: But... I have a date with Ty tomorrow night.
Dixon: And Navid's dad is showing the new Bond movie. Come on.
Debbie: Well, your dad and I have tickets to the Hollywood Bowl, but we're not going.
Harry: No, we're not.
Debbie Wilson: Because we want to spend time with you guys.

Silver: I think he has a crush on you.
Kelly: Oh, God, no. No, no, no, no. We're colleagues. I would never go out...
Silver: Good. This school's hard enough as it is without my sister banging the teacher.

Annie: Hey, where were you today? I was looking for you at school.
Silver: Fell asleep behind the biology lab.


Dixon: So, Ms. Silver, do you know how to bowl or you know, are you too cool for that kind of thing?
Silver: I'm gonna kick your ass.

Silver: Dixon, I didn't tell you so you would tell your dad. I'm already enough of a freak at school. I don't want all the other kids to know my mom's a drunk, too.

Naomi: I went to Dad's office last night and I saw him kissing another woman. He was all over her. I'm so sorry, Mom.
Tracy: Her name is Gail. I know all about her.
Naomi: He's been seeing her for two years?
Tracy: Honey, she doesn't live in town, so they don't see each other very often.
Naomi: What's going on? Are you ending it? Are you getting a divorce?
Tracy: No, I don't want to break up this family.
Naomi: Mom, this isn't a family!
Tracy: Honey, Dad and I have a long history together, okay? We have two kids, two homes, friends. We have a life together.
Naomi: Mom, what kind of life is this?
Tarcy: Oh, sweetheart... it's one that I don't want to lose.

Navid: Dude, it's simple. Just tell your parents that you don't want to go.
Dixon: Look, I'm not trying to hurt their feelings, man. Just come to the bowling alley, tell them the thing about the movie. There's no way they won't let me go.
Navid: You sure it'll work?
Dixon: You know what? Bring a lot of people. It'll be harder for them to say no.
Navid: Peer pressure. Got it.

Kelly: If I don't see you, I don't know you're late. If I don't know you're late, I don't have to give you a late slip.

10/8 (Tegelased on endiselt lahedad, kuigi nii mõnigi ajab närvi. Navid on armas.)


21.5.14

The woman who still wants to marry [s1 ep11] (2010)

Shin Young ja Min Jae on koos Boo Ki restoranis ja Sang Mi tuleb tagasi oma salli järgi, ta leiab eest poja endast vanema naisega. Sang Mi tahab et poeg Shin Youngi maha jätaks. Sang Woo näeb Sang Mid postkastide juures. Nad hakkavad juttu ajama ning Sang Mi teeb mehele ta korteris süüa.

Sinna tuleb Min Jae, kes tahab emaga rääkida, aga too ei taha et ta näeks teda koos Sang Wooga. Lõpuks Min Jae lahkub ja ema saab koju minna. Shin Young on mures sest ta ei ole Min Jae emale just nende kohtumistel parimat muljet jätnud ning Da Jung arvab et nad on Sang Wooga lahus, sest mees ei võta kõnesid vastu, selgub et too on haige.

Tööl räägivad kõik Shin Youngi ja Min Jae suhtest. Lõuna ajal saab Min Jae emaga kokku ning neid märkavad Shin Youngi kolleegid. Sang Mi käsib pojal naisest eemale hoida, aga Min Jae ei taha. Üks konkurent aga tormab Shin Youngile rääkima et Sang Mi käsib pojal naisest eemale hoida. Sang Mi on teel Shin Youngi juurde kui kuuleb vestlust, kus Shin Young teatab mehele lihtsalt vihaga et kavatsebki poisiga mängida ja hiljem lihtsalt maha jätta, siis märkab ta Sang Mid.

Sang Mi tahab et Shin Young ei kohtuks enam Min Jaega ning kui poiss õhtul naisele helistab et läheks kontserdile, siis Shin Young ütleb et tal on palju tööd. Üsna pea ilmub kohale Min Jae kes teatab et kui Shin Young temaga ei lähe võtab ta teise naise kaasa ning haarab Shin Youngi käekoti.

Min Jae ja Shin Young naudivad muusikat ning sinna tulevad ka Sang Woo ja Sang Mi. Sang Woo saab kõne ning kui Sang Mi ringi vaatab märkab ta Min Jaed ja Shin Youngi. Seepeale tahab Sang Mi lahkuda ja nad lähevad minema.




Hommikul veenavad Boo Ki ja Da Jung Shin Youngi oma armastuse eest võitlema, vaatamata suurele vanusele. Naistel tekib plaan. Shin Young läheb Min Jae proovi ja kui poiss kitarri mängib, tõmbab naine juhtme seinast. Peale seda õpetab Min Jae naisele kitarri mängima.

Da Jung kohtub Ban Seoki ja ta isaga ning järsku astub uksest sisse maskeerinud Shin Young ja teeskleb Ban Seoki endist pruuti, siis tuleb kohale maskeerinud Boo Ki ning Ban Seokil on raske isale ja Da Jungile selgeks teha et asi pole üldse nii nagu paistab...

Neil õnnestub isa nii kaugele saada et too on nõus, et Da Jung ja Ban Seok abielluvad. Shin Youngil on uus saade eetris ja see läheb hästi, peale seda võtab naisega ühendus Sang Mi, kes käsib endiselt pojast eemale hoida.Sang Mi tahab Sang Wooga kokku saada ja helistab talle, aga enne seda helistas mees Shin Youngile ning teatab et on armunud ning tahab teada kellega Sang Mi abielus on ja kes on too poeg. Sang Woo on purjus ja Shin Young läheb talle seltsi, seda näeb pealt Sang Mi.



Min Jae: The problem is..
Sang Mi: Whats the problem?
Min Jae: You want me live as you want it

Shin Young: You look 30 years younger
Min Jae: You too
Shin Young: That's I'm four years old and you werent born yet



Boo Ki: She's about eight or nine years older than we are
Shin Young: Ohohhh...

Shin Young: Lee Shin Young love life is so rought

College: Please stop dating Min Jae

College: Of you put that you're a couple on his fan site, you'll die next day!

Sang Mi: How old is she?
Min Jae: Little older than me
Sang Mi: How old?
Min Jae: 10 years

Sang Mi: Are she sleeping with you?
Min Jae: Mom
Sang Mi: What else would a thirty-four year old woman want from you?

Min Jae: You don't even leave when you have no work to do.

Shin Young: If we break up, will you be writing a sad song like that?
Min Jae: No. Beacuse we won't break up

Da Jung: Don't act like you're watching a fire across the river

Da Jung: Hei Shin Young, we've come up with this killer scenario. Help us

Sang Woo: Because you can understand me even if you hate me

10/9 (Tundub et korea teab kuidas draamat teha :D Min Jae!!! Niii kaval ja lahe vend:D ja nii nunnu! Mul võiks ka selline sõber olla!)