14.5.14

The woman who still wants to marry [s1 ep10] (2010)

Sang Woo lahkub, Shin Young on tujust ära, kuid Min Jae suudab naist veidi lohutada. Sang Mi tormab ühte hotelli. Teda märkab Sang Woo ja sõidab naisele järgi. Naine tahtis teada kas jutt mehe petmisest on õige. Sang Woo suudleb naist ning viib enda juurde sooja. Ja alguses on Sang Mi tõre, kuid mees suudab naist lohutada. Da Jung ja Ban Seok veedavad õhtu väljas. Ban Seok kutsub naise enda juurde veinile. Koheselt meenub naisele et enne mehega kokkusaamist oli tal nii kiire, et ta ei jõudnud oma katkist öösärki vahetada. Nende veiniõhtu ei lähe just kõige ladusamalt ning Da Jung lahkub.


Keset ööd lahkub Sang Mi Sang Woo juurest ning ei suuda uskuda, et magas mehega. Shin Young ja Min Jae söövad hommikust. Min Jae plaanib emaga kokku saada, sest pole juba väga ammu suhelnud ning suundub korterisse kus varem elas, seal aga ärkas just Sang Woo üles. Min Jae ei suuda uskuda, et ema tõesti koodi ära on muutnud ja lahkub. Sang Woo helistab Sang Mile aga naine ei võta vastu ning Shin Young tahab Sang Wooga kokku saada.




Shin Young teatab mehele, et tahab vaatamata suurele vanusevahele olla siiski Min Jaega koos. Sang Woo küpsetab Da Jungle sünnipäevaks torti mis lõpuks ka õnnestub. Da Jung loodab et tordis on sõrmus või mingi kink ja sööb tordi ära, kuid kinki sealt ei leia..

Da Jung on kogu öö väljas, Shin Young on mures, eriti kui kuuleb et Ban Seok on ammu kodus. Da Jung ostab riideid ja esitleb neid Boo Kile ja Shin Youngle nagu oleks need kingiks saanud. Õhtul on sünnipäevapidu Da Jung auks. Shin Young kuuleb Ban Seokilt, et Min Jae läks emaga tülli ning palub poisil emaga asi ära klaarida. Da Jung ja Ban Seok laulavad karaoket ning teistel on palju nalja selle üle.

Ban Seok kuuleb et kinkis Da Jungile kallid riided ja tahab naiselt teada miks too tema kohta valetas. Siis saab ta teada, et ainult kooki kingiks saada oli vähe. Nende vaidlust kuulevad pealt Boo Ki ja Shin Young. Sang Mi võtab Sang Wooga ühendust. peale seda tormab Sang Woo Shin Youngi juurde ja nõuab et naine ta tagasi võtaks ja Min Jae unustaks. Shin Young üritab mehele selgeks teha, et armastab siiski Min Jaed ning ei kavatsegi teda maha jätta. Seda vestlust kuuleb pealt Min Jae kes haarab Shin Youngi käest ja viib naise minema.



Sang Mi läheb Boo Ki restorani ning sinna tuleb ka Shin Young, kes räägib telefonis Sang Wooga ning teel samasse restorani on ka Min Jae. Shin Young ja Min Jae söövad õhtust. Sang Mi unustas oma rätiku ja läheb tagasi ning märkab Min Jae'd suudlemas Shin Youngi.

Ban Seok: She's not like Lee Shin Young
Min Jae: Don't insult the woman that I like


Min Jae: I love you
Shin Young: I love you too..

10/8 (Min Jae ja Shin Young, fighting!!!:D Boo Ki sugune sõbranna võiks mul olla.:D Omamoodi imelik aga samas eks emad tunnevad ikka oma lapsed ära, aga kus sai Sang Mi olla kindel et too seljaga kutt on tema poeg, kui poisi juuksed on hallid ja nad teineteist pole juba väga ammu näinud? Drama, drama..aga samas hakkavad nad vist lõpuks ikka teinesteisi nägema ja teadma et nad kõik omavahel seotud on.. )






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar