30.5.14

When love walked in [s1 ep16] (2012)

Yu Jiang annab Ya Yingile plassmasssõrmuse mida ta need aastad alles on hoidnud. Qiong toob mehele ja Yu Rule süüa ning Yu Rule ei meeldi et Qiong on Yu Jiangiga lähedasemaks saanud ning teeb esimese tehingu Mr.Brettiga ning too kirjutab talle tshekki. Yu Jiang läheb Qiongi juurde õhtusöögile. 

Peale õhtusööki tahab Shang Lin teada et kas Yu Jiangile meeldib Ya Yin aga mees ei taha sellele eriti vastata. Kolm, Ya Yin, Qiong ja Yu Ru on koos Yu Jiangi stuudios ja arutavad töö asju. Seal ajal Yu Ru meelega kohvitassi Qiongi riietele ning peale seda läheb ta koos Ya Yingiga tüdruku koju ning söövad õhtust. Valetades et läheb tualetti, suundub Yu Ru asitõendeid otsima ning viib need Mr.Brettile. hommikul hiilib ta Qiongi arvutisse tööjuures ja saadab tema arvutist ajakirjanikule kirja. 

Toimub suur koosolek ja uue toote esitlus mis läheb suurepäraselt ning Chairman Yuan kiidab Qiongi tööd. Qiong märkab et Yu Jiang pole eriti rõõmus vaatamata et kõik läks hästi. Selgub et Qiongi isa rääkis mehega nng käskis Ya Yinist eemale hoida ja Qiongile mitte haiget teha. Qiong ei saa peast mõtet Yu Ru jutu kohta, et ükspäev olid Yu Jiang ja Ya Yin koos stuudios ja seal võis midagi juhtuda ning tahab et Yu Jiang ütleks kas Qiong tõesti ikka meeldib mehele aga Yu Jiang ei suuda seda välja öelda ning nad lähevad lahku. Seda kuuldes tormab Shang Lin Yu Jiangile kallale. 

Ya Yin püüab Yu Jiangi mõista ning ega tegelikult selles olukorras polnudki Yu Jiangil muud võimalust kui paluda Qiong enda tüdrukuks. Hommikul saabub pommuudisena jutt Chairmani tervisest ning saadakse teada et kiri saadeti Qiongi osakonnast ja Qiongi enda arvutist.

Qiongil tuleb palju jama. Qing Feng teeb emale selgeks et jätku järele tema upitamine teiste asemele. Vanaisa tahab Yu Jiangi ja Ya Yiniga rääkida ning tahab et Yu Jiang tuleks nii ruttu kui saab firmasse tagasi tööle ning et mees tutvustas võimalikult ruttu Ya Yinile firma äriasju, sest kui peaks minema nii, et Chairman peab tagasi astuma siis on Ya Yin ainus kes firma pärib ja edasi peab viima..

Shang Lin: Do you like Ya Yin? We're like brothers, you should answer that.
Yu Jiang: Shang Lin, can I not answer this question?

Shang Lin: Futhermore, if anyone should hit him, it should be Ya Yin instead.

Shang Lin: Strange. You really won’t let me help to beat him.

Qiong: My computer has a password. Others wouldn't be able to use it.
Shang Lin: Please, isn’t your password easy to guess?
Qiong: Is it?
Shang Lin: Yu Jiang's birthday
Qiong: How did you know?
Shang Lin: I guessed

10/9 (Oh..nii palju draamat... appi... kas rahulikumalt ei saa? millal need bitchid karistuse saavad? ei jõua oodataa.. :D)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar