26.5.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep1] (2013)

Sarja avaosas räägib peategelane Do Min Joon kes ta on ja kus ta pärit on. Ta on nimelt pärit kaugelt planeedilt mis on peaaegu samasugune kui Maa. Aastal 1609 saabus ta Maale ja on siin juba 400 aastat elanud. Ta on nagu tulnukas aga näeb väga ilus välja. Tal on võime kuulda ja näha kõike ning saab aidata inimesi nende õnnetuste ärahoidmisel.

Nüüd 400 aastat hiljem töötab ta ühes ülikoolis õppejõuna. Samal ajal korraldab oma rumalate lausetega probleeme kaunis ja kuulus näitlejanna Chun Song Yi. Selgub et Song Yi uus korter on samas majas ja otSe Min Joon kõrval. Alguses arvab naine liftis et mees jälitab teda ja sõimab selle eest aga siis selgub et nad elavad samal korrusel. Song Yi ema ja ta sõbrannad söövad koos ning nende käest kuuleb naine et tütar kolis jälle. Ta helistab tütrele aga selgub et ema ise oli see kes keelas tütrel talle helistada. Peale selle tahab naine Song Yilt raha. Song Yi helistab vennale, kes on juba mitu päeva kodust jalga lasknud aga poiss ei võta kõnet vastu ning nähes oma sõpru Song Yi pilte tuunimas, saab ta vihaseks.





Õhtul laulab Song Yi kõva häälega ning kuna Min Joonil on väga hea kuulmine siis ta kuuleb naise laulmist ja see segab tal magamist, ta läheb naise ukse taha. Naine valab oma viha mehe peale välja ja hiljem nutab patja. Min Joon kuuleb ka seda. Mees läheb raamatukokku ja kirjutab vihikusse sissekande. Hommikul on noor näitlejanna Se Mi võtteplatsil varakult kohal aga Song Yi pole ning ka võttekoht pole valmis. Siis aga ilmub uudistes uudis, et Song Yi pole päevagi ülikoolis kohal käinud ning naine peab nüüd kohale ilmuma.

Ta läheb loengusse, kõik pildistavad teda ja ülla ülla... tema selle loengu õpetajaks ei ole keegi muu kui Min Joon. Naisel on loengus igav kuid peale loengut palub ta Min Joond et too aitaks tal aines läbi saada ja esseed kirjutada. Min Joon aga keeldub. Min Joon saab kokku oma vana tuttava advokaadi Jangiga ning teatab mehele, et 3 kuu pärast on tal vaja uut surmatunnistust ning teatab et lahkub siis. Samal ajal teeb üks Song Yi vana tuttav naisele abieluuettepaneku. Song Yi keeldub ning meenutab juhutunud, mis toimus 12 aastat tagasi. Nimelt tuli kutt tüdrukule lilli tooma ja jõule soovima kuid Song Yi jooksis kuti eest ära ja otse kaubiku ette. Kui kaubik pidama sai, siis polnud tüdrukut auto ees ega all, vaid teisel pool teed mingi mehe süles. Ning Song Yi kavatseb selle mehe üles otsida ja küsida miks too teda päästis. Samal ajal meenutab Min Joon, et üks tüdruk tegi talle kunagi kingi, kuid sai hiljem surma ning nüüd 12 aastat tagasi oli sama näoga tüdruk tagasi. Ta nägi kuidas tüdruk mingi poisi eest jooksis ja otse kaubiku ette. Siis peatab Min Joon kõik ning tõmbas tüdruku auto eest ära. Song Yi küsis Min Joonlt sama küsimuSe Mida tookord see väike tüdruk.

Min Joon loodab seda tüdrukut uuesti kohata enna kui ta 3 kuu pärast lahkub. Ta astub lifti ja mõtleb juhtunule ning lifti astub ka Song Yi...




Min Joon: I can see thing what I don’t want to see and I can even hear things that I don’t want to hear.

Min Joon: Such as the fact that I had to live on Earth for over 400 years, whether I wanted it or not.

Song Yi manager: How much of a bonehead do you have to be to not know the difference?

Song Yi: Does he really not know me? How can he not know? Is he from North Korea? Is he an alien?

Song Yi: I will going to get married someday,but it will not be next year.


Song Yi: What kind of fate is this? I move,you're my neighbour. I come o school, you're my teacher.

Min Joon: 3 months later, I’m going to need you to write me another death certificate.

10/9 (Mulle meeldib Min Jooni rahulikkus :Doh ta on lahe... ja juba ma olen peategelase fänn.. Song Yi on tüüpiline endast palju arvav kuulsus)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar