28.5.14

The woman who still wants to marry [s1 ep12] (2010)

Sang Mi näeb et Sang Woo ja Shin Young lähevad mehe korterisse ning suundub järgi, kuid ei julge korterisse minna. Sang Woo räägib Shin Youngile oma armastatust ning avastab et naine on talle helistanud Sang Mi lahkub majast ja jookseb all kokku Min Jaega ning teades, et Shin Young on üleval, tirib ta poja ruttu majast välja. Sang Woo tormab alla lootes naist näha ning Shin Young läheb ka alla, et kohtuda tolle naisega.

Da Jung läheb vanemate juurde,et enne pulmi veel asju sättida. Da Jung ja Ban Seok on rõõmsad läheneva pulma üle. Shin Young läheb Min Jae juurde ja nad ajavad juttu, hiljem suundub naine Sang Woo juurde, sest unustas oma võtmed sinna. Seal kohtub ta Sang Miga ning veenab naist endaga kohvikusse rääkima. Järsku tuleb üks näitlejanna ning palub Shin Youngilt autogrammi, naise saatsid sinna Shin Youngi kolleegid. Sang Mi ei taha ikka uskuda et Min Jae armastab endast 10 aastat vanemat naist ning Shin Young soovib poisist rohkem teada ja ema näitab talle Min Jaest pilte kui too väike poiss oli, siis aga saabuvad nende juurde mõned Min Jae kunagised sõbrad, tüdrukud.




Da Jung proovib pulmakleite ning ei taha oma pulmas kortsus olla ja laseb endale botoxit süstida. Min Jae ja Sang Mi söövad lõunat. Min Jae loodab et ema mõistab tema armastust Shin Youngi vastu. Hiljem Sang Mi shoppab ning sinna tuleb lilledega Sang Woo. Nad lähevad teed jooma ning seal teatab naine et otsustas mehe ja poja juurde naasta ja lahkub. On Da Jungi ja Ban Seoki pulmapäev.


Ei ole just lõbus olla pruutneitsi ja näha oma ekspoissi ja praegust poiss ühel peol ning teisel kedagi keda ka näha ei taha... Sang Mi kuuleb et Sang Woo andis korteri ära ning ei suuda mõista miks. Ta helistab Sang Woole kes on just Ban Seoki ja Da Jungi pulmas ning nad jätavad hüvasti, Sang Woo teatab et armastab naist. Sang Mi tormab pulmamajja ja kohtub seal Boo Kiga. Min Jae ja Shin Young on kahekesi pulmasaalis ning naine kutsub mehe enda juurde. Sang Mi otsib Sang Wood ning mees märkab teda ja kallistab. Uksele tuleb Shin Young kes tunneb Sang Mi ära. Sang Woo ja Sang Mi suudlevad.




Shin Young: How old is her son? Is he in kindergarden?
Sang Woo: She says he's a university student
Shin Young: What? Then, how old is she? Is he 60?

Sang Woo: Nowadays a ten year difference in age doesn't mean anything.
Shin Young: I'm just amazed that we were once lovers

Da Jung: I feel like my body is melting away because I'm so happy right now

Ban Seok dad: Did you sleep?
Ban Seok: I didn't sleep. I haven't slept with her yet.

Min Jae: What is it, this time?
Shin Young: Pick a song that would set my mind at peace.

Min Jae: Are you crazy?
Shin Young: You think I'd be crazy enough to be jelaous of a 24-year old?
Min Jae: Love and jelaousy have nothing to do with age though.

Min Jae: How could I sing that at someone else's wedding? People will throw rocks at me

Min Jae: I wish you could find yourself lover too.. Then you would understand me
Sang Mi: You wish your mom would get a lover so you could keep dating that woman?


Min Jae: If you get a lover, whether it's a 70 year old grandpha or someone who is as old as I am, I'd be nice to him.

Da Jung: He said he'd do the wedding song, but he's confessing his love to Lee Shin Young.

Min Jae: I'll marry you when you're 40. That's all I have

10/8 (Korea teab kuidas närve üles kütta esimese 5 minutiga.. ja seda üleval hoida terve osa?? :D Min Jae!! Ema võiks aru pähe võtta juba ükskord..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar