12.5.14

It started with a kiss [s1 ep3] (2005) - 惡作劇之吻

Zhi Shu teatab emale, et kui too Xiang Quile õhtuks snäkki teeb, siis arvestagu temaga ka, sest ta veedab õhtu tüdruku toas õppides. See teeb emale head meelt, et poiss esimest korda elus õpib eksamiks.

Zhi Shu ja Xiang Qui alustavad matemaatikast, kuid tüdruk ei tea mis valemgi on ning poiss on infarkti äärel, kuid seletab mis mingi on ja Xiang Qui saab esimese ülesande õigest lahendatud. Tüdruk on mega õnnelik ning noored ei pane tähele, et ema on nende selja taha ilmunud ja teeb pilti. Siis kui välk käib, saavad noored aru, et nad pole üksi. Koolis veedab Xiang Qui magades ning Ah Jin on kindel, et Xiang Qui peab uues kodus kõike muud tegema kui õppima ja magama ning tal on plaan selgeks teha mis toimub.

Järjekordsel õhtul peab Xiang Qui tõlkima, kuid Xhi Shu ei jõua ära oodata ja jääb magama. Xiang Qui jääb ka tukkuma ja vajub poisile peale, selle peale ärkab plika üles ja on ehmunud, kuid jääb uuesti magama. Ema tuleb süüa tooma ja näeb noori magamas ning tormab kaamera järgi. Hommikul ei räägi Zhi Shu tüdrukuga ja ema annab neiule õnnekoti, mida ei tohi enne avada, kui eksam on läbi.

Koolis tänab tüdruk poissi ja tema üllatuseks soovib poiss tüdrukule edu. Zhi Shu jääb eksamil aga magama ja annab peale õpetaja äratust eksami ära. Sellest kuuleb Xiang Qui ja on paanikas, sest kardab et rikkus poisi eksami tulemused oma õppimisega ära. Ta viib poisile kingi.

Kui tulemused välja pannakse, tormab Xiang Qui kohe vaatama, mis kohal poiss on ja on mega õnnelik kui näeb et Zhi Shu on kooli number 1 õpilane ja sai 600 punkti. Ka esimest korda läheb nimekirja uurima Zhi Shu ja muigab omaette kui näeb, et Xiang Qui saigi saja parima õpilase hulka. Kuna sõber tahab oma kohta ka näha, siis liiguvad nad ettepoole ja seal keegi lükkab Xiang Qui'd ning Zhi Shu püüab neiu kinni. Xiang Qui õnnitleb esikoha pärast ning poiss õnnitleb, et tüdruku unistus läks täide ning alles nüüd tormab Xiang Qui oma kohta vaatama. Siis aga nõuab Zhi Shu oma pilti tagasi ning nende rääkimine ei jää Ah Jinle märkamata ning ta plaanib tüdrukut jälitada, et teada saada kus too elab.

Poisid jõuavad Xiang Quile järgi ja nende suureks üllatuseks ja pigem siis halvaks üllatuseks on see Zhi Shu kodu. Värava taga olles tuleb sinna Jo Shu ja tahab teada, mida nood seal teevad, siis aga märkavad nad lähenevat Xhi Shu ja Ah Jin luupainajaks, astub Zhi Shu samma majja kuhu ennist tüdruk.

Koolis nõuab poiss tõtt ning alguses ajab Xiang Qui kõik tagasi aga kui tema õnnekott maha kukub ja sealt ilmub välja pilt, kuidas Xiang Quija Zhi Shu koos magavad siis ei saa tüdruk enam midagi eitada. Sõbrad lubavad oma suu kinni hoida, kuid järsku on Zhi Shu tüdruku klassi juures ja nõuab et plika temaga läheks. Selgub et too pilt on pandud kõikide kooliarvutite taustapildiks. See juhtus aga sel ajal kui Xiang Qui tukkus klassis, siis tema sõbrannad võtsid pildi ja panid taustaks. Zhi Shu on maruvihane.

Zhi Shu: Oh, remember to prepare one for me too. I'll be in her room too.

Mom: Zhi Shu, you're going to study too?
Zhi Shu: Yes...
Mom: First time i've heard he wanting to study for an exam

Zhi Shu: What the scope?
Xiang Qui: Scope? It should be same as your class
Zhi Shu: I dont know. I've never paid attention to the exam scope.


Xiang Qui: The answer is... root 3?
Zhi Shu: You answer is correct.
Xiang Qui: Really? That's so great! I've finnaly answered a question correctly !
Zhi Shu: You've only gotten 1 question right
Xiang Qui: But don't you think its something to be happy about?

Zhi Shu: When it comes down to it you do not even know which parts that you don't understand?

Xiang Qui: In your head... I wonder what is stored in there
Zhi Shu: Things that are different from yours.

Zhi Shu: Eating this for supper, isn't it a bit extreme?

Friend: What's up? The first place in the front. This is the end. Yours won't be here.

10/7 (õppimise osa oli hea :) ma ise vist sama loll.... aga samas ema pingutab ka veidi üle ning uskumatu, et sõbrannad midagi sellist teha võisid, ma eeldaks, et kui ma palun et nad ei tee, siis olles mu sõbrad, nad ka ei tee aga ma ei kujuta ette mida ma sellisel olukorras teeks...)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar