16.5.14

When love walked in [s1 ep14] (2012)

Anyway.. Shang Lin tunnistab Ya Yinile et too meeldib talle kuid tüdruk ei tunne sama. Siis aga tulevad nende juurde mingid inimesed kelle firma pankrotti läks ja tahavad et Ya Yin nad tema vanaisaga kohtuma viiksid. Shang Linviib tüdruku ruttu minema ning Yu Jiang helistab ja tahab Ya Yiniga kokku saada. Ta räägib vanaisa haigusest ja et tüdruk võiks tagasi tulla kuid siis kui tuleb siis tulgu mitte ärgu jooksu siis minema kui pähe tuleb. Siis aga Ya Yin nõuab miks ta ei öelnud et on too poiss minevikust. Yu Jiang ei taha sellest rääkida aga tüdruk ei jäta jonni. Ta teatab et Qiong ju rääkis kõik ära ning näitas sõnumit kus selgub et tegelikult otsis Yu Jiang ka seda tüdrukut minevikust. Poiss ei saa öelda et ta ei saa tüdrukuga tegemist teha just seetõttu et too on Chairman Yuani lapselaps.

Lõpuks otsustab Ya Yin tagasi koju minna ja see teeb vanaisale suurt rõõmu. Tüdruk vaatab vanaisa menüü üle ja lisab sinna rohkelt juurvilju ning võtab liha vähemaks. See ei meeldi Yu Jiangile kes ka juurikaid närima peab. Neil läheb Ya Yiniga väikseks vaidluseks ning vanaisal on hea meel näha majas energiat. Mingil moel on Yu Jiangil hea meel et Ya Yin tagasi majas on kuigi ta kavatseb oma tundeid alla suruda ja teha nägu et tüdruk ei lähe korda.

Ya Yingil tekib idee kuidas saada Yu Jiang tagasi firmasse ja jama veidi lahendada. Ta räägib sellest ka Ceo Lile ja General Managerile ning sõbrad kavatsevad kõik koos seda ka Yu Jiangile öelda. Qiong läheb stuudiosse aga seal on Yu Ru ning Yu Jiang unustas telefoni maha. Nad ootavad Yu Jiangi nende kohas aga Yu Jiang on Yu Ruga välja seltsis sest naisel hakkas nö halb ning Yu Jiang ei taha naist üksi jätta. 

Sõbrad ootavad kaua kuid Yu Jiangi ei saabu. Ya Yin arvab et asi on temas. Ta läheb koju ning üsna pea saabub ka Yu Jiang. Purjus tüdruk läheb poisi ukse taha ning tahab rääkida. Ta tahab teada kas poiss ei tulnud seetõttu et tüdruk seal oli aga Yu Jiang ütleb et ei teadnud et Ya Yin ka seal on vaid et hoolitses Yu Ru eest. Siis aga räägib Ya Yin kuidas ta on aru saanud et miks Yu Jiang teda vihkab, et ju siis jättis too väike tüdruk minevikust talle halva mälestuse aga Yu Jiang ütleb et asi oli vastupidi.

Ya Yin: What? Am I really that scary?
Mo: You're not scary at all. He's the scary one.

Ya Yin: You're a monster that doesn’t know how to give thanks.

Shang Lin: Yu Jiang really does have his ways. I admire him.

Qiong: I can say it but you all have to be there with me. You guys know what Yu Jiang is like.
Qing Feng: Then lets get drinks with him and attack him then. 

Ya Yin: Is it because of me he didn’t come?
Shang Lin: Even if that were true, he should come for this '82 year wine.

Shang Lin: 82 year wine, really is too mysterious

10/8 (oh :D põnevaks läheb :D mitte et ta juba poleks põnev.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar