21.5.14

The woman who still wants to marry [s1 ep11] (2010)

Shin Young ja Min Jae on koos Boo Ki restoranis ja Sang Mi tuleb tagasi oma salli järgi, ta leiab eest poja endast vanema naisega. Sang Mi tahab et poeg Shin Youngi maha jätaks. Sang Woo näeb Sang Mid postkastide juures. Nad hakkavad juttu ajama ning Sang Mi teeb mehele ta korteris süüa.

Sinna tuleb Min Jae, kes tahab emaga rääkida, aga too ei taha et ta näeks teda koos Sang Wooga. Lõpuks Min Jae lahkub ja ema saab koju minna. Shin Young on mures sest ta ei ole Min Jae emale just nende kohtumistel parimat muljet jätnud ning Da Jung arvab et nad on Sang Wooga lahus, sest mees ei võta kõnesid vastu, selgub et too on haige.

Tööl räägivad kõik Shin Youngi ja Min Jae suhtest. Lõuna ajal saab Min Jae emaga kokku ning neid märkavad Shin Youngi kolleegid. Sang Mi käsib pojal naisest eemale hoida, aga Min Jae ei taha. Üks konkurent aga tormab Shin Youngile rääkima et Sang Mi käsib pojal naisest eemale hoida. Sang Mi on teel Shin Youngi juurde kui kuuleb vestlust, kus Shin Young teatab mehele lihtsalt vihaga et kavatsebki poisiga mängida ja hiljem lihtsalt maha jätta, siis märkab ta Sang Mid.

Sang Mi tahab et Shin Young ei kohtuks enam Min Jaega ning kui poiss õhtul naisele helistab et läheks kontserdile, siis Shin Young ütleb et tal on palju tööd. Üsna pea ilmub kohale Min Jae kes teatab et kui Shin Young temaga ei lähe võtab ta teise naise kaasa ning haarab Shin Youngi käekoti.

Min Jae ja Shin Young naudivad muusikat ning sinna tulevad ka Sang Woo ja Sang Mi. Sang Woo saab kõne ning kui Sang Mi ringi vaatab märkab ta Min Jaed ja Shin Youngi. Seepeale tahab Sang Mi lahkuda ja nad lähevad minema.




Hommikul veenavad Boo Ki ja Da Jung Shin Youngi oma armastuse eest võitlema, vaatamata suurele vanusele. Naistel tekib plaan. Shin Young läheb Min Jae proovi ja kui poiss kitarri mängib, tõmbab naine juhtme seinast. Peale seda õpetab Min Jae naisele kitarri mängima.

Da Jung kohtub Ban Seoki ja ta isaga ning järsku astub uksest sisse maskeerinud Shin Young ja teeskleb Ban Seoki endist pruuti, siis tuleb kohale maskeerinud Boo Ki ning Ban Seokil on raske isale ja Da Jungile selgeks teha et asi pole üldse nii nagu paistab...

Neil õnnestub isa nii kaugele saada et too on nõus, et Da Jung ja Ban Seok abielluvad. Shin Youngil on uus saade eetris ja see läheb hästi, peale seda võtab naisega ühendus Sang Mi, kes käsib endiselt pojast eemale hoida.Sang Mi tahab Sang Wooga kokku saada ja helistab talle, aga enne seda helistas mees Shin Youngile ning teatab et on armunud ning tahab teada kellega Sang Mi abielus on ja kes on too poeg. Sang Woo on purjus ja Shin Young läheb talle seltsi, seda näeb pealt Sang Mi.



Min Jae: The problem is..
Sang Mi: Whats the problem?
Min Jae: You want me live as you want it

Shin Young: You look 30 years younger
Min Jae: You too
Shin Young: That's I'm four years old and you werent born yet



Boo Ki: She's about eight or nine years older than we are
Shin Young: Ohohhh...

Shin Young: Lee Shin Young love life is so rought

College: Please stop dating Min Jae

College: Of you put that you're a couple on his fan site, you'll die next day!

Sang Mi: How old is she?
Min Jae: Little older than me
Sang Mi: How old?
Min Jae: 10 years

Sang Mi: Are she sleeping with you?
Min Jae: Mom
Sang Mi: What else would a thirty-four year old woman want from you?

Min Jae: You don't even leave when you have no work to do.

Shin Young: If we break up, will you be writing a sad song like that?
Min Jae: No. Beacuse we won't break up

Da Jung: Don't act like you're watching a fire across the river

Da Jung: Hei Shin Young, we've come up with this killer scenario. Help us

Sang Woo: Because you can understand me even if you hate me

10/9 (Tundub et korea teab kuidas draamat teha :D Min Jae!!! Niii kaval ja lahe vend:D ja nii nunnu! Mul võiks ka selline sõber olla!)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar