23.5.14

When love walked in [s1 ep15] (2012)

Yu Jiang saadab tüdruku magama ning hommikul toob söögi ning viib siis ta raamatupoodi kus on klaaskuuli mustrite raamat ja peale seda tahab tüdruk näha poisi tehtud klaaskuule. Mr.Brett püüab tänaval Yu Ru kinni ning pakub naisele tehinguks koostööd, et naine annab talle Chuani kohta infot ning mees aitab tal ametil tõusta, Yu Ru keeldub.

Yu Jiang näitab üht klaaskuuli ning nagu ikka siis neil läheb ütlemiseks ning tüdruk on peaaegu taas poissi löömas aga suudab tagasi hoida. Yu Jiangile pakub nalja naise käitumine ning kui ta ringi pöörab on Ya Yin ta selja taga ning ülla-ülla nende suud kohtuvad. Mõlemad on sellest muidugi üllatunud ning Ya Yin tormab välja ning jookseb uksel seisvale Yu Rule otsa. 

Yu Ru pärib mis juhtus ning Yu Jiang tormab Ya Yini otsima. Kodus kohtub ta aga Shang Liniga kes on ka Ya Yini otsimas ning tunnistab Yu Jiangile et Ya Yin meeldib talle väga. Yu Ru käsib Ya Yinil hoida Yu Jiangist eemale sest talle meeldib mees. Yu Jiang ja Ya Yin kohtuvad taas majas ning kumbki ei tea mida öelda aga siis ütlevad et see suudlus ei tähendanud kummalegi midagi ning poleks pidanud juhtuma. Ning neid märkab Qing Feng...

Ta arutab teistega et võimalik et Ya Yin ja Yu Jiang käivad salaja aga siis tuleb General Manager Li Yu Jiangi juurde ja räägib mehele täpselt nii nagu asjad on, just seda mida sõbrad on tema eest salaja hoidnud. Peale seda otsustab Yu Jiang lasta Ya Yini ja tema minevikul minna ning hakkab Qiongiga käima. See uudis pole aga ei Ya Yinile ega ka Qing Fengile just parim....

Shang Lin loodab midagi Ya Yiniga saavutada aga tüdruk pole huvitatud. Shang Lin ja Qiong joovad kurvalt koos veini ning siis teatavad isale et tüdruk käib Yu Jiangiga. Isa pole eriti vaimustuses ning ootab kui Shang Lin tuleb teatega et käib Ya Yiniga. Ya Yin läheb Yu Jiangi juurde et asju selgeks rääkida aga ei julge uksele koputada ja lahkub. Toast väljub ka Yu Jiang ning läheb aeda kus on Ya Yin.

Yu Jiang: The gentleman uses his words, not his fists. Don't forget what happened after a certain someone got physical last time.

Ya Yin: How could I fall in love with that dinosaur?

Shang Lin: I’m in love
Yu Jiang: You're in love? That's great. Who's that girl?
Shang Lin: It's Ya Yin, of course.

Qing Feng: Yu Jiang and Ya Yin are definitely secretly dating..

Shang Lin: If I don’t succeed, I become human, right?

10/8 (Oh sweet home alabama... ei saa veel dramaatilisemaks minna? Miks on alati nii et kui peategelased saavad aru et upsi me armastame teineteist, siis tulevad kuskil nurgatagant maa alt välja mingi tädid/onud kes oma tundeid järsku tunnistavad ja asja kõik metsa keeravad sest super peategelaste paar ei saa koos ollaa... )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar