2.5.14

When love walked in [s1 ep12] (2012)

Qing Feng nõuab emalt aru ja selgub et tema oligi see, kes Chuani stuudio kohta infot jagas. Poiss tahab tõtt rääkida aga ema teatab et siis kaotab ta töökoha ja peale oleks siis ka Qing Fengi töökoht ohus. Ning tahab et poeg võtaks aru pähe ja püüaks Ya Yini enda poole seebitada sest lõpude lõpuks on nad kolm parimat sõpra teineteise konkurendid. Ya Yin tahab et vanaisa talle tema emast räägib aga asi läheb lõpuks käest sest vanaisa ei taha kuidagi mõista ja aksepteerida Ya Yini isa. Ning lõpuks lõhub vanaisa oma tütre tehtud kauistuse ära.

Ya Yin jookseb vanaisa juurest ära ja suundub tädi juurde ning palub et võiks sinna jääda. Hommikul ajab Yuan kõik töötajad välja, et leida Ya Yin. Eriti annab ta selle ülesande Yu Jiangile, Shang Linile ja Qing Fengile ning teatab et kes neist kolmest suudab tüdruku tagasi tuua ja ta südame ka võita, saab olema tema tulevane väimees ja firmajuht. Poisid lähevadki tüdrukut otsima kuid poolel teel keerab Yu Jiang otsa ringi ja läheb stuudiosse. Sinna tuleb Yu Ru ning mees on nõus talle tööd andma.

Yu Jiang viib Yu Ru koosolekule ja hiljem annab joonised, mida naine peab üle vaatama ja arvutisse skannima. Qing Feng uurib Qiongilt et kas Shang Linile meeldib Ya Yin ning peale seda läheb ta kohvikusse Ya Yini juurde. Ta aitab Xiao Fenil asju tassida ning tänutäheks on tüdruk nõus poisiga pilti tegema, et vanaisale tõestusmaterjali viia ning kinnitab et kuigi vanaisa ütles, et kes tüdruku koju viib, saab olema tulevane väimees, siis tegelikult pole Qing Fengil mingit seesugust huvi tüdruku vastu. Kohvikusse tuleb ka Shang Lin ning kuna eelmine tegi pilti siis teeb tema ka ning palub et tüdruk vanaisaga enam ei tülitseks. Ya Yin uurib Shang Linile et kas Yu Jiang ka tuleb, kuna teised kaks juba tulid, kuid ei looda et poiss tuleb kuna nad on endiselt tülis.

Shang Lin kardab et nüüd ei saa ta oma tundeid tüdrukule tunnistada sest too arvaks et mees tahab ainult head positsiooni firmas. Ya Yin mõtleb tema ja Yu Jiangi tülile ning kas Yu Jiang ongi tõesti Chuan ning kas poiss tuleb talle järgi või ei. Samal ajal töötab Yu Jiang koos Yu Ruga ning sinna tuleb Mr.Brett kes esitab Yu Rule küsimusi ja lahkub. Yu Jiang ja Yu Ru söövad koos ning ühel hetkel uurib Yu Ru mehelt, et kas tollel tüdrukut pole. Kutt teeb selgeks et naine on siin tööl ning mitte midagi ei tasuks loota. Ceo Li kutsub Yu Jiangi enda juurde ning mees teeb talle selgeks et ei tööta enam Yuani firmas ning kui naisel on probleemid siis peaks ta neid arutama Chairman Yuaniga või Brettiga ning lahkub. 

Ya Yin: If there were no dad, then I wouldn’t exist.

10/8 (Yu Jiang oleks võinud teda otsima minna aga samas tüdruk oleks ta kohe välja visanud ju... Yu Ru... ei meeldi mullekohe üldse..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar