6.5.14

Just you [s1 ep16] (2013)

Jia Yu üritab kõigest väest saada Qi Yid enda poole ja toob talle süüa aga seepeale tutvustab mees naisele tema uut assisenti ning jätab Jia Yu toodud söögi söömata ning võtab Liang Liangi oma. Dean ja Jia Yu lähevad direktor Zhao juurde ning naine ei saa peast mõtet miks direktor tahtis Deaniga omavahel rääkida. Hiljem ütleb Dean ainult et asi oli plaanis mida Qi Yi ja Dean töötavad ning naine tahab sellest teada. Nad lähevad juttu ajama ning Dean teatab et kui naine vähegi veel hoolib Qi Yist siis jätab ta mehe rahule ega tee mingit jama ka Liang Liangile ning Jia Yu ei saa aru miks mees enam ei võistle Qi Yiga igas asjas nagu vanasti ning Dean teatab et seda sel põhjusel et Qi Yi on talle väga tähtis sõber.

Liang Liang läheb kohvikusse ning ajab vett lauale mille taga istub Qi Yi ema. Liang Liang püüab naist peatada sest tunneb ta pildilt ära ning helistab Qi Yile. Poisi isa läheb kohvikusse ja jääb ootama, ehk tuleb naine tagasi. Jia Yu võtab kaelast Qi Yi kingitud kihlasõrmuse ja paneb selle sõrme. Qi Yi märkab seda aga teeb naisele selgeks et ei ole midagi nende vahel ja tahab et naine kutsuks teda õige nimega.

Jia Yu valab oma viha Liang Liangi peale välja. Jia Yu saab Qi Yi emaga kokku ja nad jalutavad. Qi Yi isa istub restoranis ja ootab naist ning Qi Yi ja Liang Liang helistavad talle. Peale seda tahab Liang Liang teada mis värk on Jia Yuga ning Qi Yi pakub et Kate võib tema asemel projekti teha, et Liang Liang ei peaks Jia Yuga kokku puutuma ning lubab Jia Yuga asja korda ajada. Qi Yi ema Na läheb Jia Yu juurde aga saab töökõne ning lahkudes märkab ta ajakirja kus Qi Yi on peal ning jääb seda vaatama, kuid siis lahkub ruttu. Ta möödub sellest restoranist kus Qi Yi ja ta isa ning Liang Liang just lahkusid. 

Hommikul helistab nuttev Jia Yu Qi Yile ning kutsub mehe enda juurde, sest ei saa hingata. Kui mees kohale jõuab siis püüab naine talle meeleheitlikult selgeks teha, et miks ta mehe maha jättis ning siis minestab. Qi Yi viib ta haiglasse ja kui naine koju saab siis teatab et tema pole enam see, kes peaks Jia Yu eest hoolistema ning läheb isa ja Liang Liangiga kohtuma. Peale mõningast istumist teatab Qi Yi et peab lahkuma, Liang Liangi peast käib läbi mõte et ehk mees läheb Jia Yu juurde aga Qi Yi teatab et läheb Deaniga kokku saama Buzzi juurde.

Kohal on kõik mehed ning arutatakse tööasju. Liang Liang ja Qi Yi on koos välja minemas kui Jia Yu helistab Liang Liangile ja tahab et too saadaks Qi Yi tema juurde. Qi Yi aga keeldub minemast ja saadab naise assistendi seni sinna. Õhtul Qi Yi ja Liang Liang räägivad Jia Yu ja Qi Yi suhtest ja miks nad lahku läksid. Kate ja Alex tülitsesid kuna mees tahab oma poe püsti panna aga Kateile see idee väga ei istu. Siis aga astub lifti üks võõras mees...

Dean: Aren’t you more cute when you're being honest?

Jia Yu: From the past until now, you and Qi Yi would always compete for first place. Why aren’t you competing with him now?
Dean: Because.. he is my most important friend.

Qi Yi: You have to find someone who loves you and takes care fo you. That person isn't me anymore.

10/8 (Eksid on bitchid.. :D vb oleks ma ka ise samasugune..kes teab.. aga Qi Yi on nii lahe ja ta võiks selle suhtekeelu juba maha võtta..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar