25.5.14

Code blue [s1 ep1] (2008) - Decision

Sari siis räägib Shohoko haigla helikopter-arstidest ning üldselt Shohoko haigla arstidest ning katseajaarstisest. Nimelt on 4 inimese sooviks saada helikopteri arstideks, ehk siis kui tuleb väljakutse ja helikopter lendab välja siis tahavad nemad olla arstid kes lendavad koos kopteriga välja.

Nendeks neljaks oli Aizawa Kosaku, Shiraishi Megumi, Hiyama Mihoko ning Fujikawa Kazuo. Nende järelvalvajaks on määratud vana ja kogenud arst Dr.Kuroda. Mees pole aga uutest ja noortest arstidest vaimustunud. Need neli on teineteise rivaalid ja peavad välja paistma. 

Saabub üks vigastatud kopteril ja neil noortel on nüüd võimalus ennast tõestada. Fujikawa Kazuol ütleb närv üles ja ei lähe hästi, Hiyama Mihoko aga ei loe ekraanilt päris kõike välja ning Shiraishi Megumi on ka päris tubli kuid ohjad haarab Aizawa Kosaku ning teeb vajalikud lõiked et päästa patsiendi elu. Fujikawa saab sõbraks ühe patsiendiga, kelleks on noor 15 aastane tüdruk, kellel on käega probleemid ning ähvardab amputeerimine. 

Hiyama otsib ühe patsiendi sugulasi kuid ei saa kellegagi ühendust. Üks haigla juhtidest tahab aga Dr.Kurodalt teada kas nende nelja hulgas või kas üldse on kuskil keegi piisavalt pädev olemaks helikopteri arst. Siis aga Aizawa ja Shiraishi vaatavad kuidas patsient läheb kompuuteruuringusse ning avastavad tema peast naela. 

4 arsti söövad lõunat ning Dr.Kuroda saabub ja uurib kas ja kes neist oleks huvitatud olema esimene helikopteri väljasõidul. Kõik peale Aizawa tõstavad käed. Ja see ei jää Dr.Kurodale märkamata. Ta annab raadiosaatja Shiraishi kätte. Too on närvis veidi. Saabubki hetk kui on väjakutse ning Shiraishi uurib patsiendi seisundit liiga kiirelt. Fujikawa on aga oma patsiendile seltsiks. Sündmuskohale jõudes aga ei suuda naine piisavalt kiirelt otsustada ning tegutseda ning Dr.Kuroda teeb naise eest asjad ära. Peale kiiret operatsiooni ja patsiendi päästmist korjab mees naiselt saatja ära ja teatab et rohkem lendu pole. 

Fujikawa saab teada et tema noorel patsiendi seisundi parendamiseks tuleb tüdurku käsi amputeerida. Hiyama sõimab oma patsiendi sugulased läbi ning siis saabub üks patsiendi sugulane ning naine tänab teda, et tänu karjumisele õnnestus naisel tulla oma sugulast vaatama. Dr.Kuroda küsib aga Aizawalt miks too kätt ei tõstnud ning mees teatab et ei taha et teda valitaks meeldimise järgi vaid kogemuste kohaselt ning Dr.Kuroda viskab raadiosaatja talle. Homme on tema kord olla väljasõiduks valmis.

Järgmine päev saabubki teade et 19-aastane on kätt pidi masina vahel ning tormatakse kohale. Aizawa uurib olukorda just nagu peab ning tegeleb patsiendiga nagu professionaal, ka teatab ta et mehe elu päästmiseks tuleb mehe käsi amputeerida. Nad lähevad haiglasse ning teiste kolme jaoks on üllatus kui Aizawa teatab et toimub amputeerimine.. ja ta pani täppi.. 

Shiraishi küsib mida Aizawa tundis kui lendas ja aitas ning opereeris. Mehele tohutult meeldib see töö ning tema unistuseks on saada kuulsaks arstiks ning olla igal juhul parim. Dr.Kuroda teatab juhile et vist siiski on üks kes on sobiv kopteri arstiks. 

Man: What a pretty smile. It's not work here.

Dr.Kuroda: One mistake can mean a patient's death

Dr.Kuroda: If you have time to talk, why don’t you go look at some images?

10/8 (Mulle meeldib et mu lemmik on nii gängsta ja rahulik.. aga samas ma ei tea kas ma vaatan selle sarja lõpuni, sest noh.. see on kiirabisari ja seal on igast õnnetused ja veri ja see pole just minu teema.. olgugi et siin on see kõik fake.. )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar