7.5.14

The woman who still wants to marry [s1 ep9] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Min Jae tunnistab Shin Youngile oma tundeid, kuid Shin Young ei taha poisist midagi kuulda ja teatab et ei näe noormehest meest, kellega koos olla. Sellepeale Min Jae tänab koosoldud aja eest ja lahkub. Shin Young meenutab koosolndud aega ning lubab poisiga koos olla järgmised 10 päeva. Algul Min Jae arvab et naine teeb nalja, kuid nõustub.

Da Jung on kurb, sest Ban Seoki isa ei taha teda oma minijaks ning teatas et naine pole see õige tema pojale. Ta läheb nõustaja juurde. Peale seda suundub ta mehe juurde haiglasse aga märkab teda patsientidega ja peidab ennast.

Boo Ki, Shin Young ja Da Jung saavad õhtul kokku, Shin Young teatab oma otsusest nautida suhet Min Jaega need 10 päeva ning Da Jung, et kavatseb Ban Seoki maha jätta.

Ban Seok helistab ning Boo Ki teatab talle et Da Jung on haige. Mees lubab hommikuni õues oodata. Shin Young käsib mees maha jätta ja mitte talle õue vastu tormata, siis helistab talle Min Jae ning Shin Young annab kutile aadressi ning sätib ennast poisiga kokku saama. Boo Ki ja Da Jung panevad riidesse ning lähevad Boo Ki juurde, et siis Ban Seok sinna saaks minna.




Shin Young ja Min Jae saavad kokku. Nad lähevad sööma ja naisele helistab Sang Woo. Shin Young lahkub lauast kuid tetab mehele telefonis,et on järmised 10 päeva hõivatud. Sang Woo saadab aga Sang Mile sõnumi ning loodab naisega kokku saada kui taas Koreas on. Sang Mi valib korterisse, kus enne ta poeg Min Jae elas, uut tapeeti.

Sang Woo ja Sang Mi saavad kokku. Da Jung läheb Ban Seoki juurde haiglasse ning jooksevad seal kokku mehe isaga kes avaldab Da Jungi kohta arvamust ning naine läheb minema, ta otsustab Ban Seoki peast eita. Kuid bussis olles mõtleb ümber. Shin Young läheb oma meeskonnaga ühele vanale staarile külla, kes alguses on lahke, kuid kui kaamerat näeb, viskab nad majast välja.

Min Jae õpetab Shin Youngile kitarri mängima. Hiljem kuulavad muusikat ja mängivad kivi/paber/käärid kes esimesena tuppa läheb. Sang Woo tahab Sang Mid näha ning toob põhjuseks parkimiskaardi. Min Jae ja Shin Young lähevad spaa-moodi kohta. Sinna tuleb ka Sang Woo, kes märkab Shin Youngi.




Min Jae: When I'm 30, you'll be 40 and when I'm 40, you'll be 50. Does that scare you that much?

Shin Young: Lets have fun for next 10 days.
Min Jae: Are you kidding me? Then what am I supposed to do on day 11?

Da Jung: The answer is inside me.

Boo Ki: Da Jung, you told you want to tell something, but all you have done is eating
Da Jung: I need energy to tell you

Da Jung: Marriage? Forget about, who needs it?
Boo Ki: That's right
Da Jung: I'm going to dump him cruelly.
Shin Young: Good
Da Jung: Even if his father comes and begs on his knees, I'm going to ignore him
Boo Ki & Shin Young: Bravo
Da Jung: If only I could do that, how great that would be...

Boo Ki: You can do a good sick act, right?
Da Jung: Count on it

Boo Ki: Aigoo.. did you guys know you'd be living like this at 34?
Shin Young: If we did, we'd be nuts

Ban Seok: Can't you do something about that hair? It startles me to death every time I see it.

10/7 (Neil on nii naljakad aga samas armsad teetassid. Petmisega ongi selline lugu, et sellega võib vahele jääda :) Samas on mul Min Jaest kahju, sest ema ei võta ikka pojaga ühendust ning Shin Young läheb (võibolla enam mitte) oma ekskihlatu (kes kohtus samal ajal kui Shin Young Min Jae'd, Sang Miga) tagasi.. Min Jae on isegi halli peaga nii armas.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar